25.04.2008 N 29/1-10.1/3211-ЕП |
Начальник Управління | І.П.Рамусь |
N з/п |
Товар |
Визначальні показники та характеристики для ідентифікації |
Необхідна супровідна документація для проведення досліджень |
|
Код УКТЗЕД, за яким заявлено товар |
Текстовий опис | |||
1. | 2 | 3 | 4 | 5 |
1. |
0210 11 31 00 0210 11 39 00 0210 12 19 00 0210 19 60 00 0210 19 70 00 0210 19 81 00 0210 19 89 00 |
Свинина сушена або копчена |
Співвідношення вода/білок |
Сертифікати якості, специфікаційні дані; технологічна схема отримання продукту |
2. |
0813 10 00 00 0813 20 00 00 |
Сушені абрикоси, чорнослив |
Ступінь переробки, склад, наявність добавок |
Сертифікати ТУ, ГОСТи, технологічний регламент виготовлення продукту |
3. |
0910 50 00 00 0910 91 10 00 0910 91 90 00 0910 99 99 00 |
Прянощі та суміші прянощів |
Наявність смакових добавок, відмінних від спецій |
Сертифікати, ТУ, специфікаційні дані |
4. |
1511 10 10 00 1511 10 90 00 1511 90 91 00 |
Олія пальмова та її фракції |
Ступінь переробки, склад |
Сертифікати ТУ, ГОСТи, технологічний регламент виготовлення продукту |
5. |
1516 20 98 11 1516 20 98 12 1516 20 98 13 1516 20 98 19 1516 20 98 21 |
Олії, та їх фракції частково або повністю гідрогенізовані, інтеретерифіковані реетерифіковані або елаїдинізовані, рафіновані або нерафіновані, але не піддані подальшій обробці. |
Хімічний склад, обробка, наявність сумішей інших рослинних олій та речовин. |
Сертифікати ТУ, технологічний регламент виготовлення продукту. |
6. |
1517 90 99 11 1517 90 99 19 |
Суміші олій для виробництва харчових продуктів |
Жирно-кислотний склад, хімічна структура |
Сертифікат якості від виробника, ТУ, ГОСТи, технологічний регламент виготовлення продукту |
7. |
2103 20 00 00 2103 90 90 00 |
Тільки кетчуп та інші соуси, окрім майонезів |
Ситовий аналіз |
Сертифікати, ТУ, специфікаційні дані; технологічний регламент виготовлення продукту. |
8. |
2106 90 92 00 2106 90 98 90 |
Тільки дієтична добавка "Капсули для схуднення "LiDa" ("ЛіДа") (Китай) |
Вміст сібутраміну |
Сертифікати ТУ, специфікаційні дані |
9. |
2204 30 10 00 2204 30 92 00 2204 30 94 00 2204 30 96 00 2204 30 98 00 |
Виноградне сусло |
Органолептичні показники, фізико-хімічні показники: густина, масова частка цукру, фактична частка етилового спирту за об'ємом |
Сертифікати,ТУ, ГОСТи, технологічний регламент виготовлення продукту |
10. |
2710 11 41 19 2710 11 49 99 |
Бензини |
Вміст високооктанових кисневмісних добавок |
Сертифікати, нормативно-технічна документація |
11. |
2710 19 41 00 2710 19 45 00 |
Газойлі (Дизельне паливо) |
Вміст сірки, фракційний склад, температура спалаху |
Сертифікати, нормативно-технічна документація |
12. | 2710 19 61 00 |
Паливо рідке (мазут) (паливо пічне побутове) |
Вміст сірки, фракційний склад, температура спалаху |
Сертифікати, нормативно-технічна документація |
13. |
4411 21 10 00 4411 21 90 00 |
Плити деревноволокнисті густиною більш як 0,5 г/куб. см, але не більш як 0,8 г/куб. см, не піддані механічному обробленню з облицюванням та без облицьовування, товщиною 2,5-4 мм. |
Густина, обробка, облицювання |
Документація по технології виробництва |
14. |
6005 21 00 00 6005 22 00 00 6005 23 00 00 6005 24 00 00 |
Полотна трикотажні основов'язані з бавовни |
Волокнистий склад, переплетення, вид обробки |
Сертифікат виробника про хімічний склад та інші характеристики трикотажного полотна |