- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Наказ
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
Про прийняття міждержавних стандартів як національні методом підтвердження та скасування відповідних міждержавних стандартів
1. Надати чинності в Україні з 1 листопада 2009 року міждержавним стандартам як національним, прийнявши їх методом підтвердження мовою оригіналу з наданням їм національного позначення, та скасувати в Україні чинність відповідних міждержавних стандартів:
1.1. ГОСТ 12258-79 Советское шампанское, игристые
и шипучие вина. Метод
определения давления двуокиси
углерода в бутылках
- Взамен ГОСТ 12258-66
ДСТУ ГОСТ 12258:2009 Советское шампанское, игристые
и шипучие вина. Метод
определения давления двуокиси
углерода в бутылках
(ГОСТ 12258-79, IDT)
1.2. ГОСТ 12280-75 Вина, виноматериалы, коньячные
и плодовые спирты. Метод
определения альдегидов
- Взамен ГОСТ 12280-69
ДСТУ ГОСТ 12280:2009 Вина, виноматериалы, коньячные
и плодовые спирты. Метод
определения альдегидов
(ГОСТ 12280-75, IDT)
1.3. ГОСТ 13191-73 Вина, виноматериалы, коньяки
и коньячные спирты, соки
плодово-ягодные спиртованные.
Метод определения этилового
спирта
- Взамен ГОСТ 13191-67
ДСТУ ГОСТ 13191:2009 Вина, виноматериалы, коньяки
и коньячные спирты, соки
плодово-ягодные спиртованные.
Метод определения этилового
спирта
(ГОСТ 13191-73, IDT)
1.4. ГОСТ 14138-76 Коньячные и плодовые спирты.
Метод определения высших
спиртов
- Взамен ГОСТ 14138-69
ДСТУ ГОСТ 14138:2009 Коньячные и плодовые спирты.
Метод определения высших
спиртов
(ГОСТ 14138-76, IDT)
1.5. ГОСТ 14139-76 Коньячные и плодовые спирты.
Методы определения средних
эфиров
- Взамен ГОСТ 14139-69
ДСТУ ГОСТ 14139:2009 Коньячные и плодовые спирты.
Методы определения средних
эфиров
(ГОСТ 14139-76, IDT)
1.6. ГОСТ 14252-73 Вина и виноматериалы, соки
плодово-ягодные спиртованные
Методы определения титруемых
кислот
- Взамен ГОСТ 14252-69
ДСТУ ГОСТ 14252:2009 Вина и виноматериалы, соки
плодово-ягодные спиртованные
Методы определения титруемых
................Перейти до повного тексту