ДСТУ 3582:2013 | Інформація та документація. Бібліографічний опис. Скорочення слів і словосполучень в українській мові. Загальні вимоги та правила (ISO 4:1984, NEQ; ISO 832:1994, NEQ) - На заміну ДСТУ 3582-97 |
ДСТУ 3814:2013 | Інформація та документація. Видання. Міжнародна стандартна нумерація книг (ISO 2108:2005, NEQ) - На заміну ДСТУ 3814-98 |
ДСТУ 4803:2013 | Торти і тістечка. Загальні технічні умови - На заміну ДСТУ 4803:2007 |
ДСТУ 7342:2013 | Інформація та документація. Видавнича анотація. Правила складання та подання у виданнях - Вперше |
ДСТУ 7343:2013 | Інформація та документація. Видання. Міжнародна стандартна нумерація нотних видань (ISO 10957:2009, NEQ) - Вперше |
ДСТУ 7344:2013 | Дріжджі пивні. Технічні умови - Вперше |
ДСТУ 7345:2013 | Дробина пивна. Технічні умови - Вперше |
ДСТУ 7346:2013 | Вироби кондитерські борошняні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умови - Вперше |
ДСТУ 7347:2013 | Вироби макаронні. Терміни та визначення понять - Вперше |
ДСТУ 7348:2013 | Вироби макаронні. Правила приймання і методи визначання якості - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 14849-89) |
ДСТУ 7349:2013 | Концентрати харчові. Методи визначання кислотності - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 15113.5-77) |
ДСТУ 7350:2013 | Концентрати харчові. Методи визначання сахарози - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 15113.6-77) |
ДСТУ 7351:2013 | Консерви м'ясні. Сальтисони. Загальні технічні умови - Вперше |
ДСТУ 7352:2013 | Консерви м'ясні. Паштети. Загальні технічні умови - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 12318-91) |
ДСТУ 7353:2013 | М'ясо. Методика гістологічного визначення свіжості та ступеня дозрівання - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 19496-93) |
ДСТУ 7354:2013 | Молоко, молочні продукти та закваски. Метод визначання кількості пропіоновокислих бактерій - Вперше |
ДСТУ 7355:2013 | Молоко, молочні продукти та закваски. Метод визначання кількості біфідобактерій - Вперше |
ДСТУ 7356:2013 | Молоко. Метод визначення пероксиду водню - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 24067-80) |
ДСТУ 7357:2013 | Молоко та молочні продукти. Методи мікробіологічного контролювання - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 9225-84) |
ДСТУ 7358:2013 | Вироби кондитерські. Метод визначання сухого знежиреного залишку молока в шоколадних виробах з молоком - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 10526-63) |
ДСТУ 7359:2013 | Молоко. Метод визначення аміаку - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 24066-80) |
ДСТУ 7360:2013 | Продукти перероблення фруктів та овочів. Методи визначання ксиліту та сорбіту в дієтичних консервах - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 29206-91) |
ДСТУ 7361:2013 | Відеодокументи. Правила зберігання національного архівного фонду. Технічні вимоги - Вперше |
ДСТУ 7362:2013 | Метрологія. Проби зернових культур, атестовані за показником "число падіння". Програма та методика метрологічної атестації - Вперше |
ДСТУ 7363:2013 | Метрологія. Програмне забезпечення засобів вимірювальної техніки. Загальні технічні вимоги - Вперше |
ДСТУ 7364:2013 | Метрологія. Резервуари для скрапленого газу сталеві циліндричні горизонтальні. Методика повірки (калібрування) геометричним методом - Вперше |
ДСТУ 7365:2013 | Метрологія. Державна повірочна схема для засобів вимірювання одиниці кута зсуву фаз між двома напругами - Вперше |
ДСТУ 7366:2013 | Метрологія. Прилади для визначення числа падіння. Методика повірки - Вперше |
ДСТУ 7367:2013 | Стевія. Живцювання. Загальні вимоги - Вперше |
ДСТУ 7368:2013 | Стевія. Клонування. Загальні вимоги - Вперше |
ДСТУ 7369:2013 | Стічні води. Вимоги до стічних вод і їхніх осадів для зрошування та удобрювання - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 17.4.3.05-86) |
ДСТУ 7370:2013 | Амонію нітрат (селітра аміачна). Технічні умови - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 2-85) |
ДСТУ В 7371:2013 | Техніка авіаційна військової призначеності. Апарати літальні безпілотні. Основні терміни, визначення понять і класифікація - Вперше |
ДСТУ 7372:2013 | Геотекстиль та віднесені до геотекстилю вироби. Необхідні характеристики для використання у дренажних системах (EN 13252:2000, MOD) - Вперше; |