1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Розпорядження


ЗАТВЕРДЖЕНО
Розпорядження Національної
комісії, що здійснює державне
регулювання у сфері ринків
фінансових послуг
10.12.2015  № 3050
,
Наказ Міністерства
аграрної політики
та продовольства України
10.12.2015  №  472
( Документ втратив чинність на підставі Постанови Національного банку № 106 від 20.10.2021 )
АКТ
визначення врожайності цукрового буряку, застрахованого з державною підтримкою від сільськогосподарських ризиків на весь період вирощування, методом контрольного збирання (страховий продукт 1)
( Див. текст )

Директор департаменту
методології, стандартів
регулювання та нагляду
за фінансовими установами
Нацкомфінпослуг





В.Г. Логвіновський

Директор Департаменту
фінансово-кредитної політики
Мінагрополітики України



Б.Р. Ахіджанов
ЗАТВЕРДЖЕНО
Розпорядження Національної
комісії, що здійснює державне
регулювання у сфері ринків
фінансових послуг
10.12.2015  № 3050
,
Наказ Міністерства
аграрної політики
та продовольства України
10.12.2015  № 472
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
31 грудня 2015 р.
за № 1677/28122
ІНСТРУКЦІЯ
щодо заповнення Акта визначення врожайності цукрового буряку, застрахованого з державною підтримкою від сільськогосподарських ризиків на весь період вирощування, методом контрольного збирання (страховий продукт 1)
I. Загальні положення
1. Ця Інструкція визначає порядок заповнення Акта визначення врожайності цукрового буряку, застрахованого з державною підтримкою від сільськогосподарських ризиків на весь період вирощування, методом контрольного збирання (страховий продукт 1) (далі – Акт).
2. Акт оформляється страховиком або уповноваженою ним особою після проведення процедур із врегулювання збитків та визначення врожайності застрахованого буряку.
II. Порядок заповнення реквізитної частини Акта
При заповненні Акта необхідно дотримуватися таких правил:
1) у графі "Акт № ___" зазначається порядковий номер Акта.
Нумерація повинна забезпечувати чітку ідентифікацію Акта в інформаційних базах страховика;
2) у графі "Дата визначення врожайності" повинна бути вписана дата визначення врожайності у форматі: дд.мм.рррр, де дд – число місяця цифрами, мм – місяць цифрами, рррр – рік цифрами;
3) у графі "Культура (назва)" вписується культура, що страхується, – цукровий буряк;
4) у графі "Загальна площа посіву застрахованого буряку, га" зазначається загальна застрахована площа посіву застрахованого буряку згідно з Стандартним договором страхування майбутнього врожаю цукрового буряку з державною підтримкою від сільськогосподарських ризиків на весь період вирощування (страховий продукт 1) (далі – Договір);
5) у графі "Найменування страховика" зазначається повне найменування страховика;
6) у графі "№ Договору" проставляється номер Договору відповідно до встановленого у страховика чи в Аграрному страховому пулі України порядку нумерації договорів, за якими проводиться визначення врожайності;
7) у графі "Найменування страхувальника" вказується повне найменування виробника сільськогосподарської продукції;
8) у графі "Місцезнаходження, телефон/факс, е-mail:" вказується контактна інформація виробника сільськогосподарської продукції.
III. Інформація, яка зазначається в розділі І Акта "Результати визначення врожайності"
1. У графі "№ поля" вказується ідентифікаційний номер поля, який є номером (назвою) поля (ділянки) згідно з прийнятим у виробника сільськогосподарської продукції обліком земель. У разі відсутності номера поля поле ідентифікується як "б/н", тобто без номера.
2. У графі "Площа поля, га" вказується площа поля (у гектарах).
3. У графі "Кадастровий номер або координати меж територій глобальної системи позиціонування (GPS – супутникової системи навігації) та/або меж територій в Світовій геодезичній системі координат WGS-84" вказуються координати поля (ділянки). При цьому у графах "N" та "E" зазначається, що це кадастровий номер або в якій системі (GPS або WGS-84) визначені координати поля.
4. У графі "Площа зібраної ділянки, га" зазначається фактична площа ділянки поля, на якій проводилось комбайнування врожаю застрахованого буряку.
5. У графі "Обсяг зібраної продукції, ц" зазначається фактична маса зібраної продукції з проби.
6. У графі "Загальна забрудненість (%)" зазначається показник загальної забрудненості, визначений для коренеплодів цукрового буряку з проби. Цей показник визначається  на цукровому переробному підприємстві (згідно з ДСТУ 4327:2013 "Коренеплоди цукрового буряку для промислового переробляння. Технічні умови").

................
Перейти до повного тексту