28.09.2007 N 29/1-10.1/5820-ЕП |
Начальник Управління | І.П.Рамусь |
N пп |
Задекларований код УКТЗЕД |
Ставка мита |
Коротка назва товару |
Підстава для обов'язкової лабораторної перевірки товару |
Визначальні показники ідентифікації |
Необхідна супровідна документація для проведення досліджень |
Загальний обсяг проби (Дослід- ницька/ контрольна) |
1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7. | |
1. | 0813100000 | 0% |
Плоди сушені, крім тих, що включені до товарних позицій 0801-0806; суміші горіхів або сушених плодів цієї групи: - абрикоси |
Можливість класифікації за кодом УКТЗЕД 2006003800 - 20% |
Ступінь переробки, склад, призначення |
Сертифікати ТУ, ГОСТи, технологічний регламент виготовлення продукту |
0,5кг/0,5кг але не менше 1 уп./1 уп. для роздрібної торгівлі |
2. |
0910500000 0910911000 0910919000 0910999900 |
0% |
Суміші прянощів |
Можливість класифікації за кодом УКТЗЕД 2103909000 10% |
Наявність смакових добавок, відмінних від спецій |
Сертифікати, ТУ, специфікаційні дані |
0.3кг/0.3кг але не менше 1 уп./1 уп. для роздрібної торгівлі |
3. |
1511101000 1511109000 1511901100 1511901900 1511909100 |
0% |
Олія пальмова та її фракції, рафіновані або нерафіновані, але без зміни їх хімічного складу |
Можливість класифікації за кодом УКТЗЕД 1511909900 - 5% |
Ступінь переробки, склад |
Сертифікати ТУ, ГОСТи, технологічний регламент виготовлення продукту |
0,5кг/0,5кг але не менше 1 уп./1 уп. для роздрібної торгівлі |
4. | 1517909910 | 0% |
Суміші рослинних жирів |
Можливість класифікації за кодами 1516209600 - 20% 1517909990 - 15% |
Жирно-кислотний склад, хімічна структура |
Сертифікат якості від виробника, ТУ, ГОСТи, технологічний регламент виготовлення продукту |
1 літр/ 1 літр |
5. |
2106909810 2106909830 2106909850 |
0% |
Ароматизатори Емульгатори Стабілізатори |
Можливість класифікації в товарних позиціях 2106909890 5% 2106909200 10% |
Хімічний склад |
Сертифікати, нормативно-технічна документація на товар, інформація про використання |
0,3кг/0,3кг |
6. | 2106909890 | 5% |
Інші харчові продукти з вмістом молочних жирів цукрози, ізоглюкози, глюкози, крохмалю |
Можливість класифікації товару у підкатегорії 2106 90 9200 10 % |
Кількісний вміст молочних жирів, цукрози, ізоглюкози, глюкози, крохмалю |
Інформація виробника про склад товару або рецептуру його приготування |
0,2кг/ 0,2кг |
7. | 3904100010 | 0 % |
ПВХ не змішаний з іншими речовинами |
Можливість класифікації за кодом УКТ ЗЕД 3904100090 6,5 % |
Ситовий аналіз, сульфатна зола вміст вологи, константа К |
Сертифікат виробника про хімічний склад та фізико-хімічні характеристики |
0,2кг/0,2кг |
8. |
6907909100 6907909900 |
7% |
Плитка керамічна неглазурована |
Можливість класифікації в товарних позиціях 6908909100 6908909900 10% |
Структура та склад матеріалу |
Документація по технології виробництва сертифікат якості |
1 шт /1шт |
Начальник Управління | І.П.Рамусь |