1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
19.03.2009 N 115
Про затвердження національних стандартів, змін до національних стандартів, скасування нормативних документів та внесення змін до наказів Держспоживстандарту від 11.12.2006 N 343, від 18.05.2007 N 104, від 22.12.2008 N 487 та від 20.01.2009 N 27
Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" та на виконання Плану національної стандартизації
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити національні стандарти України з наданням чинності
а) з 1 липня 2009 р.:
ДСТУ 7000:2009 Продукти перероблення фруктів та овочів.
Метод визначання осаду у фруктових
і ягідних соках та екстрактах
- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 8756.9-78)
ДСТУ 7001:2009 Продукти перероблення фруктів і овочів.
Метод визначання вмісту м'якоті
- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 8756.10-70)
ДСТУ 7002:2009 Буряки цукрові поліплоїдні. Насіння.
Методи визначання однорідності
та стабільності за ступенем плоїдності
- Вперше
ДСТУ 7003:2009 Ветеринарна вірусологія. Препарати ветеринарні
імунобіологічні. Терміни та визначення понять
- Вперше
ДСТУ 2073:2009 Консерви овочеві та фруктові. Технологічні
процеси та способи консервування.
Терміни та визначення понять
- На заміну ДСТУ 2073-92
б) з 1 січня 2011 р.
ДСТУ 33.207:2009 Страховий фонд документації.
Аварійно-рятувальні роботи. Порядок
створення, формування,
ведення та використання
- Вперше
2. Затвердити зміни до національних стандартів України з наданням чинності з 1 травня 2009 р.:
зміна N 1 Конкрет шавлії мускатної. Технічні вимоги
ДСТУ 4651:2006
національна Взуття домашнє і дорожнє. Загальні
зміна N 1 ДСТУ технічні умови
ГОСТ 1135:2007
3. Скасувати чинність нормативних документів
а) з 1 травня 2009 р.
РСТ УССР 1771-90 Соки яблучні зброджені. Технічні умови
б) з 1 липня 2009 р.
ГОСТ 8756.9-78 Продукты переработки плодов и овощей.
Метод определения осадка в плодовых
и ягодных соках и экстрактах
ГОСТ 8756.10-70 Продукты переработки плодов и овощей.
Метод определения содержания мякоти
ДСТУ 2073-92 Консерви овочеві та фруктові. Технологічні
процеси. Терміни та визначення
4. Внести зміну до наказу Держспоживстандарту України від 11 грудня 2006 р. N 343 "Про затвердження національних стандартів, зміни до міждержавного стандарту та скасування нормативних документів", а саме:

................
Перейти до повного тексту