1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
25.04.2006 N 213
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
12 травня 2006 р.
за N 550/12424
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства N 638 від 28.10.2013 )
Про затвердження Положення про Центральну галузеву дегустаційну комісію з оцінки якості м'ясо-молочних продуктів в системі Міністерства аграрної політики України та Інструкції про порядок проведення оцінки якості м'ясо-молочних продуктів
З метою забезпечення якості м'ясо-молочних продуктів, збільшення їх асортименту та на виконання вимог державного стандарту України ДСТУ 3946-2000 "Система розроблення і поставлення продукції на виробництво. Продукція харчова. Основні положення"
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Положення про Центральну галузеву дегустаційну комісію з оцінки якості м'ясо-молочних продуктів у системі Міністерства аграрної політики України та Інструкцію про порядок проведення оцінки якості м'ясо-молочних продуктів (додаються).
2. Департаменту ринків продукції тваринництва з Головною державною племінною інспекцією (Микитюк Д.М.) забезпечити в установленому порядку подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
3. Контроль за виконання наказу покласти на заступника Міністра Пабата В.О.
Міністр
ПОГОДЖЕНО:
Заступник Голови Державного
комітету України з питань
технічного регулювання
та споживчої політики
Президент Торгово-промислової
палати України
Заступник Міністра
охорони здоров'я України
Перший віце-президент
Української академії
аграрних наук
Голова Державного комітету
України з питань регуляторної
політики та підприємництва
О.П.Баранівський




Н.В.Глинська

С.П.Скрипченко

В.Г.Пєрєдєрій


В.П.Ситник


А.В.Дашкевич
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
аграрної політики України
25.04.2006 N 213
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
12 травня 2006 р.
за N 550/12424
ПОЛОЖЕННЯ
про Центральну галузеву дегустаційну комісію з оцінки якості м'ясо-молочних продуктів у системі Міністерства аграрної політики України
1. Загальні положення
1.1. Центральна галузева дегустаційна комісія з оцінки якості м'ясо-молочних продуктів (далі - ЦГДК) є головною дегустаційною комісією в промисловості виробництва м'ясо-молочної продукції в системі Міністерства аграрної політики України, створена у відповідності до вимог ДСТУ 3946-2000 "Система розроблення і поставлення продукції на виробництво. Продукція харчова. Основні положення".
1.2. ЦГДК у своїй роботі керується цим Положенням та Інструкцією про порядок проведення оцінки якості м'ясо-молочних продуктів, затвердженою наказом Міністерства аграрної політики України від 25 квітня 2006 року N 213, та іншими нормативно-правовими актами.
1.3. Склад ЦГДК затверджується Міністерством аграрної політики України за поданням Департаменту ринків продукції тваринництва з Головною державною племінною інспекцією Міністерства аграрної політики України.
1.4. До складу ЦГДК входять представники Міністерства аграрної політики України, Міністерства охорони здоров'я України, Держспоживстандарту України, Технологічного інституту молока і м'яса Української академії аграрних наук, Інституту гігієни та медичної екології ім. О.М. Марзєєва Академії медичних наук України та фахівці в галузі виробництва м'ясо - молочної продукції (за їх згодою).
2. Функції та права ЦГДК
2.1. ЦГДК оцінює якість м'ясо-молочних продуктів :

................
Перейти до повного тексту