ДСТУ IEC 61850-5:2014 |
Комунікаційні мережі та системи на підстанціях. Частина 5. Технічні вимоги до функцій і моделей приладів (IEC 61850-5:2003, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 1893:2014 |
Вироби вогнетривкі. Диференційний метод визначення температури деформації під навантаженням за температури, що зростає (ISO 1893:2007, IDT) - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 4070-2000 (ИСО 1893-89)) |
ДСТУ ISO 2393:2014 |
Суміші гумові випробні. Готування, змішування та вулканізація. Устатковання та методики (ISO 2393:2008, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 4112:2014 |
Зернові та бобові. Вимірювання температури зерна, що зберігається насипом (ISO 4112:1990, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 6161:2014 |
Засоби індивідуального захисту очей. Фільтри та засоби захисту очей від лазерного випромінювання (ISO 6161:1981, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 6887-3:2014 |
Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Готування дослідних проб, вихідної суспензії та десятикратних розведень для мікробіологічного дослідження. Частина 3. Спеціальні правила готування риби та рибних продуктів (ISO 6887-3:2003, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 7366:2014 |
Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання вмісту 1-моногліцеридів та вільного гліцерину (ISO 7366:1987, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 7996:2014 |
Повітря атмосферне. Визначення масової концентрації оксидів азоту. Метод хемілюмінесценції (ISO 7996:1985, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 10203:2014 |
Руди залізні. Визначення кальцію полуменевим атомно-абсорбційним спектрометричним методом (ISO 10203:2006, IDT) - На заміну ДСТУ ISO 10203:2003 |
ДСТУ ISO 10540-1:2014 |
Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання вмісту фосфору. Частина 1. Колориметричний метод (ISO 10540-1:2003, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 10540-2:2014 |
Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання вмісту фосфору. Частина 2. Метод атомно-абсорбційної спектрометрії з використанням графітової печі (ISO 10540-2:2003, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 10540-3:2014 |
Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання вмісту фосфору. Частина 3. Метод використання оптичної емісійної спектроскопії індуктивно зв'язаної плазми (ІЗП) (ISO 10540-3:2002, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 11021:2014 |
Олії ефірні. Визначання вмісту води методом Карла Фішера (ISO 11021:1999, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 11037:2014 |
Дослідження сенсорне. Настанови щодо оцінки кольору продуктів (ISO 11037:2011, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 11056:2014 |
Дослідження сенсорне. Методологія. Метод оцінювання значень (ISO 11056:1999, IDT; ISO 11056:1999/Amd. 1:2013, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 11256:2014 |
Окатки залізорудні як сировина для шихти прямого відновлювання. Метод визначення індексу конгломерації (ISO 11256:2007, IDT) - На заміну ДСТУ ISO 11256:2006 |
ДСТУ ISO 11815/IDF 157:2014 |
Молоко. Визначення дії сичужного ферменту на загальну здатність зсідання коров'ячого молока (ISO 11815/IDF 157:2007, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 13528:2014 |
Статистичні методи для застосування під час перевірки професійного рівня за допомогою міжлабораторних порівнянь (ISO 13528:2005, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 14377/IDF 168:2014 |
Молоко згущене консервоване. Визначення масової частки олова методом атомно-абсорбційної спектрометрії із застосуванням графітової печі (ISO 14377/IDF 168:2002, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 14714:2014 |
Олії ефірні та ароматичні екстракти. Метод визначання вмісту залишку бензолу (ISO 14714:1998, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 15597:2014 |
Нафта та нафтопродукти. Метод визначання вмісту хлору та брому рентгено-флуоресцентною спектрометрією з дисперсією за довжиною хвилі (ISO 15597:2001, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 15971:2014 |
Природний газ. Вимірювання властивостей. Теплота згоряння та число Воббе (ISO 15971:2008, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 16002:2014 |
Зерно хлібних злаків та бобові на зберіганні у зерносховищах. Настанова щодо визначання зараженості зерна живими безхребетними за допомогою пасток (ISO 16002:2004, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 16035:2014 |
Жири тваринні і рослинні та олії. Метод визначення галогенопохідних вуглеводнів із низькою точкою кипіння в харчових оліях (ISO 16035:2003, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 17932:2014 |
Олія пальмова. Метод визначення погіршення показника знебарвлення і вмісту каротину (ISO 17932:2011, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 18395:2014 |
Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання вмісту моноацилгліцеридів, діацилгліцеридів, триацилгліцеридів та гліцерину методом високоефективної рідинної ексклюзивної хроматографії (ВРЕХ) (ISO 18395:2005, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 21587-3:2014 |
Вогнетриви алюмосилікатні. Хімічний аналіз (альтернативний рентгенофлуоресцентному методу). Частина 3. Методи атомно-емісійної спектрометрії з індуктивно-зв'язаною плазмою й атомно-абсорбційної спектрометрії (ISO 21587-3:2007, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 21871:2014 |
Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Горизонтальний метод визначання малої кількості ймовірної Bacillus cereus. Метод підраховування та виявляння найімовірнішої кількості (ISO 21871:2006, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO/TS 26844/IDF/RM 215:2014 |
Молоко та молочні продукти. Визначення антимікробних залишків. Тест на дифузію в пробірці (ISO/TS 26844/IDF/RM 215:2006, IDT) - Вперше |
ДСТУ-H ISO/TR 16142:2014 |
Медичні вироби. Настанова з вибору стандартів для підтвердження визнаних основних принципів безпеки та функціонування медичних виробів (ISO/TR 16142:2006, IDT) - Вперше. |