№ з/п |
Найменування послуги |
Одиниця виміру |
Розмір плати, гривень |
І |
Проведення лабораторних досліджень хвороб тварин* та оцінки ветеринарно-санітарного стану продуктів тваринного походження, зокрема неїстівних, кормових добавок, преміксів, кормів, ґрунту, води для тварин, а також здійснення періодичного контролю за показниками якості та безпечності |
1 |
Хіміко-токсикологічні дослідження |
|
|
1.1 |
Визначення залишкових кількостей антибіотиків у продуктах тваринного походження методом рідинної хромато-мас-спектрометрії (далі - РХ-МС-МС): |
1 дослідження |
495,45 |
|
окситетрацикліну |
1 дослідження |
495,45 |
|
тетрацикліну |
1 дослідження |
495,45 |
|
хлортетрацикліну |
1 дослідження |
495,45 |
|
доксицикліну |
1 дослідження |
495,45 |
|
сульфамеразину |
1 дослідження |
495,45 |
|
сульфаметазину |
1 дослідження |
495,45 |
|
сульфатіазолу |
1 дослідження |
495,45 |
|
сульфадіазину |
1 дослідження |
495,45 |
|
сульфаметоксипіридазину |
1 дослідження |
495,45 |
|
сульфадимідину |
1 дослідження |
495,45 |
|
сульфадоксину |
1 дослідження |
495,45 |
|
сульфадиметоксину |
1 дослідження |
495,45 |
|
сульфагуанідину |
1 дослідження |
495,45 |
|
стрептоміцину |
1 дослідження |
495,45 |
|
пеніциліну |
1 дослідження |
495,45 |
|
тилозину |
1 дослідження |
495,45 |
|
амоксициліну |
1 дослідження |
495,45 |
|
дапсону |
1 дослідження |
495,45 |
|
еритроміцину |
1 дослідження |
495,45 |
|
енрофлоксацину |
1 дослідження |
495,45 |
|
норфлоксацину |
1 дослідження |
495,45 |
|
хлорамфеніколу |
1 дослідження |
400,27 |
1.2 |
Визначення залишкової кількості сульфаніламідів у продуктах тваринного походження методом високоефективної рідинної хроматографії (далі - ВЕРХ): |
|
|
|
сульфамеразину |
1 дослідження |
432,69 |
|
сульфаметазину |
1 дослідження |
432,69 |
|
сульфатіазолу |
1 дослідження |
432,69 |
|
сульфадіазину |
1 дослідження |
432,69 |
|
сульфаметоксипіридазину |
1 дослідження |
432,69 |
|
сульфадимідину |
1 дослідження |
432,69 |
|
сульфадоксину |
1 дослідження |
432,69 |
|
сульфадиметоксину |
1 дослідження |
432,69 |
|
сульфагуанідину |
1 дослідження |
432,69 |
1.3 |
Визначення залишкової кількості нітрофуранів та їх метаболітів у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС |
1 дослідження |
247,43 |
1.4 |
Визначення залишкової кількості фторхінолонів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: |
|
|
|
енрофлоксацину |
1 дослідження |
249,71 |
|
данофлоксацину |
1 дослідження |
243,35 |
|
норфлоксацину |
1 дослідження |
242,23 |
1.5 |
Визначення залишкової кількості антгельмінтиків у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: |
|
|
|
фенбендазолу |
1 дослідження |
384,31 |
|
альбендазолу |
1 дослідження |
384,31 |
1.6 |
Визначення залишкової кількості антгельмінтиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС |
1 дослідження |
574,71 |
1.7 |
Визначення залишкової кількості стероїдних гормонів та стильбенів у продуктах тваринного походження та сечі методом РХ-МС-МС: |
1 дослідження |
586,00 |
|
діенестролу |
1 дослідження |
586,00 |
|
гексестролу |
1 дослідження |
586,00 |
|
діетилстильбестролу |
1 дослідження |
586,00 |
|
19-нортестостерону |
1 дослідження |
586,00 |
|
метилтестостерону |
1 дослідження |
586,00 |
|
17-b естрадіолу |
1 дослідження |
586,00 |
1.8 |
Визначення залишкової кількості нітроімідазолів у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС |
1 дослідження |
898,00 |
1.9 |
Визначення залишкової кількості кокцидіостатиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: |
1 дослідження |
623,66 |
|
саліноміцину |
1 дослідження |
623,66 |
|
монензиму |
1 дослідження |
623,66 |
|
наразину |
1 дослідження |
623,66 |
|
диклазурилу |
1 дослідження |
623,66 |
|
динітрокарбаніліду |
1 дослідження |
623,66 |
1.10 |
Визначення залишкової кількості b-агоністів у печінці та сечі методом РХ-МС-МС: |
|
|
|
кленбутеролу |
1 дослідження |
493,95 |
|
сальбутамолу |
1 дослідження |
493,95 |
|
циматеролу |
1 дослідження |
493,95 |
1.11 |
Визначення залишкової кількості нестероїдних протизапальних засобів у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС |
1 дослідження |
649,09 |
1.12 |
Визначення залишкової кількості фарб у рибі методом РХ-МС-МС |
1 дослідження |
468,13 |
1.13 |
Визначення залишкової кількості колхіцину в меді методом РХ-МС-МС |
1 дослідження |
379,22 |
1.14 |
Визначення залишкової кількості тиреостатиків у сечі та меді методом РХ-МС-МС |
1 дослідження |
612,21 |
1.15 |
Визначення залишкової кількості ізоніазиду у патологічному матеріалі методом РХ-МС-МС |
1 дослідження |
423,15 |
1.16 |
Визначення залишкової кількості амітразу та його метаболітів у меді методом РХ-МС-МС |
1 дослідження |
551,16 |
1.17 |
Визначення залишкової кількості седативних речовин у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ |
1 дослідження |
517,30 |
1.18 |
Визначення вітаміну А (трансретинолу та 13-цисретинолу) методом ВЕРХ: |
1 дослідження |
234,94 |
|
у продуктах тваринного походження |
1 дослідження |
234,94 |
|
у кормах, кормових добавках та преміксах |
1 дослідження |
224,48 |
1.19 |
Визначення вітаміну Е (альфа-, бета-, гама-, дельта-токоферолів) методом ВЕРХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного походження |
1 дослідження |
322,41 |
|
у кормах, кормових добавках та преміксах |
1 дослідження |
353,79 |
1.20 |
Визначення залишкової кількості актеліку методом тонкошарової хроматографії (далі - ТШХ): |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
100,98 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
101,93 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
133,65 |
1.21 |
Визначення залишкової кількості актеліку методом газової хроматографії (далі - ГХ): |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
127,88 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
121,98 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
144,33 |
1.22 |
Визначення залишкової кількості базудину методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
103,07 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
109,06 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
120,43 |
1.23 |
Визначення залишкової кількості базудину методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
114,66 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
114,85 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
137,68 |
1.24 |
Визначення залишкової кількості хлорофосу, ДДВФ методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
110,25 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
110,88 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
99,94 |
1.25 |
Визначення залишкової кількості хлорофосу, ДДВФ методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
107,07 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
109,69 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
110,95 |
1.26 |
Визначення залишкової кількості карбофосу методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
104,15 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
137,62 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
99,02 |
1.27 |
Визначення залишкової кількості карбофосу методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
102,03 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
111,89 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
108,98 |
1.28 |
Визначення залишкової кількості метафосу методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
103,10 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
106,56 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
120,42 |
1.29 |
Визначення залишкової кількості метафосу методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
115,67 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
110,84 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
130,59 |
1.30 |
Визначення залишкової кількості фосфаміду методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
103,10 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
110,13 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
127,56 |
1.31 |
Визначення залишкової кількості фосфаміду методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
117,76 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
110,84 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
137,72 |
1.32 |
Визначення залишкової кількості фталофосу методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
103,10 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
103,00 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
127,56 |
1.33 |
Визначення залишкової кількості фталофосу методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
124,90 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
111,89 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
145,80 |
1.34 |
Визначення залишкової кількості дурсбану методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
104,15 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
110,13 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
127,56 |
1.35 |
Визначення залишкової кількості дурсбану методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
116,41 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
110,84 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
131,53 |
1.36 |
Визначення залишкової кількості бромофосу методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
104,15 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
106,56 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
127,56 |
1.37 |
Визначення залишкової кількості бромофосу методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
117,76 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
111,89 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
129,44 |
1.38 |
Визначення залишкової кількості фамфуру методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
103,10 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
106,56 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
127,56 |
1.39 |
Визначення залишкової кількості фамфуру методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
110,63 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
103,71 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
131,43 |
1.40 |
Визначення залишкової кількості фенхлорфосу методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
103,10 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
110,13 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
120,42 |
1.41 |
Визначення залишкової кількості фенхлорфосу методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
110,63 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
96,57 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
108,98 |
1.42 |
Визначення залишкової кількості тіофосу методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
104,15 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
106,56 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
120,42 |
1.43 |
Визначення залишкової кількості тіофосу методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
103,50 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
103,71 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
110,02 |
1.44 |
Визначення залишкової кількості хлорфенвінфосу методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
97,01 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
103,00 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
120,42 |
1.45 |
Визначення залишкової кількості хлорфенвінфосу методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
98,86 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
101,39 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
110,02 |
1.46 |
Визначення фостоксину у кормах, кормових добавках колориметричним методом |
1 дослідження |
160,20 |
1.47 |
Визначення фосфорорганічних сполук у кормах, кормових добавках методом ТШХ |
1 дослідження |
128,25 |
1.48 |
Визначення фосфорорганічних сполук у продуктах тваринного та рослинного походження методом ТШХ |
1 дослідження |
160,23 |
1.49 |
Визначення фосфорорганічних сполук у продуктах тваринного та рослинного походження методом ГХ |
1 дослідження |
143,77 |
1.50 |
Визначення фосфорорганічних сполук у воді методом ГХ |
1 дослідження |
108,73 |
1.51 |
Визначення фосфорорганічних сполук у воді методом ТШХ |
1 дослідження |
112,60 |
1.52 |
Визначення фосфорорганічних сполук у кормах, кормових добавках методом ГХ |
1 дослідження |
262,99 |
1.53 |
Визначення залишкової кількості трихлорметафосу методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
252,43 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
240,03 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
202,31 |
1.54 |
Визначення залишкової кількості трихлорметафосу методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
216,03 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
203,47 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
176,46 |
1.55 |
Визначення залишкової кількості альфа-ГХЦГ методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
89,04 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
88,73 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
86,11 |
1.56 |
Визначення залишкової кількості альфа-ГХЦГ методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
81,37 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
81,78 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
94,73 |
1.57 |
Визначення залишкової кількості бета-ГХЦГ методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
74,77 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
74,48 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
70,80 |
1.58 |
Визначення залишкової кількості бета-ГХЦГ методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
94,60 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
96,09 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
80,45 |
1.59 |
Визначення залишкової кількості гамма-ГХЦГ методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
89,08 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
88,75 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
86,11 |
1.60 |
Визначення залишкової кількості гамма-ГХЦГ методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
80,33 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
80,33 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
80,45 |
1.61 |
Визначення залишкової кількості 4,4-ДДЕ методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
89,08 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
88,75 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
86,10 |
1.62 |
Визначення залишкової кількості 4,4-ДДЕ методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
94,60 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
96,09 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
80,45 |
1.63 |
Визначення залишкової кількості 4,4-ДДД методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
89,08 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
88,75 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
85,06 |
1.64 |
Визначення залишкової кількості 4,4-ДДД методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
94,60 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
92,49 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
80,45 |
1.65 |
Визначення залишкової кількості 4,4-ДДТ методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
89,08 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
88,75 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
71,84 |
1.66 |
Визначення залишкової кількості 4,4-ДДТ методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
81,37 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
81,82 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
66,19 |
1.67 |
Визначення залишкової кількості гептахлору методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
74,82 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
74,48 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
70,79 |
1.68 |
Визначення залишкової кількості гептахлору методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
81,37 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
81,82 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
80,45 |
1.69 |
Визначення залишкової кількості гептахлор-епоксиду методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
74,82 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
74,48 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
70,79 |
1.70 |
Визначення залишкової кількості гептахлор-епоксиду методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
81,37 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
79,27 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
80,45 |
1.71 |
Визначення залишкової кількості гексахлорбензолу методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
74,82 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
74,48 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
71,84 |
1.72 |
Визначення залишкової кількості гексахлорбензолу методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
81,37 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
81,82 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
80,45 |
1.73 |
Визначення залишкової кількості альдрину методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
83,00 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
81,62 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
86,10 |
1.74 |
Визначення залишкової кількості альдрину методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
93,55 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
81,82 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
80,45 |
1.75 |
Визначення залишкової кількості діельдрину методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
75,86 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
74,48 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
71,84 |
1.76 |
Визначення залишкової кількості діельдрину методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
79,28 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
75,09 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
80,45 |
1.77 |
Визначення залишкової кількості ендрину методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
89,08 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
88,75 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
85,06 |
1.78 |
Визначення залишкової кількості ендрину методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
79,28 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
96,09 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
80,45 |
1.79 |
Визначення залишкової кількості альфа-хлордану методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
74,82 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
74,48 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
71,84 |
1.80 |
Визначення залишкової кількості альфа-хлордану методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
74,24 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
69,86 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
66,19 |
1.81 |
Визначення залишкової кількості гамма-хлордану методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
67,77 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
69,25 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
69,74 |
1.82 |
Визначення залишкової кількості гамма-хлордану методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
79,28 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
74,04 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
80,45 |
1.83 |
Визначення залишкової кількості альфа-, бета-ендосульфану методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
74,82 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
74,48 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
71,84 |
1.84 |
Визначення залишкової кількості альфа-ендосульфану методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
79,28 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
79,27 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
80,45 |
1.85 |
Визначення залишкової кількості бета-ендосульфану методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
79,28 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
77,18 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
80,45 |
1.86 |
Визначення залишкової кількості метоксихлору методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
74,82 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
74,48 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
71,84 |
1.87 |
Визначення залишкової кількості метоксихлору методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
79,28 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
78,23 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
66,19 |
1.88 |
Визначення залишкової кількості ізодрину методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
74,82 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
74,48 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
71,84 |
1.89 |
Визначення залишкової кількості ізодрину методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
79,28 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
81,82 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
66,19 |
1.90 |
Визначення хлорорганічних сполук у продуктах тваринного та рослинного походження методом ТШХ |
1 дослідження |
162,19 |
1.91 |
Визначення хлорорганічних сполук у продуктах тваринного та рослинного походження методом ГХ |
1 дослідження |
194,61 |
1.92 |
Визначення хлорорганічних сполук у кормах, кормових добавках методом ТШХ |
1 дослідження |
202,40 |
1.93 |
Визначення хлорорганічних сполук у кормах, кормових добавках методом ГХ |
1 дослідження |
190,76 |
1.94 |
Визначення хлорорганічних сполук у воді для тварин методом ТШХ |
1 дослідження |
202,03 |
1.95 |
Визначення хлорорганічних сполук у воді для тварин методом ГХ |
1 дослідження |
190,66 |
1.96 |
Визначення залишкових кількостей хлорорганічних сполук у пір’ї та вовні методом ТШХ |
1 дослідження |
199,17 |
1.97 |
Визначення залишкових кількостей фосфорорганічних сполук у пір’ї та вовні методом ТШХ |
1 дослідження |
193,64 |
1.98 |
Визначення залишкових кількостей поліхлорованих біфенілів методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
117,26 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
113,04 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
114,22 |
1.99 |
Визначення залишкової кількості децису методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
91,64 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
92,72 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
81,97 |
1.100 |
Визначення залишкової кількості децису методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
80,26 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
79,25 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
73,96 |
1.101 |
Визначення залишкової кількості амбушу методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
99,82 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
85,59 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
67,70 |
1.102 |
Визначення залишкової кількості амбушу методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
81,30 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
80,30 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
75,00 |
1.103 |
Визначення залишкової кількості суміцидину методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
81,74 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
85,59 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
81,97 |
1.104 |
Визначення залишкової кількості суміцидину методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
81,30 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
79,25 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
75,00 |
1.105 |
Визначення залишкової кількості рипкорду методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
71,28 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
69,23 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
69,75 |
1.106 |
Визначення залишкової кількості рипкорду методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
80,26 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
78,21 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
73,96 |
1.107 |
Визначення синтетичних піретроїдів у продуктах тваринного та рослинного походження методом ТШХ |
1 дослідження |
102,22 |
1.108 |
Визначення синтетичних піретроїдів у продуктах тваринного та рослинного походження ГХ |
1 дослідження |
93,00 |
1.109 |
Визначення залишкової кількості трефлану методом ТШХ: |
|
|
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
72,87 |
|
у воді для тварин методом ТШХ |
1 дослідження |
68,61 |
1.110 |
Визначення залишкової кількості ТМТД, ТМТМ методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
93,46 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
93,46 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
93,46 |
1.111 |
Визначення ТМТД, ТМТМ колориметричним методом: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
95,46 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
95,46 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
74,06 |
1.112 |
Визначення залишкової кількості 2,4-Д, 2,4-Д амінної солі, 2,4-Д натрієвої солі, 2,4-Д бутилового ефіру, 2,4-Д октилового ефіру, 2,4-Д кротилового ефіру, 2М-4Х методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
108,04 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
107,95 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
92,42 |
1.113 |
Визначення залишкової кількості 2,4-Д, 2,4-Д амінної солі, 2,4-Д натрієвої солі, 2,4-Д бутилового ефіру, 2,4-Д октилового ефіру, 2,4-Д кротилового ефіру, 2М-4Х методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
97,95 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
97,87 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
93,47 |
1.114 |
Визначення імідаклоприду у продуктах рослинного походження методом ВЕРХ |
1 дослідження |
766,50 |
1.115 |
Визначення ртуті методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
134,08 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
115,09 |
1.116 |
Визначення ртуті колориметричним методом: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
121,45 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
144,09 |
1.117 |
Визначення зоокумарину методом ТШХ: |
|
|
|
у м’язовій тканині та крові тварин |
1 дослідження |
178,85 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
171,72 |
1.118 |
Визначення крисиду у м’язовій тканині та крові тварин методом Вантропу |
1 дослідження |
130,51 |
1.119 |
Визначення у кормах, кормових добавках колориметричним методом: |
|
|
|
арсеновмісних сполук |
1 дослідження |
76,39 |
|
фосфіду цинку |
1 дослідження |
76,39 |
1.120 |
Визначення жирнокислотного складу жирів тваринного і рослинного походження |
1 дослідження |
553,42 |
1.121 |
Визначення у продуктах тваринного та рослинного походження методом атомно-абсорбційної спектрометрії: |
|
|
|
арсену |
1 дослідження |
77,16 |
|
свинцю |
1 дослідження |
78,75 |
|
кадмію |
1 дослідження |
78,75 |
|
цинку |
1 дослідження |
79,38 |
|
міді |
1 дослідження |
79,48 |
|
заліза |
1 дослідження |
77,39 |
1.122 |
Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах методом атомно-абсорбційної спектрометрії: |
|
|
|
арсену |
1 дослідження |
77,06 |
|
свинцю |
1 дослідження |
77,49 |
|
кадмію |
1 дослідження |
78,33 |
|
цинку |
1 дослідження |
78,33 |
|
міді |
1 дослідження |
78,64 |
|
заліза |
1 дослідження |
79,38 |
1.123 |
Визначення у воді методом атомно-абсорбційної спектрометрії: |
|
|
|
арсену |
1 дослідження |
79,38 |
|
свинцю |
1 дослідження |
78,33 |
|
кадмію |
1 дослідження |
79,38 |
|
цинку |
1 дослідження |
79,59 |
|
міді |
1 дослідження |
79,48 |
|
заліза |
1 дослідження |
78,33 |
1.124 |
Визначення арсену колориметричним методом: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
130,53 |
|
у кормах, кормових добавках та преміксах |
1 дослідження |
119,41 |
1.125 |
Визначення ртуті колориметричним методом: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
76,55 |
|
у кормах, кормових добавках та преміксах |
1 дослідження |
76,55 |
1.126 |
Визначення ртуті методом холодної пари: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
75,82 |
|
у кормах, кормових добавках та преміксах |
1 дослідження |
76,34 |
|
у воді для тварин |
1 дослідження |
75,30 |
2 |
Визначення ветеринарних препаратів методом імуноферментного аналізу (далі - ІФА) |
|
|
2.1 |
Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу в м’ясі та яйцях за допомогою тест-системи Рідаскрин-® Хлорамфенікол: |
|
|
|
одного зразка |
1 дослідження |
1410,63 |
|
п’яти зразків |
1 дослідження |
2075,25 |
|
дев’яти зразків |
1 дослідження |
2739,88 |
|
тринадцяти зразків |
1 дослідження |
3404,97 |
2.2 |
Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу в молоці та молочних продуктах за допомогою тест-системи Рідаскрин-® Хлорамфенікол: |
|
|
|
одного зразка |
1 дослідження |
1408,13 |
|
п’яти зразків |
1 дослідження |
2062,80 |
|
дев’яти зразків |
1 дослідження |
2717,45 |
|
тринадцяти зразків |
1 дослідження |
3372,56 |