30.08.2007 N 29/1-10.1/5199-ЕП |
Начальник Управління | І.П.Рамусь |
N з/п |
Задекларо- ваний кодУКТЗЕД |
Коротка назва товару |
Підстава для обов'язкової лабораторної перевірки товару |
Визначальні показники ідентифікації |
Необхідна супровідна документація для проведення досліджень |
Загальний обсяг проби (Дослід- ницька/ контрольна) |
1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7. |
1. |
0813100000 0% |
Плоди сушені, крім тих, що включені до товарних позицій 0801- 0806; суміші горіхів або сушених плодів цієї групи: - абрикоси |
Можливість класифікації за кодом УКТЗЕД 2006003800 - 20% |
Ступінь переробки, склад, призначення |
Сертифікати, ТУ, ГОСТи, технологічний регламент виготовлення продукту |
0,5 кг/0,5 кг але не менше 1 уп./1 уп. для роздрібної торгівлі |
2. |
0910500000 0910911000 0910919000 0910999900 0% |
Суміші прянощів |
Можливість класифікації за кодом УКТЗЕД 2103909000 10% |
Наявність смакових добавок, відмінних від спецій |
Сертифікати, ТУ, специфікаційні дані |
0.3кг/0.3кг але не менше 1 уп./1 уп. для роздрібної торгівлі |
3. |
1511101000 0% 1511109000 0% 1511901100 0% 1511901900 0% 1511909100 0% |
Олія пальмова та її фракції, рафіновані або нерафіновані, але без зміни їх хімічного складу |
Можливість класифікації за кодом УКТЗЕД 1511909900 - 5% |
Ступінь переробки, склад |
Сертифікати, ТУ, ГОСТи, технологічний регламент виготовлення продукту |
0,5 кг/0,5 кг але не менше 1 уп./1 уп. для роздрібної торгівлі |
4. |
1517909910 0% |
Суміші рослинних жирів |
Можливість класифікації за кодами 1516209600 - 20% 1517909990 - 15% |
Жирно- кислотний склад, хімічна структура |
Сертифікат якості від виробника, ТУ, ГОСТи, технологічний регламент виготовлення продукту |
1 літр/1 літр |
5. |
2106909810 2106909830 2106909850 0% |
Ароматизатори Емульгатори Стабілізатори |
Можливість класифікації в товарних позиціях 2106909890 5% 2106909200 10% |
Хімічний склад |
Сертифікати, нормативно- технічна документація на товар, інформація про використання |
0,3 кг/0,3 кг |
6. |
2106909890 5% |
Інші харчові продукти з вмістом молочних жирів, цукрози, ізоглюкози, глюкози, крохмалю |
Можливість класифікації товару у підкатегорії 2106 90 9200 10 % |
Кількісний вміст молочних жирів, цукрози, ізоглюкози, глюкози, крохмалю |
Інформація виробника про склад товару або рецептуру його приготування |
0,2 кг/0,2 кг |
7. |
3904100010 0 % |
ПВХ не змішаний з іншими речовинами |
Можливість класифікації за кодом УКТ ЗЕД 3904100090 6,5 % |
Ситовий аналіз, сульфатна зола, вміст вологи, константа К |
Сертифікат виробника про хімічний склад та фізико- хімічні характеристики |
0,2 кг/0,2 кг |
8. |
6907909100 6907909900 7% |
Плитка керамічна неглазурована |
Можливість класифікації в товарних позиціях 6908909100 6908909900 10% |
Структура та склад матеріалу |
Документація по технології виробництва, сертифікат якості |
1 шт. /1шт. |