1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІКИ ТА З ПИТАНЬ
ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНТЕГРАЦІЇ УКРАЇНИ
Н А К А З
20.09.2004 N 355
Про рішення щодо скарги ТОВ "Альтаір"
Відповідно до Закону України "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти", наказу Міністерства економіки України від 04.12.2000 N 264 "Про затвердження Порядку розгляду скарг учасників процедур державних закупівель щодо організації та здійснення процедур закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти"
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити висновок щодо розгляду скарги ТОВ "Альтаір" стосовно організації та здійснення Державним департаментом ветеринарної медицини Міністерства аграрної політики України процедури закупівлі за державні кошти комплекту лабораторного обладнання для контролю параметрів безпеки харчових продуктів тваринного походження (оголошення про закупівлю в бюлетені "Вісник державних закупівель", 2004 р., N 21 (154), огол. N 9718 (ТЕХ)), що додається.
2. Скаргу ТОВ "Альтаір" визнати частково задоволеною згідно з висновком, що додається.
3. Державному департаменту ветеринарної медицини Міністерства аграрної політики України:
внести зміни до тендерної документації, керуючись висновком, що додається;
надати зазначені зміни усім учасникам процедури закупівлі;
продовжити термін подання тендерних пропозицій не менше ніж на 7 робочих днів з дня надання цих змін учасникам.
4. Управлінню методології, правового забезпечення та контролю у сфері державних закупівель довести цей наказ до відома ТОВ "Альтаір" та Державного департаменту ветеринарної медицини Міністерства аграрної політики України протягом п'яти робочих днів з дня його підписання.
Перший заступник Міністра В.Вощевський
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства економіки
та з питань європейської
інтеграції України
20.09.04 N 355
ВИСНОВОК
щодо розгляду скарги ТОВ "Альтаір" стосовно організації та здійснення Державним департаментом ветеринарної медицини Міністерства аграрної політики України процедури закупівлі за державні кошти комплекту лабораторного обладнання для контролю параметрів безпеки харчових продуктів тваринного походження

................
Перейти до повного тексту