1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
N 200 від 17.07.2002
м. Київ
Про заходи щодо стабілізації цін на продукцію тваринного походження та розвитку ринків її збуту
На виконання доручень Президента України від 12 червня 2002 року N 1-1/722 та Прем'єр-міністра України від 23 травня 2002 року N 5497/96 щодо прийняття заходів по стабілізації цін на продукцію тваринного походження та розвитку ринків її збуту
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити організаційні заходи щодо стабілізації цін на продукцію тваринного походження та розвитку ринків її збуту.
2. Державному секретарю, заступникам Державного секретаря, керівникам структурних підрозділів міністерства, керівникам організацій при міністерстві, Міністерству агропромислового комплексу Автономної Республіки Крим, головним управлінням сільського господарства і продовольства обласних та Севастопольської державних адміністрацій забезпечити у встановлені терміни безумовне виконання комплексу організаційних заходів.
3. Контроль за виконанням наказу покласти на заступників Державного секретаря Мельника Ю.Ф. і Шмідта Р.М.
Міністр С.Рижук
Додаток
до наказу Мінагрополітики
України
від 17 липня 2002 р. N 200
Організаційні заходи щодо стабілізації цін на продукцію тваринного походження та розвитку ринків її збуту
------------------------------------------------------------------------------
| N | Зміст заходів | Виконавці | Термін |Відповідальні|
|з/п| | |виконання|за виконання |
|---+-----------------------------+------------------+---------+-------------|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
|---+-----------------------------+------------------+---------+-------------|
|1. |Вжити заходів щодо:|Пищолка В.А. |липень |Мельник Ю.Ф. |
| |стабілізації цін, за якими|Розгон А.В. |2002 р. |Шмідт Р.М. |
| |здійснюється закупівля молока|Бондаренко В.М. | | |
| |і м'яса у|(за згодою) | | |
| |сільськогосподарських |Попов В.І. (за | | |
| |товаровиробників та|згодою) | | |
| |вирівнювання сезонних|Радченко О.О. | | |
| |коливань дохідності при їх|(за згодою) | | |
| |виробництві, розширення|Міністерство | | |
| |мережі приймальних пунктів|агропромислового | | |
| |молока і худоби від|комплексу АР | | |
| |населення; організації|Крим, головні | | |
| |постачальницько-збутових |управління | | |
| |кооперативів за участю|сільського | | |
| |виробників та недопущення|господарства і | | |
| |антиконкурентних, узгоджених|продовольства | | |
| |дій заготівельних організацій|обласних та | | |
| |і переробних підприємств на|Севастопольської | | |
| |ринку продукції тваринного|державних | | |
| |походження. |адміністрацій | | |
|---+-----------------------------+------------------+---------+-------------|
|2. |Розробити механізм підвищення|Пищолка В.А. |вересень.|Мельник Ю.Ф. |
| |ефективності виробництва|Дробот В.І. |2002 р. | |
| |молока і м'яса|Зуб Г.І. | | |
| |сільськогосподарськими |Вербицький П.І. | | |
| |товаровиробниками, зокрема| | | |
| |шляхом посилення концентрації| | | |
| |виробництва, розширення| | | |
| |державної підтримки| | | |
| |селекційних програм та| | | |
| |ветеринарних послуг на селі,| | | |
| |запровадження додаткових| | | |
| |економічних стимулів для| | | |
| |підвищення якості молочної і| | | |
| |м'ясної сировини. | | | |
|---+-----------------------------+------------------+---------+-------------|
|3. |Прискорити розробку нових|Розгон А.В. |грудень |Шмідт Р.М. |
| |національних стандартів на|Пищолка В.А. |2002 р. |Мельник Ю.Ф. |
| |молоко і молочні продукти та|Дробот В.І. | | |
| |м'ясо і м'ясні продукти, які|Бондаренко В.М. | | |
| |відповідатимуть міжнародним|(за згодою) | | |
| |вимогам та вимогам|Попов В.І. | | |
| |законодавства ЄС. Зокрема,|(за згодою) | | |
| |Сири сичужні тверді. Сири|Радченко О.О. | | |
| |м'які. Масло вершкове.|(за згодою) | | |
| |Йогурт. Технічні умови.|Карпенко Л.О. | | |
| |М'ясна промисловість|(за згодою) | | |
| |виробництва м'ясних| | | |
| |продуктів. Терміни та| | | |
| |визначення. Ковбаси| | | |
| |напівкопчені. Ковбаси варені,| | | |
| |сосиски, сердельки. Ковбаси| | | |
| |сирокопчені та сиров'ялені.| | | |
| |Технічні умови. Ковбаси| | | |
| |кров'яні. Загальні технічні| | | |
| |умови та інші. | | | |
|---+-----------------------------+------------------+---------+-------------|
|4. |Розглянути можливість|Дробот В.І. |серпень |Мельник Ю.Ф. |
| |розширення державної|Зуб Г.І. |2002 р. |Шмідт Р.М. |
| |підтримки рівня цін на|Пищолка В.А. | | |
| |продукцію тваринництва|Розгон А.В. | | |
| |відповідно до світової|Омельяненко Г.Г. | | |
| |практики, а також створення|Бондаренко В.М. | | |
| |інтервенційного фонду|(за згодою) | | |
| |тваринницької продукції і|Карпенко Л.О. | | |
| |продуктів її переробки, інших|(за згодою) | | |
| |форм державного регулювання|Попов В.І. | | |
| |ринку цієї продукції. |(за згодою) | | |
| | |Радченко О.О. | | |
| | |(за згодою) | | |
| | |Скибенко І.В. | | |
| | |(за згодою) | | |
| | |Семена В.М. | | |
| | |(за згодою) | | |
|---+-----------------------------+------------------+---------+-------------|
|5. |Вжити заходів щодо усунення|Омельяненко Г.Г. |серпень |Мельник Ю.Ф |
| |перешкод у доступі|Пищолка В.А. |2002 р. |Шмідт Р.М. |
| |вітчизняних товаровиробників|Розгон А.В. | | |
| |на зовнішні ринки з|Вербицький П.І. | | |
| |реалізації молочної і м'ясної|Бондаренко В.М. | | |
| |продукції, забезпечити|(за згодою) | | |
| |моніторинг перспективних|Попов В.І. | | |
| |ринків її експорту та|(за згодою) | | |
| |інформування виробників|Радченко О.О. | | |
| |молочних і м'ясних продуктів|(за згодою) | | |

................
Перейти до повного тексту