№ з/п |
Найменування виду майна |
Одиниця виміру |
Кількість предметів на число осіб |
до 300 осіб |
від 301 до 500 осіб |
від 501 до 1000 осіб |
від 1001 до 2000 осіб |
понад 2001 особу |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
1 |
Ваги настільні циферблатні до 10 кг для: |
|
|
|
|
|
|
а) кухонних комор; |
шт. |
1 |
1 |
1 |
2 |
2 |
б) обробних приміщень; |
шт. |
1 |
1 |
1 |
2 |
2 |
в) приміщень для нарізування хліба; |
шт. |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
г) продовольчих складів, на кожне окреме приміщення (комору) зберігання; |
шт. |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
ґ) готової продукції |
шт. |
1 |
1 |
1 |
2 |
2 |
2 |
Ваги товарні шкальні від 100 до 200 кг для кухонь |
шт. |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
3 |
Ваги товарні шкальні від 500 до 1000 кг для: |
|
|
|
|
|
|
продовольчих складів на кожне окреме приміщення (комору) зберігання; |
шт. |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
хліборізок |
шт. |
- |
- |
- |
- |
1 |
4 |
Кип’ятильники безперервної дії для кімнат тривалих побачень для приготування окропу для: |
|
|
чаю; |
шт. |
з розрахунку 0,5 л води на 1 ліжко-місце на добу |
миття посуду і столових приборів |
шт. |
з розрахунку 10 л води на 1 ліжко-місце |
5 |
Кип’ятильники безперервної дії для приготування окропу для: |
шт. |
|
забезпечуються посудомийними машинами і гарячим водопостачанням |
чаю; |
|
з розрахунку 0,5 л води на 1 людину на добу |
миття посуду і столових приборів |
шт. |
з розрахунку 10 л води на 1 людину на добу |
6 |
Котли стравоварильні електричні або за наявності парові для приготування: |
|
|
а) перших страв; |
|
з розрахунку 1,0 л ємності на одну людину; |
б) других страв; |
|
з розрахунку 0,6 л ємності на одну людину; |
в) третіх страв; |
|
з розрахунку 0,3 л ємності на одну людину; |
г) окропу для чаю; |
|
з розрахунку 0,5 л ємності на одну людину; |
ґ) для виварювання кісток (котли ємністю 250-400 л) |
шт. |
- |
- |
1 |
1 |
2 |
7 |
Картоплечистки механічні потужністю: |
|
|
|
|
|
|
150-200 кг/год; |
шт. |
1 |
1 |
- |
- |
- |
250-350 кг/год; |
шт. |
- |
- |
1 |
2 |
1 |
600 кг/год. |
шт. |
- |
- |
- |
- |
1 |
8 |
Машини шаткувальні потужністю від 1000 кг/год. і більше |
шт. |
- |
- |
1 |
1 |
1 |
9 |
Машини для різання варених овочів |
шт. |
- |
- |
1 |
1 |
1 |
10 |
Сковороди електричні з чашами ємністю: |
|
|
|
|
|
|
до 25 л; |
шт. |
1 |
- |
1 |
1 |
1 |
до 75 л |
шт. |
- |
1 |
1 |
2 |
3 |
11 |
Машини для різання сирих овочів |
шт. |
- |
- |
1 |
1 |
2 |
12 |
Приводи універсальні з комплектами змінюваних механізмів загального призначення або універсальні кухонні машини |
компл. |
1 |
1 |
- |
- |
- |
13 |
Машини посудомийні на: |
|
|
|
|
|
|
700 тарілок на годину; |
шт. |
- |
1 |
- |
- |
- |
1000 тарілок на годину; |
шт. |
- |
- |
1 |
- |
- |
2200 тарілок на годину |
шт. |
- |
- |
- |
1 |
1 |
14 |
М’ясорубки електромеханічні потужністю: |
|
|
|
|
|
|
150-200 кг/год; |
шт. |
- |
- |
1 |
- |
- |
250-350 кг/год. |
шт. |
- |
- |
- |
1 |
1 |
15 |
М’ясорубка ручна побутова |
шт. |
1 |
2 |
1 |
1 |
1 |
16 |
Хліборізки електромеханічні |
шт. |
- |
1 |
- |
- |
- |
17 |
Плити кухонні з поверхнею розігріву до: |
|
|
|
|
|
|
1 м-2; |
шт. |
1 |
1 |
3 |
1 |
- |
2 м-2 |
шт. |
- |
- |
- |
2 |
3 |
18 |
Плити кухонні для кімнат для тривалих побачень з поверхнею розігріву до: |
|
|
|
|
|
|
1 м-2; |
шт. |
1 |
2 |
1 |
2 |
2 |
2 м-2 |
шт. |
|
|
1 |
1 |
2 |
19 |
Камери холодильні (морозильні) для продовольчих складів об’ємом: |
|
|
|
|
|
|
6 м-3; |
шт. |
- |
1 |
1 |
- |
1 |
12-18 м-3 |
шт. |
1 |
1 |
- |
1 |
1 |
20 |
Холодильники стаціонарні для продовольчих складів ємністю 5-25 т |
шт. |
- |
- |
1 |
1 |
1 |
21 |
Шафи холодильні для кухонь об’ємом: |
|
|
|
|
|
|
0,32-0,4 м-3; |
шт. |
1 |
- |
- |
- |
- |
0,56-0,8 м-3; |
шт. |
1 |
2 |
1 |
1 |
1 |
1,2-1,4 м-3. |
шт. |
- |
- |
1 |
2 |
3 |
Шафи холодильні для кімнат тривалих побачень об’ємом 0,32-0,4 м-3 |
шт. |
1 |
1 |
1-2 |
1-2 |
2 |
22 |
Візки вантажністю 130-400 кг |
шт. |
- |
1 |
1 |
2 |
2 |
23 |
Візки для перевезення діжок |
шт. |
- |
1 |
1 |
1 |
1 |
24 |
Ванни мийні металеві: |
|
|
|
|
|
|
трисекційні; |
шт. |
1 |
1 |
1 |
2 |
2 |
двосекційні; |
шт. |
1 |
1 |
1 |
2 |
2 |
односекційні |
шт. |
1 |
1 |
1 |
2 |
2 |
25 |
Столи виробничі |
шт. |
3 |
5 |
7 |
10 |
15 |
26 |
Столи обробні металеві |
шт. |
3 |
5 |
7 |
10 |
15 |
27 |
Колоди для розрубування м’яса: |
|
|
|
|
|
|
для кухонь; |
шт. |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
для продовольчих складів |
шт. |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
|
КУХОННИЙ ПОСУД ТА ІНВЕНТАР |
|
28 |
Відра оцинковані або з пластичних мас: |
|
|
|
|
|
|
для кухонь; |
шт. |
2 |
3 |
5 |
8 |
10 |
для продовольчих складів |
шт. |
1 |
2 |
2 |
3 |
3 |
29 |
Відра емальовані або з пластичних мас: |
|
|
|
|
|
|
для кухонь; |
шт. |
2 |
3 |
4 |
5 |
7 |
для продовольчих складів |
шт. |
1 |
2 |
2 |
3 |
3 |
30 |
Виделки кухарські котлові |
шт. |
1 |
1 |
2 |
2 |
2 |
31 |
Виделки транжирні |
шт. |
1 |
1 |
2 |
2 |
2 |
32 |
Каструлі алюмінієві глибокі ємністю від 1,5 до 12 л |
шт. |
5 |
7 |
10 |
12 |
15 |
33 |
Каструлі (сотейники) алюмінієві ємністю 10-15 л з довгими ручками |
шт. |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
34 |
Котли наплитні алюмінієві ємністю 20-40 л |
шт. |
5 |
7 |
10 |
15 |
20 |
35 |
Ложки розливальні алюмінієві ємністю 0,2 л |
шт. |
2 |
3 |
4 |
5 |
5 |
36 |
Ножі жолобкові, корінчасті для чищення картоплі і овочів |
шт. |
10 |
15 |
20 |
30 |
50 |
37 |
Ножі консервні або пристрої для відкривання консервних банок |
шт. |
2 |
2 |
3 |
5 |
7 |
38 |
Ножі м’ясні для продовольчих складів |
шт. |
1 |
1 |
1 |
2 |
2 |
39 |
Ножі "Кухарська трійка" |
один комплект на кожного штатного кухаря, але не менше 4 комплектів на кухню |
40 |
Ножі кухонні для: |
|
|
|
|
|
|
а) обробки м’яса; |
шт. |
2 |
2 |
4 |
6 |
6 |
б) обробки риби; |
шт. |
2 |
2 |
4 |
6 |
6 |
в) обробки овочів; |
шт. |
4 |
5 |
7 |
10 |
10 |
г) нарізання масла |
шт. |
1 |
1 |
1 |
2 |
2 |
41 |
Ножі хліборізні |
шт. |
2 |
2 |
3 |
3 |
3 |
42 |
Ножі-сікачі (рубаки) |
шт. |
- |
1 |
2 |
3 |
4 |
43 |
Сокири для розрубування м’яса для: |
|
|
|
|
|
|
кухонь; |
шт. |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
продовольчих складів |
шт. |
1 |
1 |
1 |
1 |
2 |
44 |
Черпаки кухарські алюмінієві литі ємністю 2,0 л |
шт. |
2 |
2 |
3 |
4 |
5 |
45 |
Фляги для молока ємністю 36-38 л |
шт. |
5 |
7 |
9 |
11 |
14 |
46 |
Цідилки (друшляки) алюмінієві ємністю 7,0 л |
шт. |
1 |
1 |
2 |
2 |
3 |
47 |
Термоси алюмінієві або з нержавіючої сталі зі стаканами ємністю: |
|
розраховуються, виходячи із потреби: для першої страви – 0,6 л/1 особу; для другої страви – 0,45 л/1 особу; для третьої страви – 0,3 л/1 особу |
12 л; |
шт. |
36 л |
шт. |
48 |
Стелажі металеві для зберігання посуду |
шт. |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
49 |
Термометри складські для продовольчих складів на кожне окреме приміщення (комору) зберігання |
шт. |
2 |
2 |
2 |
2 |
2 |
50 |
Насоси ручні для олії рослинної |
шт. |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
51 |
Психрометри для продовольчих складів на кожне окреме приміщення (комору) зберігання |
шт. |
2 |
2 |
2 |
2 |
2 |
52 |
Маслорозподільник |
шт. |
1 |
1 |
1 |
2 |
2 |
53 |
Овоскоп |
шт. |
- |
- |
1 |
1 |
1 |
54 |
Котломір металевий |
шт. |
на кожний тип котла та вид приготовленої страви |
55 |
Комплект тари для доставки продуктів харчування зі складу |
компл. |
2 |
2 |
2 |
2 |
2 |
56 |
Вентиляція механічного спонукання |
компл. |
на кожний гарячий цех, приміщення для миття посуду та овочесховище |
57 |
Резервні засоби приготування їжі на твердому паливі |
компл. |
за фактичною потребою |