1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Регламент


02012R0873 - UA - 23.04.2018 - 001.001
Цей текст слугує суто засобом документування та не має юридичної сили. Установи Союзу не несуть жодної відповідальності за його зміст. Автентичні версії відповідних актів, включно з їхніми преамбулами, опубліковані в Офіційному віснику Європейського Союзу і доступні на EUR-Lex.
(До Розділу IV: Торгівля і питання, пов'язані з торгівлею
Глава 4. Санітарні та фітосанітарні заходи)
РЕГЛАМЕНТ КОМІСІЇ (ЄС) № 873/2012
від 1 жовтня 2012 року про перехідні заходи щодо списку смако-ароматичних добавок і сировинних матеріалів Союзу, наведеного в додатку I до Регламенту Європейського Парламенту і Ради (ЄС) № 1334/2008
(Текст стосується ЄЕП)
(ОВ L 267 02.10.2012, с. 162)
Зі змінами, внесеними: Офіційний вісник
сторінка дата
РЕГЛАМЕНТОМ КОМІСІЇ (ЄС) 2018/1259 від 20 вересня 2018 року L 238 28 21.09.2018
РЕГЛАМЕНТ КОМІСІЇ (ЄС) № 873/2012
від 1 жовтня 2012 року
про перехідні заходи щодо списку смако-ароматичних добавок і сировинних матеріалів Союзу, наведеного в додатку I до Регламенту Європейського Парламенту і Ради (ЄС) № 1334/2008
(Текст стосується ЄЕП)
ГЛАВА I
СМАКО-АРОМАТИЧНІ РЕЧОВИНИ, ЗАЗНАЧЕНІ В СТАТТІ 9(a) РЕГЛАМЕНТУ (ЄС) № 1334/2008
Стаття 1
Перехідні заходи щодо харчових продуктів, що містять смако-ароматичні речовини
Харчові продукти, що містять смако-ароматичні речовини, які законно введені в обіг або марковані до 22 жовтня 2014 року, але які не відповідають частині A додатка I до Регламенту (ЄС) № 1334/2008 , можна реалізовувати до дати їхньої мінімальної тривалості дії або терміну придатності.
ГЛАВА II
СМАКО-АРОМАТИЧНІ ДОБАВКИ І СИРОВИННІ МАТЕРІАЛИ, ЗАЗНАЧЕНІ В СТАТТІ 9(b)-(f) РЕГЛАМЕНТУ (ЄС) № 1334/2008
Стаття 2
Дата застосування частин B-F списку смако-ароматичних добавок і сировинних матеріалів Союзу
Для цілей третього параграфа статті 30 у поєднанні зі статтею 10 Регламенту (ЄС) № 1334/2008 частини B-F списку смако-ароматичних добавок і сировинних матеріалів Союзу, наведеного в додатку I до згаданого Регламенту, застосовуються з 22 жовтня 2016 року.

................
Перейти до повного тексту