1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
11.12.2006 N 343
Про затвердження національних стандартів, зміни до міждержавного стандарту та скасування нормативних документів
( Із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 271 від 17.10.2007 N 73 від 29.02.2008 N 125 від 16.04.2008 N 115 від 19.03.2009 )
На виконання планів державної стандартизації на 2005 та 2006 роки і відповідно до Закону України "Про стандартизацію"
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити національні стандарти України з наданням чинності:
а) з 1 липня 2007 р.:
------------------------------------------------------------------
|ДСТУ 4691:2006 |Землеробство. Терміни та визначення понять |
| |- Вперше |
| | |
------------------------------------------------------------------
б) з 1 жовтня 2007 р.:
------------------------------------------------------------------
|ДСТУ 3760:2006|Прокат арматурний для залізобетонних конструкцій.|
| |Загальні технічні умови (ISO 6935-2:1991, NEQ) |
| |- На заміну ДСТУ 3760-98 |
|--------------+-------------------------------------------------|
|ДСТУ 4695:2006|Борошно кормове з риби, морських ссавців та |
| |безхребетних. |
| |Метод визначення перекисного числа жиру |
| |- Вперше |
|--------------+-------------------------------------------------|
|ДСТУ 4696:2006|Консерви. Гриби мариновані та відварені. |
| |Технічні умови |
| |- Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 28649-90)|
|--------------+-------------------------------------------------|
|ДСТУ 4697:2006|Томати консервовані. Загальні технічні умови |
| |- Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 7231-90) |
|--------------+-------------------------------------------------|
|ДСТУ 4698:2006|Вироби з кондитерської маси для формування. |
| |Загальні технічні умови |
| |- Вперше |
|--------------+-------------------------------------------------|
|ДСТУ 4699:2006|Продукти молочні. Продукт згущений з соєвим |
| |екстрактом та цукром. Технічні умови |
| |- Вперше |
|--------------+-------------------------------------------------|
( Термін надання чинності ДСТУ 4700:2006 встановлено з 1 лютого 2008 року згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 271від 17.10.2007 )
|ДСТУ 4700:2006|Коньяки України. Технічні умови |
| |- Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 12494-77 |
| |та ГОСТ 13741-91) |
|--------------+-------------------------------------------------|
|ДСТУ 4701:2006|Соки плодово-ягідні зброджені. Технічні умови |

................
Перейти до повного тексту