1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
12.09.2007 N 220
Про затвердження національних стандартів України та скасування міждержавного стандарту
( Із змінами, внесеними згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 496 від 30.12.2009 )
Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" та на виконання Плану національної стандартизації на 2007 рік
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити національні стандарти України з наданням чинності з 1 січня 2009 р.:
ДСТУ ISO 2173:2007 Продукти з фруктів та овочів.
Визначення розчинних сухих речовин
рефрактометричним методом
(ISO 2173:2003, IDT)
- Вперше
ДСТУ ISO 4254-6:2007 Сільськогосподарські машини. Вимоги
безпеки. Частина 6. Обладнання для
захисту рослин
(ISO 4254-6:1995, IDT)
- Вперше
ДСТУ ISO 4254-7:2007 Сільськогосподарські машини. Вимоги
безпеки. Частина 7. Збиральні
комбайни, машини для збирання
кормових культур та бавовни
(ISO 4254-7:1995, IDT)
- Вперше
ДСТУ ISO 5515:2007 Фрукти, овочі та продукти їх
перероблення. Розкладання органічної
речовини перед аналізом вологим
методом
(ISO 5515:1979, IDT)
- Вперше
ДСТУ ISO 5516:2007 Фрукти, овочі та продукти їх
перероблення. Розкладання органічної
речовини перед аналізом методом
обзолювання
(ISO 5516:1978, IDT)
- Вперше
ДСТУ ISO 5517:2007 Фрукти, овочі та продукти їх
перероблення. Визначення вмісту
заліза фотометричним методом із
застосуванням 1.10-фенантроліну
(ISO 5517:1978, IDT)
- Вперше
ДСТУ ISO 5520:2007 Фрукти, овочі та продукти їх
перероблення. Методи визначення
лужності загальної та водорозчинної
золи
(ISO 5520:1981, IDT)
- Вперше
ДСТУ ISO 5523:2007 Продукти плодоовочеві рідинні.
Визначення вмісту діоксиду сірки
загальним методом
(ISO 5523:1981, IDT)
- Вперше
ДСТУ ISO 6731:2007 Молоко, вершки та згущене молоко.
Визначення масової частки сухих
речовин (контрольний метод)
(ISO 6731:1989, IDT)
- Вперше
ДСТУ ISO 7932:2007 Мікробіологія харчових продуктів і
кормів для тварин. Горизонтальний
метод визначення кількості ймовірно
Bacillus cereus. Техніка підрахунку
за температури 30 град.С
(ISO 7932:2004, IDT)
- Вперше
ДСТУ ISO 8381:2007 Продукти дитячого харчування на
основі молока. Визначення вмісту жиру
гравіметричним методом (контрольний
метод)
(ISO 8381:2000, IDT)
- Вперше
ДСТУ ISO 10272-1:2007 Мікробіологія харчових продуктів і
кормів для тварин. Горизонтальний
метод виявлення і підрахунку
кампілобактерій (Campylobacter spp)
Частина 1. Метод виявлення
(ISO 10272-1:2006, IDT)
- Вперше
ДСТУ ISO 10273:2007 Мікробіологія харчових продуктів і
кормів для тварин. Горизонтальний
метод виявлення умовно патогенних
Yersinia enterocolitica
(ISO 10273:2003, IDT)
- Вперше
ДСТУ ISO 10470:2007 Кава зелена. Контрольна карта
дефектів
(ISO 10470:2004, IDT)
- Вперше
ДСТУ ISO 11870:2007 Молоко і молочні продукти. Визначення
масової частки жиру. Загальні
рекомендації щодо використання
методів із застосуванням жиромірів
(ISO 11870:2000, IDT)
- Вперше
ДСТУ ISO 12080-1:2007 Молоко сухе знежирене. Визначення
вмісту вітаміну А. Частина 1.
Колориметричний метод
(ISO 12080-1:2000, IDT)
- Вперше
ДСТУ EN 12014-5:2007 Продукти харчові. Визначення вмісту
нітратів і (або) нітритів. Частина 5.
Ферментативний метод визначення
вмісту нітратів в овочевих продуктах
для дитячого харчування
(EN 12014-5:1997, IDT)
- Вперше
ДСТУ ETSI EN 300 386:2007 Електромагнітна сумісність та
радіочастотний спектр. Устатковання
телекомунікаційних мереж. Вимоги до
електромагнітної сумісності
(ETSI EN 300 386:2005, IDT)
- Вперше
ДСТУ OIML D 13:2007 Метрологія. Рекомендації з укладання
двосторонніх або багатосторонніх угод
щодо визнання результатів
випробувань, затвердження типу,
повірки засобів вимірювальної
техніки
(OIML D 13:1986:1986, IDT)
- Вперше
ДСТУ 4832:2007 Протипожежна техніка. Напівжорсткі
рукави для пожежних кран-комплектів.
Загальні вимоги
(EN 694:2001, MOD)
- Вперше
ДСТУ 4833:2007 Протипожежні покривала. Загальні
вимоги
(EN 1869:1997, MOD)
- Вперше

................
Перейти до повного тексту