- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Наказ
СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ
Центральне управління
НАКАЗ
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
19 червня 2024 р.
за № 918/42263
Про внесення змін до наказу Центрального управління Служби безпеки України від 03 серпня 2023 року № 307
Відповідно до
статей 10,
13 Закону України "Про Службу безпеки України", з метою удосконалення забезпечення столово-кухонним посудом, інвентарем, обладнанням та іншими необхідними засобами і матеріалами в системі Служби безпеки України НАКАЗУЮ:
2. Начальникам Управління правового забезпечення та Департаменту господарського забезпечення Служби безпеки України забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому законодавством порядку.
3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.
Голова Служби генерал-лейтенант |
В. Малюк |
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Центрального управління
Служби безпеки України
10 червня 2024 року № 272
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
19 червня 2024 р.
за № 918/42263
ЗМІНИ
до Норм забезпечення столово-кухонним посудом, інвентарем, обладнанням та іншими необхідними засобами і матеріалами в системі Служби безпеки України
у розділі I:
у графі 4 рядка 17 цифри та слова "80 (на 1 день офіційного прийому)" замінити цифрою та словами "1 (на одну особу на один прийом їжі)";
доповнити новими рядками такого змісту:
"
31 |
Зубочистка дерев’яна |
шт. |
1 (на одну особу на один прийом їжі) |
300 (на 1 день) |
300 (на 1 день) |
32 |
Підставка для зубочисток (пластмасова або з нержавіючої сталі) |
шт. |
25 |
25 |
25 |
33 |
Фольга харчова (шириною 250-300 мм) |
м |
0,25 (на одну особу на один прийом їжі) |
- |
- |
";
доповнити примітками такого змісту:
"
__________ Примітки: |
1. Зубочистки дерев’яні та серветки паперові використовуються із розрахунку 1 шт. на одну особу на один прийом їжі, але не більше кількості особового складу, який забезпечується харчуванням. 2. Фольга харчова використовується для приготування страв, які передбачають її використання |
";
у розділі III:
у пункті 1:
у графі 9 рядка 6 дефіс "-" замінити цифрою "1";
доповнити новими рядками такого змісту:
"
31 |
Теплова вітрина |
шт. |
- |
- |
- |
- |
- |
1 |
32 |
Гриль прижимний |
шт. |
- |
- |
- |
- |
- |
1 |
33 |
Гриль роликовий |
шт. |
- |
- |
- |
- |
- |
1 |
34 |
Соковижималка |
шт. |
- |
- |
- |
- |
- |
2 |
35 |
Лампа для підігріву готових страв |
шт. |
- |
- |
- |
- |
- |
2 |
";
пункт 2 доповнити новим рядком такого змісту:
"
6 |
Морозильна камера/скриня |
шт. |
- |
- |
- |
- |
- |
1 |
".
у розділі І:
доповнити новими рядками такого змісту:
"
31 |
Зубочистка дерев’яна |
шт. |
300 (на 1 день) |
300 (на 1 день) |
32 |
Підставка для зубочисток (пластмасова або з нержавіючої сталі) |
шт. |
25 |
25 |
";
доповнити новою приміткою такого змісту:
"
4. Зубочистки дерев’яні та серветки паперові використовуються із розрахунку 1 шт. на одну особу на один прийом їжі, але не більше кількості особового складу, який забезпечується харчуванням
";
у розділі III:
пункт 1 доповнити новими рядками такого змісту:
"
................Перейти до повного тексту