- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Інструкція
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державного комітету
статистики України
23.01.2006 N 11
( z0276-06 )
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
16 березня 2006 р.
за N 277/12151
( Документ втратив чинність на підставі Наказу
Державного комітету статистики
N 296 від 27.08.2008 )
ІНСТРУКЦІЯ
щодо заповнення форми державного статистичного спостереження N 13-заг "Звіт про надходження молока на переробні підприємства за січень - __________200_ року (квартальна)"
1. Загальні положення
1.1. Адресна частина форми заповнюється таким чином:
реквізит "Найменування організації-складача інформації" - указується повна назва підприємства, що подає форму (згідно з установчими документами);
реквізит "Поштова адреса" - указується фактична повна адреса підприємства, що подає форму;
сітка кодів заповнюється підприємствами згідно з довідкою про включення підприємства до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ).
2. Заповнення бланка форми
2.1. У рядку 01 (графа 1) наводяться молоко та молочні продукти, які відповідають вимогам діючого стандарту (ДСТУ 3662-97) у перерахунку на коров'яче молоко. Продукція в переробленому вигляді, яка надійшла на переробні підприємства, уключається у форму в перерахунку на основний вид продукції за встановленими коефіцієнтами.
2.1.1. Дані рядка 01 повинні дорівнювати сумі даних рядків 02, 03, 04, що характеризують надходження молока та молочних продуктів у розрізі категорій товаровиробників.
2.1.2. У рядку 02 наводиться надходження молока та молочних продуктів від сільськогосподарських підприємств (уключаючи надходження від фермерських господарств та підсобних господарств підприємств інших галузей економіки).
2.1.3. У рядку 03 наводиться надходження молока та молочних продуктів від населення (безпосередньо від громадян, особистих селянських господарств; прийняті сільськогосподарським підприємством від своїх працівників та службовців за договором для подальшої доставки їх на переробні підприємства).
................Перейти до повного тексту