- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Наказ
МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ
Н А К А З
Про затвердження Норм затрат часу на організацію та проведення лабораторно-діагностичних досліджень, які проводяться працівниками державних лабораторій ветеринарної медицини
Відповідно до повноважень, визначених Положенням про Державний департамент ветеринарної медицини, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 8 червня 2001 року
N 641, статті
12 Закону України
"Про ветеринарну медицину" і з метою упорядкування "Норм затрат часу на організацію та проведення лабораторно-діагностичних досліджень", які використовуються керівниками державних лабораторій ветеринарної медицини при розробці тарифів вартості лабораторних досліджень", що проводяться державними лабораторіями ветеринарної медицини за плату
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити "Норми затрат часу на організацію та проведення лабораторно-діагностичних досліджень", які опрацьовані, апробовані спеціалістами Центральної державної лабораторії ветеринарної медицини і рекомендовані для впровадження в практику, згідно з додатком.
2. Начальникам управлінь державної ветеринарної медицини Автономної Республіки Крим, облдержадміністрацій, міст Києва та Севастополя забезпечити друкування необхідної кількості "Норм затрат часу на організацію та проведення лабораторно-діагностичних досліджень" та довести їх до державних лабораторій ветеринарної медицини.
3. Зобов'язати директорів Центральної, Кримської республіканської, зональних, міжобласних (спеціалізованих), обласних, районних, міжрайонних, міських державних лабораторій ветеринарної медицини:
- суворо дотримуватись вказаних "Норм затрат часу ..." при розробці тарифів вартості лабораторно-діагностичних досліджень, які проводяться за плату;
- розробити та затвердити в установленому порядку до 1 жовтня 2001 року нові калькуляції та тарифи вартості лабораторних досліджень з урахуванням вказаних "Норм затрат часу на підготовку та проведення лабораторно-діагностичних досліджень", та "Схем посадових окладів працівників підприємств, установ і організацій державної ветеринарної медицини", які затверджені наказом Міністерства аграрної політики України 7 березня 2001 року
N 46 "Про упорядкування умов оплати праці працівників бюджетних організацій, що обслуговують сільське господарство", розробленого відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2001 року
N 134 "Про упорядкування умов оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери".
4. Визнати такими, що втратили чинність "Норми часу на виконання лабораторних досліджень", затверджені Головним управлінням ветеринарії Міністерства сільського господарства України 16 грудня 1991 року, реєстраційний номер 13-2-298.
5. Контроль за виконанням наказу покласти на управління організації ветеринарної справи та профілактики незаразних хвороб (Малохатька І.Ф.), директора Центральної державної лабораторії ветеринарної медицини (Павленка М.С.).
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказом Державного
департаменту
ветеринарної медицини
Міністерства аграрної
політики України
10.07.2001 N 23
НОРМИ
затрат часу на організацію та проведення лабораторно-діагностичних досліджень працівників державних лабораторій ветеринарної медицини
----------------------------------------------------------------------------------
| N |Найменування лабораторно-діагностичних |Затрати часу на організацію |
|з/п |досліджень |та проведення |
| | |лабораторно-діагностичних |
| | |досліджень в людино-хвилинах |
| | |-----------------------------------|
| | |Лікаря |Лаборанта|Ветсанітара |
| | |ветеринарної| | |
| | |медицини | | |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| ХІМІКО-ТОКСИКОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| 1 |Визначення актеліку і базудину в воді, | 175 | 110 | 20 |
| |продуктах тваринного та рослинного | | | |
| |походження (МТШХ) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 2 |Визначення хлорофосу, ДДВФ в воді, | 175 | 110 | 20 |
| |продуктах тваринного та рослинного | | | |
| |походження (МТШХ) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 3 |Визначення карбофосу в воді, продуктах | 175 | 110 | 20 |
| |тваринного та рослинного походження | | | |
| |(МТШХ) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 4 |Визначення метафосу в воді, продуктах | 175 | 110 | 20 |
| |тваринного та рослинного походження | | | |
| |(МТШХ) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 5 |Визначення метафосу в воді, продуктах | 175 | 110 | 20 |
| |тваринного та рослинного походження | | | |
| |(МГХ) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 6 |Визначення карбофосу в воді, продуктах | 175 | 110 | 20 |
| |тваринного та рослинного походження | | | |
| |(МГХ) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 7 |Визначення хлорофосу, ДДЗФ в воді, | 175 | 110 | 20 |
| |продуктах тваринного та рослинного | | | |
| |походження (МГХ) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 8 |Визначення актеліку і базудину в воді, | 175 | 110 | 20 |
| |продуктах тваринного та рослинного | | | |
| |походження (МГХ) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 9 |Визначення ФОС при отруєнні бджіл | 128 | 67 | 25 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|10 |Визначення фталофосу в воді, продуктах | 175 | 110 | 20 |
| |тваринного та рослинного походження | | | |
| |(МТШХ) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|11 |Визначення хлорорганічних пестицидів | 115 | 120 | 25 |
| |(ГХЦГ, ДДТ, ДДД, ДДЕ, гентахлору) у | | | |
| |кормах, продуктах тваринного | | | |
| |походження (МТШХ) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|12 |Визначення хлорорганічних пестицидів | 115 | 120 | 25 |
| |(ГХЦГ, ДДТ, ДДД, ДДЕ, гентахлору) у | | | |
| |кормах, продуктах тваринного | | | |
| |походження (ГЖХ) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|13 |Визначення пестицидів синтетичної | 115 | 120 | 25 |
| |групи перитроїдів (амбуш, децис) МТШХ | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|14 |Визначення групи синтетичних | 130 | 110 | 20 |
| |перитроїдів (карате, рипкорд, | | | |
| |суміцидин) МТШХ | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|15 |Визначення пестицидів групи карбаматів | 135 | 105 | 21 |
| |(ТМТД, Цірам, Цинеб) колориметричним | | | |
| |методом | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|16 |Визначення пестицидів карбаматної | 135 | 105 | 21 |
| |групи (ТМТД, ТМТМ) в зернових (МТШХ) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|17 |Визначення залишкових кількостей 2, | 115 | 120 | 25 |
| |4Д, 2,4Д амінна сіль, 2,4Д бутиловий | | | |
| |ефір, 2,4Д октиловий ефір, 2М-4Х (МГХ) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|18 |Визначення залишкових кількостей 2, | 115 | 120 | 25 |
| |4Д, 2,4Д амінна сіль, 2,4Д бутиловий | | | |
| |ефір, 2,4Д октиловий ефір, 2М-4Х | | | |
| |(МТШХ) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|19 |Визначення нітратів і нітритів | 43 | 66 | 11 |
| |колориметричним методом | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|20 |Визначення нітратів у кормах | 20 | 40 | 10 |
| |рослинного походження ГОСТ 13496.19 | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|21 |Визначення кухонної солі в | 43 | 66 | 11 |
| |патматеріалі по (Мору) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|22 |Визначення кухонної солі за ГОСТом | 43 | 66 | 11 |
| |13496.1-96 | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|23 |Визначення ртуті в кормах по Полежаєву | 75 | 220 | 11 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|24 |Визначення ртуті в сировині, продуктах | 75 | 220 | 11 |
| |тваринного та рослинного походження за | | | |
| |ГОСТ 26926-86 | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|25 |Визначення солей важких металів Cd, | 120 | 110 | 25 |
| |Pb, Zu, Cu на AAS-30 (AAS-115 M) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|26 |Визначення ціанідів (синильна кислота) | 85 | 135 | 25 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|27 |Визначення фурадану (МТШХ) | 110 | 90 | 11 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|28 |Визначення крисиду в патматеріалі | 135 | 105 | 32 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|29 |Визначення зоокумарину в патматеріалі | 219 | 100 | 21 |
| |(МТШХ) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|30 |Визначення глюкозидів | 55 | 245 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|31 |Визначення перекисного і кислотного | 150 | 160 | 30 |
| |числа | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|32 |Визначення уреази | 60 | 60 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|33 |Визначення фтору колориметричним | 43 | 215 | 21 |
| |методом | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|34 |Визначення миш'яку і фосфіду цинку | 43 | 66 | 11 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|35 |Визначення загальної жорсткості у воді | 30 | 40 | 10 |
| |ГОСТ 4151-72 | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|36 |Визначення хлоридів у воді ГОСТ | 20 | 30 | 10 |
| |4245-72 | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|37 |Визначення сульфатів у воді ГОСТ | 40 | 50 | 10 |
| |4389-72 | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|38 |Визначення концентрації дезрозчину | 43 | 66 | 11 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|39 |Визначення гормонів у продуктах | 150 | 150 | 60 |
| |харчування (МРХ) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|40 |Визначення миш'яку згідно ГОСТу | 95 | 105 | 20 |
| |26930-86 | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|41 |Визначення олова | 55 | 80 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|42 |Визначення нітритів в м'ясопродуктах | 45 | 70 | 15 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|43 |Визначення кухонної солі в ковбасах та | 45 | 70 | 15 |
| |м'ясних продуктах | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|44 |Визначення кухонної солі в рибі та | 40 | 68 | 15 |
| |рибних продуктах | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|45 |Визначення кислотності в рибі | 25 | 40 | 10 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|46 |Визначення кислотності в молоці та | 20 | 35 | 10 |
| |молочних продуктах | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|47 |Визначення вологи в м'ясних продуктах | 15 | 50 | 10 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|48 |Визначення гістаміну в рибопродуктах | 110 | 90 | 10 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|49 |Визначення летких N-нітразамінів в | 175 | 180 | 30 |
| |харчових продуктах | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|50 |Визначення карбаміду | 60 | 70 | 15 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|51 |Визначення ДНОКу | 110 | 120 | 15 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|52 |Визначення фостоксину | 50 | 80 | 10 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|53 |Визначення фосфаміду (БИ-58) | 40 | 75 | 15 |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| МІКОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ: |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| 1 |Визначення токсичності на тетрахіменах,| 107 | 85 | 70 |
| |стіланіхіях | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 2 |Визначення токсичності на шкірі | 155 | 136 | 120 |
| |кролика | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 3 |Визначення токсичності на білих мишах | 1.. | 96 | 89 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 4 |Визначення вмісту Т-2 токсину | 135 | 95 | 65 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 5 |Визначення вмісту охратоксину | 125 | 85 | 60 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 6 |Визначення вмісту патуліну | 135 | 95 | 65 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 7 |Визначення вмісту вомітоксину | 200 | 95 | 65 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 8 |Визначення вмісту стеригматоцистину | 125 | 85 | 60 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 9 |Визначення вмісту зеараленону | 250 | 130 | 65 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|10 |Визначення афлатоксину B1, B2, G1, G2 | 180 | 95 | 65 |
| |в кормах | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|11 |Визначення афлатоксину B1, B2, G1, G2 | 200 | 95 | 60 |
| |в продуктах | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|12 |Визначення афлатоксину M1 у молоці і | 200 | 90 | 65 |
| |молочних продуктах | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|13 |Дослідження патматеріалу на | 141 | 95 | 59 |
| |дерматомікоз | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|14 |Дослідження на визначення патогенності | 173 | 118 | 99 |
| |грибів | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|15 |Дослідження патматеріалу на аспергільоз| 141 | 95 | 59 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|16 |Дослідження патматеріалу на | 141 | 85 | 59 |
| |кандидамікоз | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|17 |Дослідження бджіл на аспергільоз | 141 | 95 | 59 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|18 |Дослідження бджіл на аскосферомікоз | 141 | 95 | 59 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|19 |Дослідження бджіл на меланоз | 141 | 95 | 59 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|20 |Дослідження сперми на кантамінацію | 105 | 85 | 55 |
| |патогенними грибами | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|21 |Дослідження риб на бранхіомікоз | 141 | 95 | 59 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|22 |Дослідження риб на сапролегніоз | 141 | 95 | 59 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|23 |Визначення наявності плісневих | 105 | 85 | 65 |
| |грибів в кормах | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|24 |Визначення сажки в зерні | 91 | 48 | 46 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|25 |Визначення сажки в комбікормі | 115 | 65 | 10 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|26 |Визначення ріжків в зерні | 65 | 20 | 10 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|27 |Визначення ріжків в комбікормі | 96 | 63 | 49 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|28 |Визначення комплексу мікотоксинів | 162 | 108 | 101 |
| |мікробіологічним методом | | | |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| ДОСЛІДЖЕННЯ КРОВІ, ВІТАМІНІВ, МІКРОЕЛЕМЕНТІВ, КОРМІВ: |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| 1 |Визначення каротину в сироватці крові | 15 | 20 | 9 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 2 |Визначення загального білка в | 8 | 10 | 9 |
| |сироватці крові | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 3 |Визначення фракцій білка в сироватці | 45 | 48 | 12 |
| |крові нефелометричним методом | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 4 |Визначення лужного резерву в сироватці | 8 | 20 | 9 |
| |крові | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 5 |Визначення загального кальцію в | 8 | 20 | 9 |
| |сироватці крові | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 6 |Визначенні неорганічного фосфору в | 13 | 20 | 9 |
| |сироватці крові | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 7 |Визначення активності лужної фосфатази | 20 | 20 | 9 |
| |в сироватці крові | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 8 |Визначення глюкози в безбілковому | 17 | 20 | 9 |
| |фільтраті крові | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 9 |Визначення неорганічного магнію в | 13 | 20 | 9 |
| |безбілковому фільтраті крові | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|10 |Визначення каротиноїдів в жовтках яєць | 13 | 20 | 9 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|11 |Визначення вітаміну "A" в | 74 | 74 | 24 |
| |біоматеріалі, вітамінних препаратах і | | | |
| |кормах | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|12 |Визначення вітаміну "D" в препаратах | 74 | 74 | 24 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|13 |Визначення вітаміну "E" в | 74 | 74 | 24 |
| |біоматеріалі, кормах і вітамінних | | | |
| |препаратах | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|14 |Визначення вітаміну "B2" в білках | 75 | 125 | 20 |
| |інкубаційних яєць | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|15 |Визначення вітаміну "B2" в жовтках | 75 | 125 | 20 |
| |інкубаційних яєць | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|16 |Визначення вітаміну "B1" в біоматеріалі| 44 | 82 | 12 |
| |і кормах | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|17 |Визначення вітаміну "B2" в біоматеріалі| 85 | 82 | 12 |
| |і кормах | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|18 |Визначення кислотного числа жовтка | 8 | 20 | 9 |
| |яєць | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|19 |Визначення заліза в біоматеріалі і | 47 | 101 | 25 |
| |кормах | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|20 |Визначення кобальту в біоматеріалі і | 49 | 115 | 18 |
| |кормах | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|21 |Визначення марганцю в біоматеріалі і | 55 | 100 | 18 |
| |кормах | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|22 |Визначення міді в біоматеріалі і | 47 | 100 | 25 |
| |кормах | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|23 |Визначення цинку в біоматеріалі і | 47 | 143 | 36 |
| |кормах | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|24 |Визначення молібдену в біоматеріалі і | 47 | 101 | 25 |
| |кормах | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|25 |Визначення вологості в кормах | 10 | 23 | 18 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|26 |Визначення каротину в кормах | 10 | 23 | 18 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|27 |Визначення "сирого" протеїну в кормах | 30 | 100 | 18 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|28 |Визначення кальцію в кормах | 25 | 80 | 18 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|29 |Визначення фосфору в кормах | 23 | 80 | 18 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|30 |Визначення жиру в кормах | 15 | 30 | 18 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|31 |Визначення сирої клітковини в кормах | 30 | 30 | 18 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|32 |Визначення загальної кислотності в | 10 | 23 | 18 |
| |кормах | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|33 |Визначення pH в кормах | 10 | 23 | 18 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|34 |Визначення органічних кислот в кормах | 30 | 110 | 18 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|35 |Визначення вітаміну K | 35 | 36 | 1 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|36 |Визначення вітаміну B4 (холінхлорид) | 70 | 80 | 10 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|37 |Визначення вітаміну B12 | 140 | 240 | 15 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|38 |Визначення метіоніну | 28 | 30 | 10 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|39 |Визначення обмінної енергії кормів | 30 | - | - |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| ДОСЛІДЖЕННЯ ВОДИ: |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| | Дослідження на гідрохімічні показники (один показник) |
|----+---------------------------------------------------------------------------|
| 1 |Температуру, прозорість, колір, запах, | 27 | 32 | 39 |
| |кисень, вуглекислий газ, сірководень, | | | |
| |pH, мутність, окислюваність, БПК, | | | |
| |залізо, фосфати, азот, хлориди, | | | |
| |сульфати, нітрати, нітрити | | | |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| ПАРАЗИТОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ: |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| 1 |Дослідження річкової риби на | 90 | 90 | 60 |
| |опісторхоз | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 2 |Дослідження морської риби на | 60 | 60 | 30 |
| |анізакідоз | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 3 |Дослідження на гельмінтозні | 8 | 8 | 8 |
| |захворювання риби (трематодози, | | | |
| |цестодози, нематодози, | | | |
| |акантоцефальози) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 4 |Дослідження на ектопаразитарні | 4 | 5 | 5 |
| |захворювання | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 5 |Копрологічне дослідження на | 3 | 4 | 2 |
| |гельмінтози методом флотації (по | | | |
| |Котельникову і Хренову) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 6 |Копрологічне дослідження на | 3 | 4 | 2 |
| |гельмінтози методом седиментації | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 7 |Копрологічне дослідження на гельмінтози| 3 | 4 | 2 |
| |комбінованим методом | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 8 |Копрологічне дослідження на | 3 | 4 | 2 |
| |диктіокаульоз спрощеним методом | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 9 |Копрологічне дослідження на | 3 | 4 | 2 |
| |диктіокаульоз вибірковим | | | |
| |експрес-методом (по Котельникову і | | | |
| |Хренову) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 10 |Копрологічне дослідження на цестодози, | 3 | 4 | 2 |
| |нематодози по Фюллеборну | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|11 |Копрологічне дослідження на цестодози, | 3 | 4 | 2 |
| |нематодози методом флотації (по | | | |
| |Котельникову і Хренову) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|12 |Мікроскопічне дослідження на | 5 | 5 | 4 |
| |арахноентонози | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|13 |Мікроскопічне дослідження на телязіоз | 5 | 5 | 4 |
| |(без пофарбування мазків) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|14 |Копрологічне дослідження на | 3 | 4 | 2 |
| |балантидіоз методом нативного мазка | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|15 |Мікроскопічне дослідження на | 14 | 11 | 7 |
| |балантидіоз та еймеріоз (без | | | |
| |пофарбування мазків) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|16 |Мікроскопічне дослідження на варрольоз,| 14 | 11 | 7 |
| |браульоз бджіл (без пофарбування | | | |
| |мазків) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|17 |Мікроскопічне дослідження на | 5 | 5 | 4 |
| |нозематоз, акарапідоз, амебіоз бджіл | | | |
| |(без пофарбування мазків) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|18 |Мікроскопічне дослідження на личинки | 5 | 5 | 4 |
| |гельмінтозів у проміжних господарів | | | |
| |(молюсків, кліщів, мурашок, мошки (без | | | |
| |пофарбування мазків) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|19 |Біохімічне дослідження на личинки | 2 | 5 | 11 |
| |гельмінтів у проміжних господарів: | | | |
| |молюсків, червів на онхоцеркоз | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|20 |Мікроскопічне дослідження на | 11 | 12 | 11 |
| |трихомоноз (з пофарбуванням мазків) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|21 |Культуральне дослідження на трихомоноз | 17 | 22 | 17 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|22 |Мікроскопічне дослідження на | 5 | 5 | 4 |
| |трихінельоз (без пофарбування мазків) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|23 |Біохімічне дослідження на трихінельоз | 31 | 40 | 33 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|24 |Мікроскопічне дослідження на | 11 | 12 | 11 |
| |піроплазмідози (з пофарбуванням | | | |
| |мазків) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|25 |Мікроскопічне дослідження на | 11 | 12 | 11 |
| |токсоплазмоз (з пофарбуванням мазків) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|26 |Мікроскопічне дослідження на | 11 | 12 | 11 |
| |гістомоноз, борреліоз птиці (з | | | |
| |пофарбуванням мазків) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|27 |Мікроскопічне дослідження (без | 10 | 5 | 4 |
| |пофарбування мазків) птиці і кролів на | | | |
| |еймеріоз з патологоанатомічним | | | |
| |розтином | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|28 |Біологічне дослідження на токсоплазмоз | 60 | 60 | 40 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|29 |Дослідження об'єктів зовнішнього | 5 | 8 | 4 |
| |середовища (грунту, гною) на наявність | | | |
| |яєць і личинок гельмінтів | | | |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| ІМУНОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ: |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| 1 |Дослідження сироваток крові на | 5 | 9 | 3 |
| |інфекційний епідидиміт РТЗК | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 2 |Дослідження сироваток крові на | 5 | 9 | 3 |
| |паратуберкульоз по РЗК | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 3 |Дослідження сироваток крові на | 5 | 9 | 3 |
| |бруцельоз по РЗК | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 4 |Дослідження шкірсировини на сибірку по | 2 | 5 | 2 |
| |РП | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 5 |Дослідження сироваток крові на | 2 | 3 | 2 |
| |бруцельоз по РБП | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 6 |Дослідження сироваток крові на | 20 | 30 | 10 |
| |лептоспіроз по РМА | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 7 |Дослідження сироваток крові на | 5 | 9 | 3 |
| |парувальну неміч по РЗК | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 8 |Дослідження сироваток крові на сап по | 5 | 9 | 3 |
| |РЗК | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 9 |Дослідження сироваток крові на ІНАН по | 5 | 3 | 2 |
| |РДП | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|10 |Дослідження проб молока на бруцельоз | 2 | 3 | 2 |
| |по КР | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|11 |Дослідження сироваток крові на | 2 | 5 | 2 |
| |бруцельоз по РА | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|12 |Дослідження сироваток крові на | 5 | 9 | 3 |
| |лістеріоз по РЗК | | | |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| ДОСЛІДЖЕННЯ НА ЛЕЙКОЗ: |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| 1 |Постановка РІД | 6 | 4 | 2 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 2 |Гематологічне дослідження крові | 55 | 32 | 35 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 3 |Підрахунок кількості лейкоцитів | 7 | 4 | 2 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 4 |Виведення лейкоцитарної формули | 24 | 8 | 26 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 5 |Підрахунок кількості еритроцитів | 20 | 4 | 4 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 6 |Визначення гемоглобіну | 2 | 8 | 2 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 7 |Визначення ШОЕ | 2 | 8 | 1 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 8 |Визначення кольорового показника | 1 | - | - |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 9 |Визначення абсолютної кількості | 1 | - | - |
| |лімфоцитів в 1 куб. мл крові | | | |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| РАДІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ: |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| 1 |Бета-спектрометричне дослідження на | 86 | 40 | 22 |
| |стронцій-90 (прилад Гамма Плюс) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 2 |Гамма-спектрометричне дослідження на | 86 | 28 | 22 |
| |цезій-137 (прилад АІ-1024) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 3 |Радіометричне дослідження на цезій-137 | 28 | 25 | 12 |
| |(прилад РУБ-01П6, РУГ-91, РКГ-05П) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 4 |Радіологічне дослідження на | 207 | 156 | 56 |
| |стронцій-90, цезій-137 радіохімічними | | | |
| |методами | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 5 |Радіометричне дослідження на приладі | 23 | 25 | 12 |
| |"Бета" | | | |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| РОЗТИН ТРУПІВ ТВАРИН ТА ГІСТОЛОГІЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ: |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| 1 |Паталогоанатомічний розтин трупа | 120 | 90 | 150 |
| |великої рогатої тварини (кінь, корова) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 2 |Паталогоанатомічний розтин трупа | 60 | 45 | 90 |
| |середньої тварини (ДРХ, свині) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 3 |Паталогоанатомічний розтин трупа | 30 | 20 | 30 |
| |дрібної тварини (кури, кролі тощо) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 4 |Дослідження ізольованих органів | 45 | 15 | 30 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 5 |Гістологічне дослідження | 160 | 249 | 80 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 6 |Гістологічне дослідження патматеріалу | 160 | 260 | 80 |
| |на губчастоподібну енцефалопатію | | | |
| |великої рогатої худоби | | | |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| БАКТЕРІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ: |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| 1 |Сибірка | 109 | 168 | 300 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 2 |Колібактеріоз | 135 | 189 | 133 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 3 |Сальмонельоз | 91 | 124 | 87 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 4 |Туберкульоз | 144 | 198 | 2161 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 5 |Диплококкові захворювання | 125 | 160 | 214 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 6 |Лістеріоз | 99 | 138 | 381 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 7 |Інфекційний епідидиміт баранів | 165 | 237 | 1035 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 8 |Бруцельоз | 165 | 237 | 1035 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 9 |Бешиха | 135 | 189 | 133 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|10 |Пастерельоз | 125 | 160 | 214 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|11 |Правець | 99 | 131 | 289 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|12 |Брадзот | 99 | 140 | 299 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|13 |Ботулізм | 99 | 138 | 289 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|14 |Європейський гнилець бджіл | 55 | 72 | 60 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|15 |Кампілобактеріоз | 55 | 72 | 60 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|16 |Дизентерія свиней | 10 | 12 | 11 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|17 |Респіраторний мікоплазмоз птиці | 144 | 198 | 83 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|18 |Лептоспіроз | 175 | 237 | 120 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|19 |Чутливість культур до антибіотиків | 180 | 120 | 40 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|20 |Сап | 345 | 480 | 573 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|21 |Туляремія | 91 | 138 | 381 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|22 |Некробактеріоз | 99 | 131 | 289 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|23 |Емфізематозний карбункул | 119 | 138 | 289 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|24 |Лістеріоз | 99 | 128 | 381 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|25 |Інфекційна агалактія | 320 | 350 | 1900 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|26 |Вібріозний гепатит птиці | 50 | 85 | 100 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|27 |Гемофільоз | 140 | 170 | 130 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|28 |Гемофільозна плевропневмонія | 120 | 130 | 115 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|29 |Гемофільозний полісерозит свиней | 162 | 185 | 130 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|30 |Анаеробний дизентерія ягнят | 135 | 160 | 290 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|31 |Злоякісний карбункул | 119 | 138 | 289 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|32 |Інфекційна ентеротоксемія | 29 | 138 | 106 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|33 |Копитна гниль | 99 | 131 | 289 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|34 |Мит | 145 | 170 | 220 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|35 |Паратуберкульоз | 158 | 190 | 2150 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|36 |Пневмококоз | 125 | 160 | 214 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|37 |Псевдомоноз | 145 | 170 | 160 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|38 |Псевдотуберкульоз | 130 | 150 | 1500 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|39 |Стафілококози | 125 | 160 | 214 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|40 |Стрептококоз | 125 | 160 | 214 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|41 |Інфекційна плевропневмонія кіз | 165 | 270 | 280 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|42 |Псевдомоноз риб | 55 | 72 | 60 |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ: |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| 1 |Сперма (колі-титр, бак-забрудненість, | 104 | 88 | 68 |
| |псевдомоноз, анаероби) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 2 |Слиз з препуцію плембугаїв (колі-титр, | 104 | 88 | 68 |
| |бак-забрудненість, псевдомоноз, | | | |
| |анаероби) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 3 |Змиви з препуцію плембугаїв | 104 | 88 | 68 |
| |(колі-титр, бак-забрудненість, | | | |
| |псевдомоноз, анаероби) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 4 |Змиви з обладнання, з інструментів СТО | 26 | 22 | 17 |
| |(E. coli, сальмонели) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 5 |Дослідження молока корів на мастит | 82 | 74 | 55 |
| |(колі-титр, стафілококи) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 6 |Змиви з молочного обладнання (E. coli, | 26 | 22 | 17 |
| |сальмонели) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 7 |Змиви з яєць (сальмонели, протей, E. | 45 | 60 | 50 |
| |coli) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 8 |Змиви з інкубаційних яєць (E. coli, | 26 | 22 | 17 |
| |сальмонели) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 9 |Змиви з інвентаря кормокухонь для | 26 | 22 | 17 |
| |хутрових звірів (E. coli, сальмонели) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|10 |Корми рослинного походження (E. coli, | 132 | 162 | 109 |
| |сальмонели, анаероби) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|11 |Корми з продуктів переробки молока | 45 | 50 | 60 |
| |(кишкова паличка, сальмонели, | | | |
| |стафілококи) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|12 |Контроль якості дезінфекції (кишкова | 26 | 22 | 17 |
| |паличка) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|13 |Контроль якості дезінфекції | 26 | 22 | 17 |
| |(стафілококи) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|14 |Вода (загальна бак. забрудненість, | 60 | 60 | 30 |
| |колі-титр) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|15 |Якість пастеризації відвійок, молока | 8 | 20 | 8 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|16 |Контроль якості дезінфекції при | 56 | 42 | 47 |
| |туберкульозі (стафілококи, | | | |
| |мікобактерії) | | | |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| Дослідження консервів на: |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| 1 |МАФАМ | 30 | 30 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 2 |Стафілококи | 30 | 30 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 3 |Bacillus cereus | 30 | 30 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 4 |Мезофільні анаеробні мікроорганізми | 30 | 30 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 5 |ТАФАМ | 30 | 30 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 6 |Термофільні анаеробні мікроорганізми | 30 | 30 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 7 |Ботуліністичний токсин | 99 | 138 | 289 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 8 |Ботулізм | 60 | 50 | 30 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 9 |Clostridium perfingens | 60 | 50 | 30 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|10 |Молочно-кислі бактерії | 30 | 30 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|11 |Сальмонели | 91 | 124 | 87 |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ НА: |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| 1 |Антибіотики | 185 | 144 | 96 |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| Дослідження молока і молочних продуктів на: |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| 2 |Загальну бак. забрудненість | 30 | 30 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 3 |E. coli | 30 | 30 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 4 |Сальмонели | 91 | 124 | 87 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 5 |Стафілококи | 30 | 30 | 20 |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| Вироби кулінарні і напівфабрикати з рубленого м'яса |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| 6 |МАФАМ | 30 | 30 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 7 |E. coli | 30 | 30 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 8 |Сальмонели | 91 | 124 | 87 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 9 |St. Aureus | 30 | 30 | 20 |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| Вироби ковбасні і продукти з м'яса на: |
|--------------------------------------------------------------------------------|
|10 |E. coli | 30 | 30 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|11 |Сальмонели | 91 | 124 | 87 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|12 |Стафілококи | 30 | 30 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|13 |С. Р. Клостридії | 60 | 50 | 30 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|14 |Протей | 30 | 30 | 20 |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| Дослідження замороженого м'яса на: |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| 15 |МАФАМ | 30 | 30 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 16 |E. coli | 30 | 30 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 17 |Сальмонели | 91 | 124 | 87 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 18 |Дослідження яєць на сальмонели | 45 | 60 | 50 |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| Дослідження яєчного порошку та меланжу на: |
|--------------------------------------------------------------------------------|
|19 |Загальну кількість мікроорганізмів | 30 | 30 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|20 |E. coli | 30 | 30 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|21 |Сальмонели | 91 | 124 | 87 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|22 |Стафілококи | 30 | 30 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|23 |Протеус | 30 | 30 | 20 |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| Дослідження м'яса від вимушено забитих тварин на: |
|--------------------------------------------------------------------------------|
|24 |Сибірку та сальмонельоз | 65 | 102 | 70 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|25 |Бешиху, лістеріоз, пастерельоз | 99 | 138 | 94 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|26 |Стафілококи, стрептококи | 30 | 30 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|27 |E. coli | 30 | 30 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|28 |Протей | 30 | 30 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|29 |Реакція на пероксидазу | 10 | 20 | 10 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|30 |Реакція з сірчанокислою міддю | 10 | 20 | 10 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|31 |Реакція з формаліном | 10 | 20 | 10 |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| Дослідження риби і морських безхребетних: |
|--------------------------------------------------------------------------------|
|32 |Загальна кількість мікробів | 30 | 30 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|33 |Сальмонели | 91 | 124 | 87 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|34 |E. coli | 30 | 30 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|35 |Протей | 30 | 30 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|36 |Стафілококи | 30 | 30 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|37 |С.Р.Клостридії | 60 | 30 | 30 |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| Санітарно-бактеріологічне дослідження тушок птиці: |
|--------------------------------------------------------------------------------|
|38 |Сальмонельоз | 91 | 124 | 87 |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| М'ясо птиці, субпродукти і напівфабрикати птиці: |
|--------------------------------------------------------------------------------|
|39 |МАФАМ | 30 | 30 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|40 |E. coli | 30 | 30 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|41 |Сальмонели | 91 | 124 | 87 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|42 |St. Aureus | 30 | 30 | 20 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|43 |Лістерії | 99 | 138 | 381 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|44 |С.Р.Клостридії | 60 | 50 | 30 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|45 |Європейський гнилець бджіл | 55 | 72 | 60 |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| ВІРУСОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ: |
|--------------------------------------------------------------------------------|
| 1 |Дослідження патматеріалу на ящур в РЗК | 290 | 261 | 90 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 2 |Дослідження на ентеровірусний | 225 | 135 | 90 |
| |гастроентерит свиней в pH на культурі | | | |
| |клітин | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 3 |Дослідження патматеріалу на ІРТ ВРХ на | 225 | 135 | 90 |
| |культурі клітин (3 пасажі) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 4 |Дослідження сперми на ІРТ на культурі | 225 | 135 | 90 |
| |клітин (3 пасажі) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 5 |Дослідження патматеріалу на хворобу | 225 | 135 | 90 |
| |Тешена на культурі клітин (3 пасажі) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 6 |Дослідження патматеріалу на | 225 | 135 | 90 |
| |ентеровірусну пневмонію свиней на | | | |
| |культурі клітин (3 пасажі) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 7 |Дослідження патматеріалу на | 225 | 135 | 90 |
| |ентеровірусний гастроентерит свиней на | | | |
| |культурі клітин (3 пасажі) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 8 |Дослідження патматеріалу на ТГЕС на | 225 | 135 | 90 |
| |культурі клітин (3 пасажі) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
| 9 |Дослідження патматеріалу на ПГ-3 на | 225 | 135 | 90 |
| |культурі клітин (3 пасажі) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|10 |Дослідження патматеріалу на | 225 | 135 | 90 |
| |респіраторносинтиціальну інфекцію на | | | |
| |культурі клітин (3 пасажі) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|11 |Дослідження патматеріалу на | 225 | 135 | 90 |
| |ротавірусну інфекцію на культурі | | | |
| |клітин (3 пасажі) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|12 |Дослідження патматеріалу на | 225 | 135 | 90 |
| |аденовірусну інфекцію на культурі | | | |
| |клітин (3 пасажі) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|13 |Дослідження патматеріалу на вірусну | 225 | 135 | 90 |
| |діарею на культурі клітин (3 пасажі) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|14 |Дослідження патматеріалу на | 225 | 135 | 90 |
| |коронавірусну інфекцію ВРХ на культурі | | | |
| |клітин (3 пасажі) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|15 |Дослідження патматеріалу на грип ВРХ | 225 | 135 | 90 |
| |на культурі клітин (3 пасажі) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|16 |Дослідження патматеріалу на | 225 | 135 | 90 |
| |ринопневмонію коней на культурі клітин | | | |
| |(3 пасажі) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|17 |Дослідження сироваток крові на хворобу | 75 | 45 | 30 |
| |Тешена в pH на культурі клітин | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|18 |Дослідження сироваток крові на | 75 | 45 | 30 |
| |ентеровірусну пневмонію свиней в pH на | | | |
| |культурі клітин | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|19 |Дослідження по визначенню біологічної | 180 | 175 | 60 |
| |активності вакцини "Ла-Сота", ІЛТ | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|20 |Дослідження сироваток крові на ТГЕС на | 75 | 45 | 30 |
| |культурі клітин в pH | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|21 |Дослідження сироваток крові на ПГ-3 на | 75 | 45 | 30 |
| |культурі клітин в pH | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|22 |Дослідження сироваток крові на ІРТ на | 75 | 45 | 30 |
| |культурі клітин в pH | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|23 |Дослідження сироваток крові птиці на | 65 | 65 | 26 |
| |грип (з 13 антигенами) в РЗГА | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|24 |Дослідження на сказ при розтині черепа | 120 | 90 | 150 |
| |і виготовленні мазків | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|25 |Дослідження на сказ (біопроби) | 60 | 240 | 60 |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|26 |Дослідження на сказ по світловій | 40 | 30 | 20 |
| |мікроскопії | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|27 |Дослідження патматеріалу на сказ по | 60 | 60 | 20 |
| |люмінесцентній мікроскопії | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|28 |Дослідження патматеріалу на віспу по | 60 | 60 | 20 |
| |люмінісцентній мікроскопії | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|29 |Дослідження на віспу птиці методом | 40 | 30 | 20 |
| |світлової мікроскопії | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|30 |Дослідження на хламідіоз методом | 40 | 30 | 20 |
| |світлової мікроскопії | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|31 |Дослідження на рикетсіозний | 40 | 30 | 20 |
| |кератокон'юнктивіт методом світлової | | | |
| |мікроскопії | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|32 |Дослідження на чуму м'ясоїдних методом | 40 | 30 | 20 |
| |світлової мікроскопії | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|33 |Дослідження патматеріалу на | 35 | 60 | 20 |
| |везикулярний стоматит, везикулярну | | | |
| |екзантему, везикулярну хворобу свиней | | | |
| |у РЗК (експрес-метод) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|34 |Дослідження сироваток крові на | 15 | 15 | 6 |
| |ентеровірусний гастроентерит свиней по | | | |
| |РЗК | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|35 |Дослідження патматеріалу на ІЛТ (на | 180 | 210 | 120 |
| |курячих ембріонах) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|36 |Дослідження патматеріалу на Ньюкаслську| 180 | 210 | 120 |
| |хворобу (на курячих ембріонах) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|37 |Дослідження патматеріалу на хворобу | 180 | 210 | 120 |
| |Гамборо (на курячих ембріонах) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|38 |Дослідження патматеріалу на СЗН-76 (на | 180 | 210 | 120 |
| |курячих ембріонах) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|39 |Дослідження патматеріалу на | 180 | 210 | 120 |
| |інфекційний бронхіт (на курячих | | | |
| |ембріонах) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|40 |Дослідження патматеріалу на реовірусну | 180 | 210 | 120 |
| |інфекцію птахів (на курячих ембріонах) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|41 |Дослідження патматеріалу на віспу | 180 | 210 | 120 |
| |птахів (на курячих ембріонах) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|42 |Дослідження патматеріалу на хворобу | 180 | 210 | 120 |
| |Марека (на курячих ембріонах) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|43 |Дослідження патматеріалу на грип | 180 | 210 | 120 |
| |птахів (на курячих ембріонах) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|44 |Дослідження патматеріалу на вірусний | 180 | 210 | 120 |
| |ентерит (на курячих ембріонах) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|45 |Дослідження патматеріалу на гепатит | 180 | 210 | 120 |
| |качок (з використанням курячих | | | |
| |ембріонів) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|46 |Дослідження патматеріалу на хламідіоз | 180 | 210 | 120 |
| |(3 пасажі на курячих ембріонах та | | | |
| |білих мишах) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|47 |Дослідження патматеріалу на віспу | 190 | 170 | 190 |
| |птиці (біопроба на 2-х курчатах 3-4 | | | |
| |місячного віку) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|48 |Дослідження патматеріалу на хворобу | 60 | 60 | 150 |
| |Аусекі (біопроба на 2-х кролях) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|49 |Дослідження патматеріалу на хламідіоз | 60 | 60 | 20 |
| |по люмінесцентній мікроскопії | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|50 |Дослідження патматеріалу на ящур по | 40 | 40 | 16 |
| |РЗК (сироваток крові) | | | |
|----+---------------------------------------+------------+---------+------------|
|51 |Дослідження сироваток крові на | 5 | 9 | 3 |
| |хламідіоз по РЗК | | | |
................Перейти до повного тексту