- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Наказ
МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
МІНІСТЕРСТВО ПРАЦІ І СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ
МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
N 181/121/169/97/271 від 23.07.99 Зареєстровано в Міністерстві м.Київ юстиції України 9 серпня 1999 р. за N 543/3836 |
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Міністерства
охорони здоров'я
N 461/762/665/863/175 від 24.07.2015 )
Про затвердження тимчасового набору продуктів харчування для непрацездатного населення України
На виконання Постанови Верховної Ради України від 25.12.98
N 365-XIV "Про проект Закону України про встановлення величини вартості межі малозабезпеченості та розміру мінімальної заробітної плати на 1999 рік" та доручення Кабінету Міністрів України від 26.01.99 до N 26544/3 щодо затвердження норм набору продуктів для населення України
НАКАЗУЄМО:
Затвердити тимчасовий набір продуктів харчування для непрацездатного населення України (додається).
Міністр охорони здоров'я України Міністр праці і соціальної політики України Міністр фінансів України В.о.Міністра економіки України В.о.Голови Державного комітету статистики України | Р.В.Богатирьова І.Я.Сахань І.О.Мітюков В.М.Кальник В.А.Головко |
Додаток
до наказу
23.07.1999 р.
N 181/121/169/97/271
Тимчасовий набір продуктів харчування
для непрацездатного населення України (кг/рік на 1 людину)
Найменування продукту |
Кількість |
1. Хлібні продукти |
|
Борошно житнє |
0,3 |
Хліб житній |
38,0 |
Хліб пшеничний |
62,0 |
Борошно пшеничне |
8,8 |
Макаронні вироби |
4,1 |
Рис |
2,3 |
Манна крупа |
0,9 |
Пшоно |
0,9 |
Гречана крупа |
2,0 |
Вівсяна крупа |
1,1 |
Бобові |
1,9 |
Інші |
0,6 |
2. Картопля |
108,0 |
3. Овочі та баштанні |
|
Капуста |
27,5 |
Помідори та огірки |
22,0 |
Морква та буряк |
16,0 |
Цибуля, часник |
8,0 |
Баштанні |
14,5 |
Інші |
10,0 |
4. Фрукти і ягоди |
|
Фрукти та ягоди свіжі |
31,0 |
Сухофрукти |
1,8 |
5. М'ясопродукти |
|
Яловичина |
12,0 |
Свинина |
9,5 |
Баранина |
0,9 |
Птиця |
5,0 |
Ковбаса |
6,6 |
Сало |
2,0 |
Субпродукти та інші |
2,0 |
6. Молочні продукти |
|
Молоко незбиране |
83,0 |
Збиране молоко, кефір |
22,0 |
Масло вершкове |
3,9 |
Сир |
7,6 |
Сметана |
4,0 |
7. Яйця (шт.) |
187,5 |
8. Рибні продукти |
|
Риба свіжа |
2,5 |
Оселедці |
0,7 |
9. Цукор (включаючи кондвироби) |
22,5 |
10. Маргарин |
1,5 |
11. Олія |
6,7 |
Хімічний склад: |
|
Білки (г) |
58,6 |
Жири (г) |
65,7 |
Вуглеводи (г) |
295,8 |
Енергетична цінність (ккал) |
2008,9 |
Перейти до повного тексту