1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ УКРАЇНИ
НАКАЗ
20.05.2015 № 509
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
04 червня 2015 р.
за № 650/27095
Про внесення змін до Правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства та визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства економіки України від 25 вересня 2000 року № 210 (із змінами)
Відповідно до підпункту 151 пункту 4, пункту 9 Положення про Міністерство економічного розвитку і торгівлі України , затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 серпня 2014 року № 459, та з метою дерегуляції господарської діяльності у сфері ресторанного бізнесу
НАКАЗУЮ:
1. Унести до Правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства, затверджених наказом Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України від 24 липня 2002 року № 219, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 20 серпня 2002 року за № 680/6968 (із змінами), такі зміни:
1) пункт 1.3 глави 1 доповнити новим абзацом такого змісту:
"технологічна документація на страви та вироби - документація із зазначенням опису технологічного процесу виробництва продукції, переліку продуктів, продовольчої сировини, речовин і супутніх матеріалів, що застосовуються в процесі приготування, даних про норми їх вмісту в кінцевому харчовому продукті, термін придатності до споживання, умов зберігання, способу реалізації (подання) споживачу, вимог до якості страв та виробів.";
2) у главі 2:
у пункті 2.2:
в абзаці третьому слова "технологічні і калькуляційні карти" замінити словами "технологічну документацію на страви та вироби і калькуляційні карти";
абзац п'ятий викласти в такій редакції:
"Суб'єкти господарювання можуть самостійно розробляти фірмові страви та вироби. Технологічна документація на фірмові страви та вироби складається у довільній формі та затверджується керівником суб'єкта господарювання у сфері ресторанного господарства.";

................
Перейти до повного тексту