№ з/п |
Найменування виду майна |
Одиниця виміру |
Кількість предметів на число курсантів |
до 200 осіб |
від 201 до 500 осіб |
від 501 до 1000 осіб |
понад 1000 осіб |
для медпунктів |
з доставкою готової їжі |
при самостійному приготуванні їжі |
до 50 осіб |
понад 50 осіб |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
1 |
Ваги настільні циферблатні до 10 кг для: |
|
|
|
|
|
|
|
|
а) кухонних комор; |
шт. |
1 |
1 |
1 |
1 |
- |
- |
1 |
б) обробних приміщень; |
шт. |
1 |
2 |
3 |
4 |
- |
1 |
1 |
в) приміщень для нарізування хліба; |
шт. |
1 |
1 |
1 |
1 |
- |
1 |
1 |
г) готової продукції |
шт. |
1 |
1 |
1 |
2 |
- |
- |
1 |
2 |
Ваги товарні шкальні від 100 до 200 кг для кухонь |
шт. |
1 |
1 |
1 |
1 |
- |
1 |
1 |
3 |
Ваги товарні шкальні від 500 до 1000 кг для: |
|
|
|
|
|
|
|
|
продовольчих складів на кожне окреме приміщення (комору) зберігання; |
шт. |
1 |
1 |
1 |
1 |
- |
- |
- |
приміщень для нарізки хліба; |
шт. |
1 |
1 |
1 |
1 |
- |
- |
- |
зважування худоби |
шт. |
1 |
1 |
1 |
1 |
- |
- |
- |
4 |
М'ясорубка електромеханічна на 250-350 кг/год |
шт. |
- |
1 |
1 |
2 |
- |
- |
- |
5 |
Котли стравоварильні електричні або за наявності парові (потреба визначається з розрахунку ємності на одну особу) для приготування: |
|
|
|
|
|
|
|
|
а) перших страв; |
л |
1 |
1 |
1 |
1 |
- |
- |
- |
б) других страв; |
л |
0,6 |
0,6 |
0,6 |
0,6 |
- |
- |
- |
в) третіх страв; |
л |
0,3 |
0,3 |
0,3 |
0,3 |
- |
- |
- |
г) окропу для чаю |
л |
- |
- |
0,5 |
0,5 |
- |
- |
- |
6 |
Котли стравоварильні електричні або за наявності парові (ємністю 250-400 л) для варіння кісток |
шт. |
- |
- |
1 |
2 |
- |
- |
- |
7 |
Картоплечистки механічні потужністю: |
|
|
|
|
|
|
|
|
150-200 кг/год; |
шт. |
1 |
2 |
- |
- |
- |
- |
- |
250-350 кг/год |
шт. |
- |
- |
2 |
3 |
- |
- |
- |
8 |
Машини для різання варених овочів |
шт. |
- |
- |
- |
1 |
- |
- |
- |
9 |
Машини для різання сирих овочів |
шт. |
- |
- |
1 |
1 |
- |
- |
- |
10 |
Приводи універсальні з комплектами змінюваних механізмів загального призначення або універсальні кухонні машини |
компл. |
1 |
1 |
1 |
1 |
- |
- |
1 |
11 |
Машини шаткувальні потужністю від 1000 кг/год і більше |
шт. |
- |
- |
1 |
1 |
- |
- |
- |
12 |
Машини посудомийні на: |
|
|
|
|
|
|
|
|
700 тарілок на годину; |
шт. |
1 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
1000 тарілок на годину; |
шт. |
- |
1 |
- |
- |
- |
- |
- |
2200 тарілок на годину |
шт. |
- |
- |
1 |
1 |
- |
- |
- |
13 |
Хліборізки електромеханічні |
шт. |
- |
1 |
1 |
1 |
- |
- |
- |
14 |
Плити кухонні з поверхнею розігріву до: |
|
|
|
|
|
|
|
|
1 м-2; |
шт. |
1 |
- |
- |
- |
1 |
1 |
1 |
2 м-2 |
шт. |
- |
1 |
1 |
2 |
- |
- |
- |
15 |
Сковороди електричні з чашами ємністю: |
|
|
|
|
|
|
|
|
до 25 л; |
шт. |
1 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
до 75 л |
шт. |
- |
1 |
2 |
3 |
- |
- |
- |
16 |
Шафи для смажіння |
шт. |
1 |
1 |
1 |
2 |
- |
1 |
1 |
17 |
Камери холодильні (морозильні) для продовольчих складів об'ємом: |
|
|
|
|
|
|
|
|
6 м-3; |
шт. |
1 |
1 |
2 |
2 |
- |
- |
- |
12-18 м-3 |
шт. |
1 |
1 |
1 |
1 |
- |
- |
- |
18 |
Колоди для розрубування м'яса: |
|
|
|
|
|
|
|
|
для кухонь; |
шт. |
1 |
1 |
1 |
1 |
- |
- |
1 |
для продовольчих товарів |
шт. |
1 |
1 |
1 |
1 |
- |
- |
1 |
19 |
Шафи холодильні для кухонь об'ємом: |
|
|
|
|
|
|
|
|
0,32-0,4 м-3; |
шт. |
1 |
1 |
2 |
1 |
- |
- |
1 |
0,56-0,8 м-3; |
шт. |
1 |
1 |
2 |
2 |
- |
- |
- |
1,2-1,4 м-3 |
шт. |
- |
1 |
2 |
6 |
- |
- |
- |
20 |
Холодильники побутові електричні |
шт. |
1 |
1 |
- |
- |
1 |
1 |
1 |
21 |
Візки вантажністю 130-400 кг |
шт. |
1 |
1 |
1 |
2 |
- |
- |
- |
22 |
Візки для перевезення діжок |
шт. |
- |
1 |
1 |
1 |
- |
- |
- |
23 |
Візки для котлів наплитних |
шт. |
1 |
2 |
2 |
3 |
- |
- |
- |
24 |
Візки для збирання посуду |
шт. |
1 |
2 |
2 |
3 |
- |
- |
- |
25 |
Ванни для холодної обробки продуктів |
шт. |
3 |
4 |
5 |
7 |
- |
- |
- |
26 |
Ванни мийні металеві: |
|
|
|
|
|
|
|
|
трисекційні; |
шт. |
1 |
1 |
2 |
3 |
1 |
1 |
1 |
двосекційні; |
шт. |
1 |
1 |
1 |
2 |
- |
1 |
1 |
односекційні |
шт. |
2 |
2 |
2 |
3 |
- |
1 |
1 |
27 |
Столи виробничі |
шт. |
4 |
8 |
12 |
16 |
2 |
3 |
3 |
28 |
Столи обробні металеві для: |
|
|
|
|
|
|
|
|
а) м'яса; |
шт. |
1 |
2 |
3 |
4 |
- |
1 |
1 |
б) риби; |
шт. |
1 |
2 |
3 |
3 |
- |
1 |
1 |
в) овочів; |
шт. |
1 |
2 |
2 |
3 |
- |
1 |
1 |
г) готової продукції |
шт. |
1 |
2 |
2 |
2 |
- |
- |
- |
29 |
Стійки для підвішування м'ясних туш |
шт. |
- |
- |
1 |
1 |
- |
- |
- |
30 |
Стелажі для зберігання хліба, посуду |
за фактичною потребою |
|
КУХОННИЙ ПОСУД ТА ІНВЕНТАР |
|
|
|
|
|
|
|
|
31 |
Сотейники алюмінієві ємністю 15 л |
шт. |
2 |
3 |
3 |
5 |
- |
1 |
1 |
32 |
Відра оцинковані або з пластичних мас: |
|
|
|
|
|
|
|
|
для кухонь; |
шт. |
4 |
5 |
6 |
6 |
- |
2 |
3 |
для продовольчих складів |
шт. |
1 |
2 |
2 |
3 |
- |
- |
- |
33 |
Каструлі ємністю від 2 до 10 л |
шт. |
5 |
7 |
10 |
15 |
3 |
5 |
7 |
34 |
Відра емальовані або з пластичних мас: |
|
|
|
|
|
|
|
|
для кухонь; |
шт. |
4 |
5 |
6 |
6 |
- |
2 |
3 |
для продовольчих складів |
шт. |
1 |
2 |
2 |
3 |
- |
- |
- |
35 |
Виделки кухарські котлові |
шт. |
1 |
1 |
2 |
3 |
- |
1 |
1 |
36 |
Виделки транжирні |
шт. |
1 |
1 |
2 |
3 |
1 |
1 |
1 |
37 |
Котли наплитні алюмінієві ємністю 20-40 л |
шт. |
7 |
10 |
15 |
20 |
- |
6 |
9 |
38 |
Ножі жолобкові, корінчасті для чищення картоплі і овочів |
шт. |
10 |
15 |
25 |
35 |
- |
3 |
5 |
39 |
Ножі консервні або пристрої для відкривання консервних банок |
шт. |
2 |
3 |
4 |
5 |
1 |
1 |
1 |
40 |
Ножі кухонні для: |
|
|
|
|
|
|
|
|
а) обробки м'яса; |
шт. |
2 |
2 |
4 |
6 |
- |
2 |
2 |
б) обробки риби; |
шт. |
2 |
2 |
4 |
6 |
- |
2 |
2 |
в) обробки овочів; |
шт. |
2 |
2 |
4 |
6 |
- |
2 |
2 |
г) нарізання масла |
шт. |
1 |
1 |
2 |
3 |
1 |
1 |
1 |
41 |
Ножі м'ясні для продовольчих складів |
шт. |
1 |
1 |
2 |
3 |
- |
- |
- |
42 |
Ножі хліборізальні |
шт. |
1 |
2 |
2 |
3 |
1 |
1 |
1 |
43 |
Ножі "Кухарська трійка" |
один комплект на кожного штатного кухаря, але не менше 4 комплектів на кухню |
44 |
Ножі-сікачі (рубаки) |
шт. |
1 |
1 |
2 |
2 |
- |
1 |
1 |
45 |
Насоси ручні для олії рослинної |
шт. |
1 |
1 |
1 |
1 |
- |
- |
- |
46 |
Психрометри для продовольчих складів на кожне окреме приміщення (комору) зберігання |
шт. |
2 |
2 |
2 |
2 |
- |
- |
- |
47 |
Тази овальні оцинковані |
шт. |
3 |
3 |
5 |
5 |
- |
1 |
2 |
48 |
Рукомийники однососкові алюмінієві (за відсутності водопроводу): |
|
|
|
|
|
|
|
|
для кухонь; |
шт. |
2 |
2 |
2 |
3 |
1 |
1 |
1 |
для продовольчих складів |
шт. |
1 |
1 |
1 |
2 |
- |
- |
- |
49 |
Сокири для розрубування м'яса: |
|
|
|
|
|
|
|
|
для їдалень; |
шт. |
1 |
1 |
1 |
1 |
- |
- |
- |
для продовольчих складів |
шт. |
1 |
1 |
1 |
1 |
- |
- |
- |
50 |
Тази круглі оцинковані для: |
|
|
|
|
|
|
|
|
рукомийників; |
шт. |
2 |
3 |
3 |
5 |
1 |
1 |
1 |
інших потреб їдалень |
шт. |
1 |
2 |
3 |
5 |
1 |
1 |
1 |
51 |
Термометри складські для продовольчих складів на кожне окреме приміщення (комору) зберігання |
шт. |
2 |
2 |
2 |
2 |
- |
- |
- |
52 |
Фляги для молока ємністю 36-38 л |
шт. |
3 |
7 |
15 |
30 |
- |
1 |
2 |
53 |
Черпаки кухарські ємністю 2,0 л |
шт. |
2 |
3 |
4 |
5 |
- |
- |
1 |
54 |
Шумівки алюмінієві |
шт. |
2 |
2 |
3 |
5 |
- |
2 |
2 |
55 |
Цідилки (друшляки) алюмінієві ємністю 7,0 л |
шт. |
2 |
2 |
3 |
4 |
- |
1 |
1 |
56 |
Маслорозподільник |
шт. |
1 |
1 |
1 |
2 |
|
1 |
1 |
57 |
Котломір металевий |
шт. |
на кожний тип котла та вид приготовленої страви |
58 |
Комплект тари для доставки продуктів харчування зі складу |
компл. |
2 |
2 |
2 |
2 |
- |
2 |
2 |
59 |
Овоскоп |
шт. |
- |
- |
1 |
1 |
- |
- |
- |
60 |
Вентиляція механічного спонукання |
компл. |
на кожний гарячий цех, приміщення для миття посуду та овочесховище |
61 |
Мішки з тканини для зберігання перехідних запасів продовольства до 30 днів |
2 мішки на 10 осіб |
|
|
|
|
|
|
|
62 |
Резервні засоби для приготування їжі: |
|
а) перших страв; |
з розрахунку 1,0 л ємності на одну людину; |
б) других страв; |
з розрахунку 0,6 л ємності на одну людину; |
в) третіх страв |
з розрахунку 0,3 л ємності на одну людину |