1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
29.07.2015 № 820
Про затвердження і введення в дію складових галузевого стандарту вищої освіти зі спеціальності освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста галузі знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції"
Відповідно до підпункту 3 пункту 2 Прикінцевих та перехідних положень Закону України "Про вищу освіту"
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити складові галузевого стандарту вищої освіти (освітньо-кваліфікаційну характеристику випускника (ОКХ), освітньо-професійну програму підготовки (ОПП), засоби діагностики якості вищої освіти (ЗД) за спеціальністю 5.05170109 "Зберігання, консервування та переробка м'яса" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" галузі знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції".
2. Установити, що затверджені складові галузевого стандарту вищої освіти (ОКХ, ОПП, ЗД) вводяться в дію у вищих навчальних закладах, які здійснюють підготовку молодших спеціалістів із даної спеціальності, з 2015/2016 навчального року.
3. Департаменту вищої освіти (Бондаренко С.І.), Інституту інноваційних технологій і змісту освіти (Завалевський Ю.І.), науково-методичній комісії з харчової промисловості та переробки сільськогосподарської продукції Науково-методичної ради Міністерства освіти і науки України (Єгоров Б.В.) надавати вищим навчальним закладам науково-методичну допомогу з питань упровадження затверджених складових галузевого стандарту вищої освіти.
4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра Совсун І. Р.
Т. в. о. Міністра І.Р. Совсун
( Текст взято з сайту Міністерства освіти і науки http://www.old.mon.gov.ua )
Перейти до повного тексту