- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Наказ
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ ПО ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
Н А К А З
N 16 від 11.03.97 м.Київ | Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 23 червня 1997 р. за N 225/2029 |
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу
Міністерства аграрної політики
N 428 від 26.08.2005 )
Про затвердження Порядку перевірки технологічних умов виробництва у суб'єктів підприємницької діяльності
( Щодо скасування Наказу додатково див. Наказ
Міністерства аграрної політики
N 332 від 21.07.2005 )
1. Затвердити Порядок перевірки технологічних умов виробництва у суб'єктів підприємницької діяльності, які отримали ліцензію або подали заяву на отримання ліцензії на право виробництва спирту етилового, алкогольних напоїв, пива та тютюнових виробів (додається).
2. Спеціальні дозволи (ліцензії) видавати суб'єктам підприємницької діяльності при наявності пакета документів, визначених зазначеними постановами Кабінету Міністрів, а також акта перевірки спеціалістами Держхарчопрому відповідності технологічних умов виробництва у суб'єктів підприємницької діяльності діючим вимогам.
3. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника голови комітету Ю.Жихарева.
Голова Держхарчопрому | Л.Сватков |
Затверджено
наказом Держхарчопрому України
від 11.03.97 р. N 16
Порядок перевірки технологічних умов виробництва у суб'єктів підприємницької діяльності, які отримали ліцензію або подали заяву на отримання ліцензії на право виробництва спирту етилового, алкогольних напоїв, пива та тютюнових виробів
1. Суб'єкти підприємницької діяльності незалежно від форми власності, які отримали ліцензію або подали заяву на отримання ліцензії на право виробництва спирту етилового, алкогольних напоїв, пива та тютюнових виробів, підлягають обов'язковій перевірці спеціалістами Держхарчопрому України на відповідність технологічних умов названого виробництва діючим вимогам.
................Перейти до повного тексту