1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Постанова


ЦЕНТРАЛЬНА СПІЛКА СПОЖИВЧИХ ТОВАРИСТВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
27.05.2005 N 195
Про результати проведення конкурсу професійної майстерності "Кращий кухар" закладів громадського харчування системи споживчої кооперації України
Відповідно до постанови правління Укоопспілки від 15.10.04 N 360 на базі комплексу ресторану "Пролісок" Тернопільської облспоживспілки 17-19 травня 2005 року проведено конкурс-змагання кращих фахівців закладів громадського харчування системи споживчої кооперації України.
Результати проведення конкурсу додатково засвідчили про наявність у системі високого кадрового потенціалу громадського харчування, майстерність якого у порівнянні з першим конкурсом значно виросла. Представлений на конкурсі кадровий склад здатний конкурувати з комерційними організаціями.
Проведенню заключного етапу конкурсу передувала значна робота правлінь районних кооперативних організацій, Кримспоживспілки, облспоживспілок з організації відповідних змагань на рівні районів і областей. У цих заходах взяла участь велика кількість працівників громадського харчування системи, що сприяло подальшому підвищенню їх кваліфікації, розширенню асортименту страв, особливо фірмових, підвищенню культури обслуговування в ресторанах, кафе, обміну досвідом та практичними навичками у роботі. Всього в конкурсі взяли участь 20 переможців обласних змагань з Кримспоживспілки, облспоживспілок. Не прибули для участі в конкурсі Харківська та Сумська облспоживспілки.
На конкурсі був представлений різноманітний асортимент кулінарної продукції української кухні, фірмових страв з різних регіонів України. Вся продукція була оформлена з професійною художньою майстерністю та представлена у виді тематичних столів з відповідною сервіровкою. Всього на конкурсі виготовлено і представлено на огляд понад 100 фірмових страв та кулінарних виробів української кухні, які користуються значним попитом у споживачів.
Для об'єктивного визначення переможців конкурсу-змагання до складу журі були включені спеціалісти облспоживспілок, майстри-кухарі, а також працівники учбових закладів системи.
Під час проведення конкурсу із зразками фірмових страв, виготовленими кращими кухарями системи, ознайомилися керівники та спеціалісти багатьох споживспілок, споживчих товариств, закладів громадського харчування системи, працівники преси, телебачення, студенти учбових закладів.

................
Перейти до повного тексту