1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Лист


ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Л И С Т
29.03.2007 N 2602-6-11/18
Газеті українського
бухгалтера
"Все для бухгалтера в
торгівлі"
вул. Сергієнка, 18,
м. Київ, 02094
У Держспоживстандарті України розглянуто лист редакції газети "Все для бухгалтера в торгівлі".., і на доповнення до листа Держспоживстандарту України від 19.02.2007 р. N 1415-6-11/18 повідомляємо наступне.
Пунктом 1.5 Порядку проведення перевірок у суб'єктів господарювання сфери торгівлі і послуг, у тому числі ресторанного господарства, якості продукції, додержання обов'язкових вимог щодо безпеки продукції, а також додержання правил торгівлі та надання послуг, затвердженого наказом Держспоживстандарту України від 25.10.2006 р. N 311 та зареєстрованого в Мін'юсті 21.11.2006 р. за N 1219/13093, визначено права суб'єктів господарювання під час проведення перевірки посадовими особами у справах захисту прав споживачів. Ознайомлення суб'єктів господарювання під час проведення перевірки з тематичним планом роботи Держспоживстандарту України та його територіальних органів у справах захисту прав споживачів Порядком не передбачено.
Документами, на підставі яких проводиться перевірка, є службові посвідчення посадових осіб органів у справах захисту прав споживачів та направлення на право проведення перевірки.
Заступник Голови О.Пічугіна
Перейти до повного тексту