1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
11.06.2003 N 171
Про затвердження Порядку визначення покупців спирту
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29 серпня 2002 року N 1266 "Про затвердження Порядку визначення виробників і покупців спирту та здійснення контролю за його обігом" та з метою впорядкування механізму отримання лімітів на спирт етиловий
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Порядок визначення покупців спирту, що додається.
2. Державному департаменту продовольства Міністерства аграрної політики України (Жихарєв Ю.В.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
3. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Державного секретаря Лузана Ю.Я.
Міністр С.Рижук
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства аграрної
політики України
11.06.2003 N 171
ПОРЯДОК
визначення покупців спирту
1. Цей Порядок установлює процедуру визначення покупців спирту етилового, коньячного і плодового, спирту етилового ректифікованого виноградного, спирту етилового ректифікованого плодового, спирту-сирцю виноградного, спирту-сирцю плодового, спирту етилового ректифікованого денатурованого, фракції головної етилового спирту (далі - спирт) і поширюється на суб'єктів підприємницької діяльності, що провадять його закупівлю (далі - покупці), незалежно від форми власності.
2. Покупці спирту не пізніше ніж 1 жовтня року, що передує плановому, подають до Державного департаменту продовольства Міністерства аграрної політики України (далі - Держпрод) замовлення:
міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, до сфери управління яких належать суб'єкти підприємницької діяльності (далі - центральні органи виконавчої влади);
суб'єктів підприємницької діяльності, що не належать до сфери управління центральних органів виконавчої влади (далі - суб'єкти підприємницької діяльності).
3. До замовлення на отримання спирту додають:
а) центральні органи виконавчої влади:
зведений розрахунок потреби в спирті за напрямами його використання. У розрахунку обов'язково зазначаються ідентифікаційний код, банківські реквізити, адреса покупця, мета використання спирту, а також номер і дата видачі ліцензії на провадження покупцем відповідної діяльності (якщо така діяльність ліцензується);
копію звіту про надходження та використання спирту за попередній період;
б) суб'єкт підприємницької діяльності, що використовує спирт для виготовлення продукції:
розрахунок потреби в спирті згідно з обсягами виробництва продукції та нормами витрат спирту за напрямами його використання, підписаний керівником та головним бухгалтером покупця спирту і скріплений печаткою. У розрахунку обов'язково зазначаються ідентифікаційний код, банківські реквізити, адреса покупця, мета використання спирту;
копію довідки про внесення місця зберігання спирту до Єдиного державного реєстру;
копію ліцензії на виробництво продукції, яка підлягає ліцензуванню або копію статуту підприємства, яке випускає неліцензійну продукцію;

................
Перейти до повного тексту