1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
МІНІСТЕРСТВО ПРАЦІ І СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ
МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
N 181/121/169/97/271 від 23.07.99 Зареєстровано в Міністерстві
м.Київ юстиції України
9 серпня 1999 р.
за N 543/3836
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Міністерства охорони здоров'я N 461/762/665/863/175 від 24.07.2015 )
Про затвердження тимчасового набору продуктів харчування для непрацездатного населення України
На виконання Постанови Верховної Ради України від 25.12.98 N 365-XIV "Про проект Закону України про встановлення величини вартості межі малозабезпеченості та розміру мінімальної заробітної плати на 1999 рік" та доручення Кабінету Міністрів України від 26.01.99 до N 26544/3 щодо затвердження норм набору продуктів для населення України
НАКАЗУЄМО:
Затвердити тимчасовий набір продуктів харчування для непрацездатного населення України (додається).
Міністр охорони здоров'я України
Міністр праці і соціальної
політики України
Міністр фінансів України
В.о.Міністра економіки України
В.о.Голови Державного комітету
статистики України
Р.В.Богатирьова

І.Я.Сахань
І.О.Мітюков
В.М.Кальник

В.А.Головко
Додаток
до наказу
23.07.1999 р.
N 181/121/169/97/271
Тимчасовий набір продуктів харчування
для непрацездатного населення України (кг/рік на 1 людину)
Найменування продукту Кількість
1. Хлібні продукти
Борошно житнє 0,3
Хліб житній 38,0
Хліб пшеничний 62,0
Борошно пшеничне 8,8
Макаронні вироби 4,1
Рис 2,3
Манна крупа 0,9
Пшоно 0,9
Гречана крупа 2,0
Вівсяна крупа 1,1
Бобові 1,9
Інші 0,6
2. Картопля 108,0
3. Овочі та баштанні
Капуста 27,5
Помідори та огірки 22,0
Морква та буряк 16,0
Цибуля, часник 8,0
Баштанні 14,5
Інші 10,0
4. Фрукти і ягоди
Фрукти та ягоди свіжі 31,0
Сухофрукти 1,8
5. М'ясопродукти
Яловичина 12,0
Свинина 9,5
Баранина 0,9
Птиця 5,0
Ковбаса 6,6
Сало 2,0
Субпродукти та інші 2,0
6. Молочні продукти
Молоко незбиране 83,0
Збиране молоко, кефір 22,0
Масло вершкове 3,9
Сир 7,6
Сметана 4,0
7. Яйця (шт.) 187,5
8. Рибні продукти
Риба свіжа 2,5
Оселедці 0,7
9. Цукор (включаючи
кондвироби)
22,5
10. Маргарин 1,5
11. Олія 6,7
Хімічний склад:
Білки (г) 58,6
Жири (г) 65,7
Вуглеводи (г) 295,8
Енергетична цінність (ккал) 2008,9
Перейти до повного тексту