ДСТУ ISO 2173:2007 |
Продукти з фруктів та овочів. Визначення розчинних сухих речовин рефрактометричним методом (ISO 2173:2003, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 4254-6:2007 |
Сільськогосподарські машини. Вимоги безпеки. Частина 6. Обладнання для захисту рослин (ISO 4254-6:1995, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 4254-7:2007 |
Сільськогосподарські машини. Вимоги безпеки. Частина 7. Збиральні комбайни, машини для збирання кормових культур та бавовни (ISO 4254-7:1995, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 5515:2007 |
Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Розкладання органічної речовини перед аналізом вологим методом (ISO 5515:1979, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 5516:2007 |
Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Розкладання органічної речовини перед аналізом методом обзолювання (ISO 5516:1978, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 5517:2007 |
Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначення вмісту заліза фотометричним методом із застосуванням 1.10-фенантроліну (ISO 5517:1978, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 5520:2007 |
Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Методи визначення лужності загальної та водорозчинної золи (ISO 5520:1981, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 5523:2007 |
Продукти плодоовочеві рідинні. Визначення вмісту діоксиду сірки загальним методом (ISO 5523:1981, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 6731:2007 |
Молоко, вершки та згущене молоко. Визначення масової частки сухих речовин (контрольний метод) (ISO 6731:1989, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 7932:2007 |
Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод визначення кількості ймовірно Bacillus cereus. Техніка підрахунку за температури 30 град.С (ISO 7932:2004, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 8381:2007 |
Продукти дитячого харчування на основі молока. Визначення вмісту жиру гравіметричним методом (контрольний метод) (ISO 8381:2000, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 10272-1:2007 |
Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення і підрахунку кампілобактерій (Campylobacter spp) Частина 1. Метод виявлення (ISO 10272-1:2006, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 10273:2007 |
Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення умовно патогенних Yersinia enterocolitica (ISO 10273:2003, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 10470:2007 |
Кава зелена. Контрольна карта дефектів (ISO 10470:2004, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 11870:2007 |
Молоко і молочні продукти. Визначення масової частки жиру. Загальні рекомендації щодо використання методів із застосуванням жиромірів (ISO 11870:2000, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 12080-1:2007 |
Молоко сухе знежирене. Визначення вмісту вітаміну А. Частина 1. Колориметричний метод (ISO 12080-1:2000, IDT) - Вперше |
ДСТУ EN 12014-5:2007 |
Продукти харчові. Визначення вмісту нітратів і (або) нітритів. Частина 5. Ферментативний метод визначення вмісту нітратів в овочевих продуктах для дитячого харчування (EN 12014-5:1997, IDT) - Вперше |
ДСТУ ETSI EN 300 386:2007 |
Електромагнітна сумісність та радіочастотний спектр. Устатковання телекомунікаційних мереж. Вимоги до електромагнітної сумісності (ETSI EN 300 386:2005, IDT) - Вперше |
ДСТУ OIML D 13:2007 |
Метрологія. Рекомендації з укладання двосторонніх або багатосторонніх угод щодо визнання результатів випробувань, затвердження типу, повірки засобів вимірювальної техніки (OIML D 13:1986:1986, IDT) - Вперше |
ДСТУ 4832:2007 |
Протипожежна техніка. Напівжорсткі рукави для пожежних кран-комплектів. Загальні вимоги (EN 694:2001, MOD) - Вперше |
ДСТУ 4833:2007 |
Протипожежні покривала. Загальні вимоги (EN 1869:1997, MOD) - Вперше |