27.07.2007 N 29/2-10.1/4546-ЕП |
Т.в.о. начальника Управління | О.М.Литвин |
N з/п |
Задекларований код УКТ ЗЕД |
Коротка назва товару |
Підстава для обов'язкової лабораторної перевірки товару |
Визначальні показники ідентифікації |
Необхідна супровідна документація для проведення досліджень |
Загальний обсяг проби (Дослідницька/ контрольна) |
1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7. |
1. |
0305 59 50 00 10% 0305 59 90 90 10% |
Риба сушена, солона або у розсолі; риба гарячого або холодного копчення; рибне борошно, порошок та гранули, придатні для харчування |
Можливість класифікації за кодамиУКТ ЗЕД 1604 20 40 00 - 10% 1604 20 90 90 - 10% |
Вид риби, ступінь переробки, наявність консервантів ароматизаторів, приправ, смакових добавок тощо |
Сертифікати, ТУ, ГОСТи, технологія виробництва, фотокартки тощо |
1 кг / 1 кг але не менше 1 уп. / 1 уп. для роздрібної торгівлі |
2. |
0813 10 00 00 0% |
Плоди сушені, крім тих, що включені до товарних позицій 0801-0806; суміші горіхів або сушених плодів цієї групи: - абрикоси |
Можливість класифікації за кодомУКТ ЗЕД 2006 00 38 00 - 20% |
Ступінь переробки, склад, призначення |
Сертифікати, ТУ, ГОСТи, технологічний регламент виготовлення продукту |
0,5 кг / 0,5 кг але не менше 1 уп. / 1 уп. для роздрібної торгівлі |
3. |
0910 50 00 00 0910 91 10 00 0910 91 90 00 0910 99 99 00 0% |
Суміші прянощів |
Можливість класифікації за кодомУКТ ЗЕД 2103 90 90 00 - 10% |
Наявність смакових добавок, відмінних від спецій |
Сертифікати, ТУ, специфікаційні дані |
0,3 кг / 0,3 кг але не менше 1 уп. / 1 уп. для роздрібної торгівлі |
4. |
1511 10 10 00 0% 1511 10 90 00 0% 1511 90 11 00 0% 1511 90 19 00 0% 1511 90 91 00 0% |
Олія пальмова та її фракції, рафіновані або нерафіновані, але без зміни їх хімічного складу |
Можливість класифікації за кодомУКТ ЗЕД 1511 90 99 00 - 5% |
Ступінь переробки, склад, призначення |
Сертифікати, ТУ, ГОСТи, технологічний регламент виготовлення продукту |
0,5 кг / 0,5 кг але не менше 1 уп. / 1 уп. для роздрібної торгівлі |
5. |
1517 90 99 10 0% |
Суміші рослинних жирів |
Можливість класифікації за кодами 1516 20 96 00 - 20% 1517 90 99 90 - 15% |
Жирно-кислотний склад, хімічна структура |
Сертифікат якості від виробника |
1 літр / 1 літр |
6. |
1901 10 00 00 0% |
Продукти дитячого харчування, розфасовані для роздрібної торгівлі |
Можливість класифікації в товарних підкатегоріях 2007 - 5%; 2104 - 7,5% |
Визначення хімічного складу товару та фізичних характеристик визначальних для ідентифікації товару. Співвідношення в дитячому пюре фруктових компонентів і печива або каші |
Інформація фірми- виробника про склад продукту (назва інгредієнтів та їх % вміст) |
1 уп. / 1 уп. |
7. |
2106 90 98 10 2106 90 98 30 2106 90 98 50 0% |
Ароматизатори Емульгатори Стабілізатори |
Можливість класифікації в товарних позиціях 2106 90 98 90 - 5% 2106 90 92 00 - 10% |
Хімічний склад |
Сертифікати, нормативно- технічна документація на товар, інформація про використання |
0,3 кг / 0,3 кг |
8. |
3902 10 00 00 0% |
Поліпропілен у первинній формі |
Можливість класифікації в товарній позиції 3902 30 00 90 - 5% |
Вміст сополімерних ланок |
Сертифікат якості від виробника |
0,2 кг / 0,2 кг |
9. |
3904 10 00 10 0% |
ПВХ, не змішаний з іншими речовинами |
Можливість класифікації за кодомУКТ ЗЕД 3904 10 00 90 - 6,5% |
Ситовий аналіз, сульфатна зола, вміст вологи, константа K |
Сертифікат виробника про хімічний склад та фізико- хімічні характеристики |
0,2 кг / 0,2 кг |
10. |
6907 90 91 00 6907 90 99 00 7% |
Плитка керамічна неглазурована |
Можливість класифікації в товарних позиціях 6908 90 91 00 6908 90 99 00 - 10% |
Наявність покриття, структура та склад матеріалу |
Документація по технології виробництва, сертифікат якості |
1 шт. / 1 шт. |