1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ
НАКАЗ
24.03.2017 № 162
Про затвердження технологічної документації на виробництво виноробної продукції
Відповідно до частини першої статті 5 Закону України "Про виноград та виноградне вино" та пункту 8 Положення про Міністерство аграрної політики та продовольства України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2015 року № 1119,
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити:
1) технологічні інструкції:
на виробництво сидру звичайного газованого напівсолодкого білого "Сидр Беррі"/"Cidre Berry";
на виробництво бренді виноградного витриманого "КОБЛЕВО три зірочки";
на виробництво бренді виноградного витриманого "КОБЛЕВО чотири зірочки";
на виробництво бренді виноградного витриманого "КОБЛЕВО п’ять зірочок";
на виробництво сидру оригінального газованого міцного солодкого білого "Пеллерано Спуманте" "Pellerano Spumante";
на виробництво сидру оригінального газованого міцного солодкого білого "Пеллерано Фрізанте" "Pellerano Frizzante";
на виробництво сидру оригінального газованого міцного солодкого білого "ПеллераноДольче" "Pellerano Dolce";
на виробництво сидру газованого звичайного напівсолодкого "ПРИВАТНІ САДИ ЯБЛУЧНИЙ (PRIVATE GARDENS APPLE)";
на виробництво сидру газованого звичайного напівсолодкого "ПРИВАТНІ САДИ З ВИШНЕЮ (PRIVATE GARDENS WITH CHERRY)";
на виробництво сидру газованого звичайного напівсолодкого "ПРИВАТНІ САДИ З ГРЕЙПФРУТОМ (PRIVATE GARDENS WITH GRAPEFRUIT)";
на виробництво сидру газованого звичайного напівсолодкого "ПРИВАТНІ САДИ З ВИНОГРАДОМ (PRIVATE GARDENS WITH GRAPE)";
на виробництво сидру газованого звичайного напівсолодкого "ПРИВАТНІ САДИ З ПОЛУНИЦЕЮ (PRIVATE GARDENS WITH STRAWBERRIES)";
на виробництво напою плодово-ягідного збродженого рожевого "ВИШИВАНКА ПОРІЧКА" "EMBROIDERY RED CURRANT";
на виробництво напою плодово-ягідного збродженого рожевого "ВИШИВАНКА ВИШНЯ" "EMBROIDERY СHERRY";
на виробництво напою плодово-ягідного збродженого рожевого "ВИШИВАНКА ОБЛІПИХА" "EMBROIDERY BUCKTHORN";
на виробництво напою плодово-ягідного збродженого рожевого "ВИШИВАНКА ЖУРАВЛИНА" "EMBROIDERY CRANBERRIES";
2) технічні умови:
ТУ У 11.0-35701964-004:2017 "Напої плодово-ягідні зброджені. Технічні умови";
3) зміни до технологічних інструкцій:
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сортового сухого червоного "Каберне. Парижанка";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сортового сухого білого "Шардоне. Парижанка";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого "Мускатне. Парижанка";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного "Мускатне. Парижанка";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого, рожевого, червоного "Парижанка";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сортового сухого білого "Шардоне Інкерман" ("Chardonnay Inkerman");
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сортового сухого білого "Чорноморська Перлина";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сортового сухого білого "Шардоне Качинське";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сортового сухого червоного "Мерло Качинське";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сортового сухого червоного "Сапераві Інкерман" ("Saperavi INKERMAN");
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сортового сухого червоного "Каберне Інкерман" ("Cabernet INKERMAN");
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сортового сухого червоного "Рубін Херсонеса";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сортового сухого червоного "Мерло-Каберне";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого "Рислінг Інкерман" ("Riesling INKERMAN");
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого, рожевого, червоного "Інкерман";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсухого, напівсолодкого червоного "Шато Руж";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсухого, напівсолодкого червоного "Кримська Рив’єра";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсухого, напівсолодкого білого "Шато Блан";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсухого, напівсолодкого білого "Кримська Рив’єра";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого "Легенда Інкерману";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого "Мускатне Качинське";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого "Буссо";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого рожевого "Буссо";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого, червоного "Південна Рив’єра";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного "Древній Херсонес";

................
Перейти до повного тексту