24.12.2007 N 378 |
Голова | О.Шнипко |
Код завдання, код заДК 004-2003 |
Назва стандарту. Вид роботи |
Запровадження міжнародних та регіональних стандартів (ISO, IEC, ITU, EN тощо) |
Термін (міс., рік) |
ТК, організація-розробник, співвиконавці |
Примітки | |
початок роботи |
подання на затвердження |
|||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
ТК 4 "Чавун, прокат листовий, прокат сортовий термозміцнений, вироби для рухомого складу, металеві вироби, інша продукція з чавуну та сталі" |
||||||
438.2.4-2007 77.140.65 |
Лист з вуглецевої сталі, обтиснений в холодному стані, торговельної якості та для витягування. Розроблення ДСТУ |
ISO 3574:1999 | 11.2007 | 11.2008 |
ТК 4 ТОВ "Національний технічний комітет по стандартизації в металургії 4", м. Дніпропетровськ |
Фінансування: Мінпромполітики |
439.2.4-2007 77.140.50 |
Вироби плоскі холоднокатані без покриття та з електролітичним цинковим або цинко-нікелевим покриттям із низьковуглецевої сталі з високою границею плинності для холодного штампування. Допуски на розміри та форму. Розроблення ДСТУ |
EN 10131:2006 | 11.2007 | 11.2008 |
ТК 4 ТОВ "Національний технічний комітет по стандартизації в металургії 4", м. Дніпропетровськ |
Фінансування: Мінпромполітики |
ТК 6 "Прокат, зливки, поковки і вироби з спеціальних сталей та сплавів" | ||||||
417.2.4-2007 77.040.99 |
Сталь. Визначення вмісту неметалевих включень. Мікрографічний метод оцінки за стандартними діаграмами. Розроблення ДСТУ |
ISO 4967:1998 | 09.2007 | 08.2008 |
ТК 6 Український державний науково-дослідний інститут спеціальних сталей, сплавів та феросплавів (УкрНДІспецсталь), м. Запоріжжя |
Фінансування: Мінпромполітики |
ТК 9 "Руди залізні та марганцеві" | ||||||
418.2.4-2007 73.060.10 |
Руди залізні для доменної печі та сировини для прямого відновлення. Визначення насипної щільності. Розроблення ДСТУ |
ISO 3852:2007 | 09.2007 | 08.2008 |
ТК 9 Державне підприємство "Криворізький державний центр стандартизації, метрології та сертифікації" (ДП "Кривбасстандарт- метрологія"), Криворізький технічний університет, м. Кривий Ріг |
Фінансування: ВАТ "Північний гірничо- збагачувальний комбінат", м. Кривий Ріг |
419.2.4-2007 73.060.10 |
Руди залізні для доменної сировини. Визначення індексу розтріскування. Розроблення ДСТУ |
ISO 8371:1994 | 09.2007 | 08.2008 |
ТК 9 ДП "Кривбасстандарт- метрологія", Криворізький технічний університет, м. Кривий Ріг |
Фінансування: ВАТ "Криворізький залізорудний комбінат", м. Кривий Ріг |
420.2.4-2007 73.060.10 |
Руди залізні. Основні принципи використання сертифікованих еталонних матеріалів Розроблення ДСТУ |
ISO 16042:2007 |
09.2007 | 12.2007 |
ТК 9 ДП "Кривбасстандарт- метрологія", Державна інспекція по якості залізних руд "Діяпруда", ВАТ "НДПІ "Механобрчормет", м. Кривий Ріг |
Фінансування: ВАТ "Криворізький залізорудний комбінат", м. Кривий Ріг |
ТК 20 "Інформаційні технології" | ||||||
802.2.1-2007 35.040 |
Інформаційні технології. Методи захисту. Коди автентифікації повідомлень. Частина 1. Механізми, що використовують блокові шифри. Розроблення ДСТУ |
ISO/IEC 9797- 1:1999 |
06.2007 | 12.2007 |
ТК 20 ЗАТ "Інститут інформаційних технологій", м. Київ |
Фінансування: Держзв'язку |
803.2.1-2007 35.040 |
Інформаційні технології. Методи захисту. Коди автентифікації повідомлень. Частина 2. Механізми, що використовують спеціалізовані геш-функції. Розроблення ДСТУ |
ISO/IEC 9797- 2:2002 |
06.2007 | 12.2007 |
ТК 20 ЗАТ "Інститут інформаційних технологій", м. Київ |
Фінансування: Держзв'язку |
ТК 23 "Продукція садів, виноградників і виноробна продукція" | ||||||
819.2.1-2007 03.100 65.020.20 |
Культури плодові. Сертифікація продукції у садівництві. Атестація виробництв. Розроблення ДСТУ |
10.2007 | 12.2007 |
ТК 23 Інститут винограду і вина "Магарач" (ІВіВ "Магарач") УААН, м. Ялта; Інститут зрошуваного садівництва ім. М.Ф.Сидоренка УААН, м. Київ |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.3.1.201- 2006 13.100; 67.160.10 |
Виробництво шампанських та вин ігристих. Вимоги безпеки. Розроблення ДСТУ |
07.2006 | 12.2007 |
ТК 23 ІВіВ "Магарач" УААН, м. Ялта |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.3.1.202- 2006 13.100; 67.160.10 |
Виробництво тихих вин. Вимоги безпеки. Розроблення ДСТУ |
07.2006 | 12.2007 |
ТК 23 ІВіВ "Магарач" УААН, м. Ялта |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
1038.2.1- 2007 67.080.10 |
Слива. Настанови щодо зберігання на холоді. Розроблення ДСТУ |
ISO 6662:1983 | 09.2007 | 12.2007 |
ТК 23 Інститут садівництва, м. Київ |
Фінансування: Мінагрополітики |
1039.2.1- 2007 67.080.10 |
Персики. Настанови щодо зберігання на холоді. Розроблення ДСТУ |
ISO 873:1980 | 09.2007 | 12.2007 |
ТК 23 Інститут садівництва, м. Київ |
Фінансування: Мінагрополітики |
1040.2.1- 2007 67.080.10 |
Абрикоси. Настанови щодо зберігання на холоді. Розроблення ДСТУ |
ISO 2826:1974 | 09.2007 | 12.2007 |
ТК 23 Інститут садівництва, м. Київ |
Фінансування: Мінагрополітики |
715.2.2-2007 67.160.10 |
Вина. Пакування, маркування, транспортування та зберігання. Розроблення ДСТУ на заміну ГОСТ 5575-76 |
10.2005 | 12.2008 |
ТК 23 ІВіВ "Магарач" УААН, м. Ялта |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
716.2.2-2007 55.100 |
Засоби для закорковування. Технічні умови. Розроблення ДСТУ на заміну ГОСТ 5541-76 |
10.2005 | 12.2008 |
ТК 23 ІВіВ "Магарач" УААН, м. Ялта |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
ТК 24 "Продукти з овочів і фруктів та устаткування для їх переробки" | ||||||
2.4.2.313- 2006 67.080.01 |
Желе фруктові. Технічні умови. Розроблення ДСТУ |
07.2006 | 12.2007 |
ТК 24 Державний науково- дослідний і проектно- конструкторський інститут "Консервпромкомплекс" (ДНДПКІ "Консервпромкомплекс"), м. Одеса |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.4.2.315- 2006 67.080 |
Фрукти та ягоди швидкозаморожені. Технічні умови. Розроблення ДСТУ на заміну ГОСТ 29187-91 |
07.2006 | 12.2007 |
ТК 24 ДНДПКІ "Консервпромкомплекс", м. Одеса |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.4.2.316- 2006 07.100.30 |
Консерви. Готування розчинів, фарб, індикаторів та поживних середовищ, які застосовуються в мікробіологічному аналізі. Розроблення ДСТУ на заміну ГОСТ 10444.1-84 |
07.2006 | 12.2007 |
ТК 24 ДНДПКІ "Консервпромкомплекс", м. Одеса |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.4.2.325- 2006 67.080.10 |
Напівфабрикати концентровані. Наповнювачі з фруктів та овочів. Технічні умови. Розроблення ДСТУ |
07.2006 | 12.2007 |
ТК 24 ДНДПКІ "Консервпромкомплекс", м. Одеса |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
701.2.4-2007 67.080.10 |
Ліщині горіхи в шкаралупі. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН DF-03 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП "Консервкомплекс", м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
702.2.4-2007 67.080.10 |
Ядро горіхів ліщини. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН DF-04 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
703.2.4-2007 67.080.10 |
Ядра мигдалю. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН DDF- 06 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
704.2.4-2007 67.080.10 |
Ядра грецьких горіхів. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН DDF- 02 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
705.2.4-2007 67.080.10 |
Чорнослив. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН DDF- 07 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
706.2.4-2007 67.080.10 |
Фісташкові горіхи в шкаралупі. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН DDF- 09 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
707.2.4-2007 67.080.10 |
Ядра фісташкових горіхів та очищені від оболонки ядра фісташкових горіхів. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН DDР- 10 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
708.2.4-2007 67.080.10 |
Сушений інжир. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН DF- 14 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
709.2.4-2007 67.080.10 |
Анони. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 47 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
710.2.4-2007 67.080.10 |
Сушені яблука. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН DDF- 16 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
711.2.4-2007 67.080.20 |
Артишок. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 03 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
712.2.4-2007 67.080.20 |
Спаржа, яка надходить в міжнародну торгівлю між країнами - членами ЕЄК та імпортована ними. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 04 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
713.2.4-2007 67.080.20 |
Баклажани, які надходять в міжнародну торгівлю між країнами - членами ЕЄК та імпортована ними. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 05 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
714.2.4-2007 67.060.20 |
Квасоля, яка надходить в міжнародну торгівлю між країнами - членами ЕЄК та імпортована ними. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 06 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
715.2.4-2007 67.080.10 |
Чорниця та лохина. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 07 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
716.2.4-2007 67.080.20 |
Кочанна капуста, яка надходить в міжнародну торгівлю між країнами - членами ЕЄК та імпортована ними. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 09 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
717.2.4-2007 67.080.20 |
Морква, яка надходить в міжнародну торгівлю між країнами - членами ЕЄК та імпортована ними. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 10 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
718.2.4-2007 67.080.20 |
Цвітна капуста, яка надходить в міжнародну торгівлю між країнами - членами ЕЄК та імпортована ними. Розроблення ДСТУ |
ООН/ЕЭК FFV- 11 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
719.2.4-2007 67.080.10 |
Цитрусові фрукти. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 14 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
720.2.4-2007 67.080.20 |
Фенхель, який надходить в міжнародну торгівлю між країнами - членами ЕЄК та імпортована ними. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 16 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
721.2.4-2007 67.080.20 |
Часник, який надходить в міжнародну торгівлю між країнами - членами ЕЄК та імпортована ними. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 18 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
722.2.4-2007 67.080.10 |
Столовий виноград. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 19 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
723.2.4-2007 67.080.20 |
Цибуля порей, яка надходить в міжнародну торгівлю між країнами - членами ЕЄК та імпортована ними. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 21 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
724.2.4-2007 67.080.20 |
Салат-лутук кучерявий ендивій та широколистий ендивій (салат - ескаріоль), який надходить в міжнародну торгівлю між країнами - членами ЕЄК та імпортована ними. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 22 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
725.2.4-2007 67.080.10 |
Дині. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 23 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
726.2.4-2007 67.080.20 |
Рання та продовольча картопля. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 52 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
727.2.4-2007 67.080.20 |
Цибуля. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 25 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
728.2.4-2007 67.080.10 |
Персики і нектарини. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 26 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
729.2.4-2007 67.080.20 |
Горох, який надходить в міжнародну торгівлю між країнами - членами ЕЄК та імпортована ними. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 27 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
730.2.4-2007 67.080.20 |
Солодкий стручковий перець, який надходить в міжнародну торгівлю між країнами - членами ЕЄК та імпортована ними. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 28 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
731.2.4-2007 67.080.10 |
Сливи. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 29 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
732.2.4-2007 67.080.20 |
Картопля рання, яка надходить в міжнародну торгівлю між країнами - членами ЕЄК та імпортована ними. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 30 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
733.2.4-2007 67.080.20 |
Картопля продовольча, яка надходить в міжнародну торгівлю між країнами - членами ЕЄК та імпортована ними. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 31 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
734.2.4-2007 67.080.10 |
Полуниця, яка надходить в міжнародну торгівлю між країнами - членами ЕЄК та імпортована ними. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 35 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
735.2.4-2007 67.080.20 |
Томати, які надходять в міжнародну торгівлю між країнами - членами ЕЄК та імпортована ними. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 36 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
736.2.4-2007 67.080.10 |
Кавуни. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 37 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
737.2.4-2007 67.080.20 |
Кабачки. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 41 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
738.2.4-2007 67.080.10 |
Авокадо. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 42 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
739.2.4-2007 67.080.10 |
Ківі. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 46 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
740.2.4-2007 67.080.20 |
Культивовані гриби (agaricus). Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 24 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
741.2.4-2007 67.080.10 |
Яблука. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 50 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
742.2.4-2007 67.080.10 |
Груші. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 51 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
743.2.4-2007 67.080.20 |
Свіжі трюфелі. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 53 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
744.2.4-2007 67.080.20 |
Гриби білі. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 54 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
745.2.4-2007 67.120.10 |
Яловичина. Туші і відруби. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН ECE/TRADE/326 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
746.2.4-2007 67.120.10 |
Баранина. Туші і відруби. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН ECE/TRADE/308 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
747.2.4-2007 67.080.10 |
Абрикоси. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН FFV- 02 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
748.2.4-2007 67.120.20 |
М'ясо курей. Туші і частини. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН ECE/TRADE/355 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
749.2.4-2007 67.120.20 |
Яйця у шкаралупі. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН NO.02 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
750.2.4-2007 67.120.10 |
Свинина. Туші і відруби. Розроблення ДСТУ |
ЕЭК ООН ECE/AGRI/135 |
11.2007 | 12.2007 |
ТК 24 НВП Консервкомплекс, м. Одеса |
Фінансування: КПКВ 1202070 Прийняття методом передруку |
2.4.2.344- 2006 67.080.10 |
Екстракти фруктові і ягідні. Розроблення ДСТУ на заміну ГОСТ 18078-72 |
09.2006 | 12.2007 |
ТК 24 ДНДПКІ "Консервпромкомплекс", м. Одеса |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.4.2.345- 2006 67.050 |
Продукти перероблення фруктів та овочів. Метод визначення вмісту сульфатів. Розроблення ДСТУ |
09.2006 | 12.2007 |
ТК 24 ДНДПКІ "Консервпромкомплекс", м. Одеса |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.4.2.357- 2006 01.040.67 |
Консерви фруктові, овочеві, овоче-фруктові та овоче-м'ясні для дитячого харчування. Терміни та визначення понять. Розроблення ДСТУ |
09.2006 | 12.2007 |
ТК 24 ДНДПКІ "Консервпромкомплекс", м. Одеса |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.4.2.358- 2006 67.080.10 |
Компоти. Технічні умови. Розроблення ДСТУ на заміну ГОСТ 816-91 |
09.2006 | 12.2007 |
ТК 24 ДНДПКІ "Консервпромкомплекс", м. Одеса |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.4.2.359- 2006 67.080 |
Сиропи фруктові. Технічні умови. Розроблення ДСТУ |
09.2006 | 12.2007 |
ТК 24 ДНДПКІ "Консервпромкомплекс", м. Одеса |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.4.2.389- 2006 67.080.10 |
Джеми. Загальні технічні умови Розроблення ДСТУ на заміну ГОСТ 7009-88 |
09.2006 | 12.2007 |
ТК 24 ДНДПКІ "Консервпромкомплекс", м. Одеса |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.4.2.390- 2006 67.080.10 |
Варення. Загальні технічні умови Розроблення ДСТУ на заміну ГОСТ 7061-88 |
09.2006 | 12.2007 |
ТК 24 ДНДПКІ "Консервпромкомплекс", м. Одеса |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.4.2.391- 2006 67.080.10 |
Консерви. Фрукти протерті або подрібнені. Технічні умови Розроблення ДСТУ на заміну ГОСТ 22371-77 |
09.2006 | 12.2007 |
ТК 24 ДНДПКІ "Консервпромкомплекс", м. Одеса |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
ТК 25 "Пожежна безпека та протипожежна техніка" | ||||||
2.3.1.212- 2006 13.340.10 |
Одяг пожежника тепловідбивний захисний. Загальні технічні вимоги та методи випробування. Розроблення ДСТУ |
07.2006 | 12.2007 |
ТК 25 Український науково- дослідний інститут пожежної безпеки МНС (УкрНДІПБ МНС), м. Київ |
Фінансування: Науково- виробниче підприємство "Індекс" |
|
717.2.2-2007 13.220.20 |
Стаціонарні системи порошкового пожежогасіння. Складові елементи. Загальні вимоги. Розроблення ДСТУ |
EN 12416- 1:2001; A2:2007 |
10.2007 | 12.2008 | ТК 25 УкрНДІПБ МНС, м. Київ | Фінансування: МНС |
718.2.2-2007 13.220.20 |
Стаціонарні системи порошкового пожежогасіння. Проектування, конструкція та технічне обслуговування. Розроблення ДСТУ |
EN 12416- 2:2001; A1:2007 |
10.2007 | 12.2007 | ТК 25 УкрНДІПБ МНС, м. Київ | Фінансування: МНС |
719.2.2-2007 13.220.20 |
Протипожежна техніка. Системи газового пожежогасіння. Модулі та батарейне обладнання. Загальні вимоги. Розроблення ДСТУ на заміну ДСТУ 4095-2002 |
10.2007 | 12.2008 | ТК 25 УкрНДІПБ МНС, м. Київ | Фінансування: МНС | |
720.2.2-2007 13.220.20 |
Системи газового пожежогасіння. Системи азотного пожежогасіння. Проектування, монтаж, випробування, технічне обслуговування та безпека. Загальні вимоги. Розроблення ДСТУ |
10.2007 | 12.2008 | ТК 25 УкрНДІПБ МНС, м. Київ | Фінансування: МНС | |
ТК 26 "Експлуатація авіаційної техніки" | ||||||
721.2.2-2007 49.100 |
Наземне допоміжне обладнання для літаків. Спеціальні вимоги. Частина 8. Сходи nплатформи для технічного обслуговування літаків. Розроблення ДСТУ |
EN 12312- 8:2005 |
11.2007 | 12.2008 |
ТК 26 Національний авіаційний університет (НАУ), м. Київ |
Директива 98/37/ЕЕС Фінансування: Мінпромполітики |
722.2.2-2007 49.100 |
Наземне допоміжне обладнання для літаків. Спеціальні вимоги. Частина 16. Устатковання для запуску літаків. Розроблення ДСТУ |
EN 12312- 16:2005 |
11.2007 | 12.2008 | ТК 26 НАУ, м. Київ |
Директива 98/37/ЕЕС Фінансування: Мінпромполітики |
723.2.2-2007 49.100 |
Наземне допоміжне обладнання для літаків. Спеціальні вимоги. Частина 17. Обладнання систем кондиціювання повітря. Розроблення ДСТУ |
EN 12312- 17:2004 |
11.2007 | 12.2008 | ТК 26 НАУ, м. Київ |
Директива 98/37/ЕЕС Фінансування: Мінпромполітики |
900.2.2-2007 49.100 |
Наземне допоміжне обладнання для літаків. Спеціальні вимоги. Частина 20. Електричні аеродромні пускові агрегати. Розроблення ДСТУ |
EN 12312- 20:2005 |
11.2007 | 12.2008 | ТК 26 НАУ, м. Київ |
Директива 98/37/ЕЕС Фінансування: Мінпромполітики |
ТК 29 "Насіня і коренеплоди цукрових буряків" | ||||||
657.2.5-2007 65.020.20 |
Буряки цукрові. Показники грунтової діагностики азотного живлення та методи їх визначення. Розроблення ДСТУ |
09.2005 | 12.2007 |
ТК 29 Інститут цукрових буряків УААН |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
658.2.5-2007 65.020.20 |
Буряки цукрові. Солома пшениці озимої як органічне добриво. Технічні умови. Розроблення ДСТУ |
09.2005 | 12.2007 |
ТК 29 Інститут цукрових буряків УААН |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
ТК 33 "Рибне господарство" | ||||||
2.4.2.328- 2006 67.120.30 |
Риба заморожена. Технічні умови. Розроблення ДСТУ на заміну ГОСТ 1168-86 |
07.2006 | 12.2007 |
ТК 33 ВАТ "Південрибтехцентр", м. Севастополь |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.4.2.370- 2006 67.120.30 67.050 |
Риба та рибні продукти. Фотометричний метод визначення гістаміну. Розроблення ДСТУ |
09.2006 | 12.2007 |
ТК 33 ВАТ "Південрибтехцентр", м. Севастополь |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.4.2.371- 2006 67.120.30; 07.100.30 |
Риба та рибні продукти. Метод бактеріоскопічного оцінювання. Розроблення ДСТУ |
09.2006 | 12.2007 |
ТК 33 ВАТ "Південрибтехцентр", м. Севастополь |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.4.2.393- 2006 67.120.30 |
Катран та скат чорноморські гарячого копчення. Технічні умови. Розроблення ДСТУ |
09.2006 | 12.2007 |
ТК 33 ВАТ "Південрибтехцентр", м. Севастополь |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.4.2.394- 2006 67.120.30 |
Оселедці гарячого копчення. Технічні умови. Розроблення ДСТУ на заміну ГОСТ 812-88 |
09.2006 | 12.2007 |
ТК 33 ВАТ "Південрибтехцентр", м. Севастополь |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.4.2.395- 2006 67.120.30 |
Риба океанічного промислу пряного соління. Технічні умови. Розроблення ДСТУ на заміну ГОСТ 18222-88, ГОСТ 18223-88 |
09.2006 | 12.2007 |
ТК 33 ВАТ "Південрибтехцентр", м. Севастополь |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.4.2.396- 2006 67.120.30 |
Риба пряно-копчена. Технічні умови. Розроблення ДСТУ |
09.2006 | 12.2007 |
ТК 33 ВАТ "Південрибтехцентр", м. Севастополь |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.4.2.397- 2006 67.120.30 |
Пресерви рибні. Риба океанічного промислу пряного соління. Технічні умови. Розроблення ДСТУ на заміну ГОСТ 20546-85 |
09.2006 | 12.2007 |
ТК 33 ВАТ "Південрибтехцентр", м. Севастополь |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.4.2.341- 2006 55.020; 67.120.30 |
Продукти рибні. Пакування. Розроблення ДСТУ на заміну ДСТУ 2641-94 |
09.2006 | 12.2007 | ТК 33 ПівденНІРО, м. Керч |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
ТК 41 "Зернові культури та продукти їх переробки" | ||||||
2.3.1.068- 2005 67.200.20 |
Соняшник. Технічні умови. Розроблення ДСТУ |
10.2005 | 12.2007 |
ТК 41 ДП ДАК "Хліб України" "Київський інститут хлібопродуктів", м. Київ |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.3.1.069- 2005 67.060 |
Кунжут. Технічні умови. Розроблення ДСТУ |
10.2005 | 12.2007 |
ТК 41 ДП ДАК "Хліб України" "Київський інститут хлібопродуктів", м. Київ |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.3.1.071- 2005 65.200.20 |
Суріпиця. Технічні умови. Розроблення ДСТУ |
10.2005 | 12.2007 |
ТК 41 ДП ДАК "Хліб України" "Київський інститут хлібопродуктів", м. Київ |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.3.1.072- 2005 65.120 |
Комбікормова сировина.Загальні технічні умови. Розроблення ДСТУ |
10.2005 | 12.2007 |
ТК 41 ДП ДАК "Хліб України" "Київський інститут хлібопродуктів", м. Київ |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.3.1.073- 2005 65.120 |
Білково-вітамінні добавки. Загальні технічні умови. Розроблення ДСТУ |
10.2005 | 12.2007 |
ТК 41 ДП ДАК "Хліб України" "Київський інститут хлібопродуктів", м. Київ |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.3.1.243- 2006 67.060 |
Крупи. Пшоно шліфоване. Технічні умови. Розроблення ДСТУ |
09.2006 | 12.2007 |
ТК 41 ДП ДАК "Хліб України" "Київський інститут хлібопродуктів", м. Київ |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.3.1.203- 2006 65.120 |
Комбікорми гранульовані. Технічні умови. Розроблення ДСТУ |
11.2006 | 12.2007 |
ТК 41 ДП ДАК "Хліб України" "Київський інститут хлібопродуктів", м. Київ |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.3.1.204- 2006 65.120 |
Крупа комбікормова. Технічні умови. Розроблення ДСТУ |
11.2006 | 12.2007 |
ТК 41 ДП ДАК "Хліб України" "Київський інститут хлібопродуктів", м. Київ |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.3.1.205- 2006 67.060 |
Сочевиця. Технічні умови. Розроблення ДСТУ |
11.2006 | 12.2007 |
ТК 41 ДП ДАК "Хліб України" "Київський інститут хлібопродуктів", м. Київ |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.3.1.206- 2006 67.060 |
Чина. Технічні умови. Розроблення ДСТУ |
11.2006 | 12.2007 |
ТК 41 ДП ДАК "Хліб України" "Київський інститут хлібопродуктів", м. Київ |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.3.1.207- 2006 67.060 |
Нут. Технічні умови. Розроблення ДСТУ |
11.2006 | 12.2007 |
ТК 41 ДП ДАК "Хліб України" "Київський інститут хлібопродуктів", м. Київ |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.3.1.208- 2006 65.020.20 67.200.20 |
Насіння гірчиці. Технічні умови. Розроблення ДСТУ |
11.2006 | 12.2007 |
ТК 41 ДП ДАК "Хліб України" "Київський інститут хлібопродуктів", м. Київ |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.3.1.209- 2006 65.020.20 67.200.20 |
Насіння коноплі. Технічні умови. Розроблення ДСТУ |
11.2006 | 12.2007 |
ТК 41 ДП ДАК "Хліб України" "Київський інститут хлібопродуктів", м. Київ |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.3.1.210- 2006 67.200.20 |
Мак олійний. Технічні умови. Розроблення ДСТУ |
11.2006 | 12.2007 |
ТК 41 ДП ДАК "Хліб України" "Київський інститут хлібопродуктів", м. Київ |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
2.3.1.211- 2006 67.060 |
Крупи гречані. Технічні умови. Розроблення ДСТУ |
11.2006 | 12.2007 |
ТК 41 ДП ДАК "Хліб України" "Київський інститут хлібопродуктів", м. Київ |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
670.2.3-2007 67.060 |
Крупи вівсяні. Технічні умови. Розроблення ДСТУ на заміну ГОСТ 3034-75 |
09.2007 | 07.2008 |
ТК 41 ДП ДАК "Хліб України" "Київський інститут хлібопродуктів", м. Київ |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
671.2.3-2007 67.060 |
Крупи пшеничні. Технічні умови. Розроблення ДСТУ на заміну ГОСТ 276-60 |
09.2007 | 07.2008 |
ТК 41 ДП ДАК "Хліб України" "Київський інститут хлібопродуктів", м. Київ |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
672.2.3-2007 67.060 |
Крупи ячмінні. Технічні умови. Розроблення ДСТУ на заміну ГОСТ 5784-60 |
09.2007 | 07.2008 |
ТК 41 ДП ДАК "Хліб України" "Київський інститут хлібопродуктів", м. Київ |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
673.2.3-2007 67.060 |
Крупи. Горох шліфований. Технічні умови. Розроблення ДСТУ на заміну ГОСТ 6201-68 |
09.2007 | 07.2008 |
ТК 41 ДП ДАК "Хліб України" "Київський інститут хлібопродуктів", м. Київ |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
ТК 44 "Зварювання та споріднені процеси" | ||||||
447.2.4-2007 25.160.10 |
Вимоги до якості зварювання. Зварювання плавленням металевих матеріалів. Частина 5. Документи для підтвердження вимог. Розроблення ДСТУ |
ISO 3834- 5:2005; Cor 1:2007 |
11.2007 | 11.2008 |
ТК 44 Інститут електрозварювання ім. Є.О.Патона НАН України (ІЕЗ ім. Є.О.Патона НАН України), м. Київ |
Фінансування: ІЕЗ ім. Є.О.Патона НАН України, м. Київ |
448.2.4-2007 25.160.01 |
Кваліфікаційні вимоги. Зварювання плавленням. Частина 2. Алюміній та алюмінієві сплави. Розроблення ДСТУ |
ISO 9606- 2:2004 |
11.2007 | 11.2008 |
ТК 44 ІЕЗ ім. Є.О.Патона НАН України, м. Київ |
Фінансування: ІЕЗ ім. Є.О.Патона НАН України, м. Київ |
450.2.4-2007 25.160.10 |
Вимоги та процедура підтвердження відповідності процесів зварювання металевих матеріалів. Загальні правила. Розроблення ДСТУ |
ISO 15607:2003 |
11.2007 | 11.2008 |
ТК 44 ІЕЗ ім. Є.О.Патона НАН України, м. Київ |
Фінансування: ІЕЗ ім. Є.О.Патона НАН України, м. Київ |
451.2.4-2007 25.160.01 |
Зварювання. Настанова з класифікації металевих матеріалів за групами. Розроблення ДСТУ |
ISO 15608:2005 |
11.2007 | 11.2008 |
ТК 44 ІЕЗ ім. Є.О.Патона НАН України, м. Київ |
Фінансування: ІЕЗ ім. Є.О.Патона НАН України, м. Київ |
452.2.4-2007 25.160.10 |
Вимоги та процедура підтвердження відповідності процесів зварювання металевих матеріалів. Інструкція щодо зварювання. Частина 1. Дугове зварювання. Розроблення ДСТУ |
ISO 15609- 1:2004 |
11.2007 | 11.2008 |
ТК 44 ІЕЗ ім. Є.О.Патона НАН України, м. Київ |
Фінансування: ІЕЗ ім. Є.О.Патона НАН України, м. Київ |
453.2.4-2007 25.160.10 |
Вимоги та процедура підтвердження відповідності процесів зварювання металевих матеріалів. Частина 1. Дугове та газове зварювання сталі і дугове зварювання нікелю та нікелевих сплавів. Розроблення ДСТУ |
ISO 15614- 1:2004; Cor 1:2005 |
11.2007 | 11.2008 |
ТК 44 ІЕЗ ім. Є.О.Патона НАН України, м. Київ |
Фінансування: ІЕЗ ім. Є.О.Патона НАН України, м. Київ |
454.2.4-2007 25.160.20 |
Зварювальні матеріали. Методи випробувань. Частина 1. Методи випробувань зразків із наплавленого металу зварного шва зі сталі, нікелю і нікелевих сплавів. Розроблення ДСТУ |
ISO 15792- 1:2000 |
11.2007 | 11.2008 |
ТК 44 ІЕЗ ім. Є.О.Патона НАН України, м. Київ |
Фінансування: ІЕЗ ім. Є.О.Патона НАН України, м. Київ |
455.2.4-2007 25.160.20 |
Зварювальні матеріали. Методи випробувань. Частина 2. Підготовка зразків для випробувань одно- та двосторонніх з'єднань зі сталі. Розроблення ДСТУ |
ISO 15792- 2:2000 |
11.2007 | 11.2008 |
ТК 44 ІЕЗ ім. Є.О.Патона НАН України, м. Київ |
Фінансування: ІЕЗ ім. Є.О.Патона НАН України, м. Київ |
456.2.4-2007 25.160.20 |
Зварювальні матеріали. Методи випробувань. Частина 3. Випробування зварних матеріалів за положенням і проваренням кореня в кутових зварних швах. Розроблення ДСТУ |
ISO 15792- 3:2000 |
11.2007 | 11.2008 |
ТК 44 ІЕЗ ім. Є.О.Патона НАН України, м. Київ |
Фінансування: ІЕЗ ім. Є.О.Патона НАН України, м. Київ |
457.2.4-2007 25.160.20 |
Зварювальні матеріали. Електроди покриті металеві для ручного дугового зварювання високоміцних сталей. Класифікація. Розроблення ДСТУ |
ISO 18275:2005; Cor 1:2007 |
11.2007 | 11.2008 |
ТК 44 ІЕЗ ім. Є.О.Патона НАН України, м. Київ |
Фінансування: ІЕЗ ім. Є.О.Патона НАН України, м. Київ |
ТК 54 "Порошкова металургія" | ||||||
440.2.4-2007 01.040.77; 77.160 |
Порошкова металургія. Терміни та визначення. Розроблення ДСТУ на заміну ДСТУ 2751-94, ГОСТ 17359-82 |
ISO 3252:1999 | 11.2007 | 11.2008 |
ТК 54 Інститут проблем матеріалознавства ім. І.М.Францевича (ІПМ) НАН України, м. Київ |
Фінансування: Національна академія наук України |
ТК 56 "Цукор і крохмалепатокові продукти" | ||||||
2.4.2.340- 2006 67.180.10 |
Цукор. Методи визначення кольоровості і каламутності розчину. Розроблення ДСТУ на заміну ДСТУ 2075-92 (ГОСТ 12572-93) |
09.2006 | 12.2007 |
ТК 56 Український науково- одслідний інститут цукрової промисловості, м. Київ |
Фінансування: Мінагрополітики |
|
475.2.4-2007 67.180.10 |
Цукор. Правила приймання і методи відбирання проб. Розроблення ДСТУ на заміну ДСТУ 3824-98 |
07.2007 | 11.2008 |
ТК 56, Український науково- дослідний інститут цукрової промисловості, м. Київ |
Фінансування: Мінагрополітики |
Директор Департаменту стандартизації та метрології | А.А.Нелепов |