- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Наказ
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА
Н А К А З
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
14 травня 2004 р.
за N 612/9211
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Міністерства
регіонального розвитку, будівництва
та житлово-комунального господарства
N 442 від 12.09.2013 )
Про затвердження Атестаційних вимог до суб'єктів насінництва та розсадництва у сфері квітково-декоративного насіння і садивного матеріалу
На виконання Закону України від 26.12.2002 р.
N 411-IV "Про насіння і садивний матеріал" та з метою забезпечення здійснення контролю за виробництвом та реалізацією насіння і садивного матеріалу
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Атестаційні вимоги до суб'єктів насінництва та розсадництва у сфері квітково-декоративнго насіння і садивного матеріалу, що додається.
2. Управлінню благоустрою та комунального обслуговування (Я.А. Стеценко) подати цей наказ в установленому порядку до Міністерства юстиції України на державну реєстрацію.
3. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Держжитлокомунгоспу О.Б. Лотоцького.
Голова Держжитлокомунгоспу ПОГОДЖЕНО: Голова Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва Голова Антимонопольного комітету України | Г.М.Семчук Ю.А.Авксентьєв О.О.Костусєв |
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Держжитлокомунгоспу
України
26.04.2004 N 89
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
14 травня 2004 р.
за N 612/9211
АТЕСТАЦІЙНІ ВИМОГИ
до суб'єктів насінництва та розсадництва у сфері квітково-декоративного насіння і садивного матеріалу
А. Насіння
1. Виробництво насіння еліти повинно проводитися згідно з нормативними документами про виробництво насіння первинних ланок та еліти.
2. При вирощуванні насіння в спеціалізованих насінницьких господарствах повинно бути забезпечено:
а) укладання ліцензійних договорів на право використання сорту;
б) кращі попередники;
в) збереження високої чистоти та типовості, чистосортності;
г) одержання фізіологічно повноцінного насіння з високими посівними якостями та врожайними властивостями;
................Перейти до повного тексту