N з/п |
Назва послуги |
Одиниця виміру |
Розмір оплати за одиницю (грн.) |
1 |
2 |
3 |
4 |
1. ПРОВЕДЕННЯ 1.1. Аналізу за біохімічними та технологічними показниками сільськогосподарських культур та продуктів їх переробки |
1.1.1 |
пшениці озимої (ярої) м'якої |
проба зерна |
582,07 |
1.1.2 |
пшениці озимої (ярої) твердої |
-"- |
558,50 |
1.1.3 |
жита |
-"- |
393,23 |
1.1.4 |
ячменю |
-"- |
253,80 |
1.1.5 |
тритикале |
-"- |
405,66 |
1.1.6 |
вівса |
-"- |
219,33 |
1.1.7 |
проса |
-"- |
302,88 |
1.1.8 |
гречки |
-"- |
367,66 |
1.1.9 |
рису |
-"- |
227,19 |
1.1.10 |
гороху |
-"- |
228,42 |
1.1.11 |
сої |
-"- |
225,87 |
1.1.12 |
ріпаку |
-"- |
665,88 |
1.1.13 |
кукурудзи |
-"- |
319,15 |
1.1.14 |
картоплі |
проба бульби |
423,23 |
1.1.15 |
соняшнику |
проба зерна |
538,69 |
1.1.16 |
буряку цукрового, овочевих та баштанних культур |
проба насіння |
448,21 |
1.1.17 |
зеленої маси (кормового зерна) |
проба |
171,65 |
1.1.18 |
визначення вологості, жиру, клітковини, протеїну у шроті соняшниковому |
проба шроту |
211,56 |
1.1.19 |
визначення вологості, жиру, клітковини, протеїну у шроті ріпаковому |
-"- |
293,37 |
1.1.20 |
визначення вологості, жиру, клітковини, протеїну, уреази у шроті соєвому |
-"- |
257,74 |
1.2. Аналізу посівного матеріалу на посівні якості |
1.2.1 |
визначення сортової чистоти зразка насіння |
проба посівного матеріалу |
30,51 |
1.2.2 |
визначення маси 1000 насінин |
-"- |
26,78 |
1.2.3 |
визначення схожості, енергії проростання насіння |
-"- |
31,28 |
1.2.4 |
визначення вологості зразка насіння |
-"- |
28,85 |
1.3. Молекулярно-генетичного аналізу сортів рослин та рослинного матеріалу |
1.3.1 |
виділення ДНК із проб рослинного матеріалу СТАВ-методом |
проба посівного матеріалу |
|
1.3.1.1 |
зернових культур та паростків кукурудзи |
-"- |
192,32 |
1.3.1.2 |
олійних культур |
-"- |
228,21 |
1.3.1.3 |
високобілкових культур та кукурудзи |
-"- |
228,84 |
1.3.1.4 |
буряку цукрового |
-"- |
206,36 |
1.3.2 |
аналіз сортів рослин та насіннєвого матеріалу на вміст генетичних модифікацій методом end-point полімеразної ланцюгової реакції |
-"- |
|
1.3.2.1 |
ідентифікація 35S - промотору |
-"- |
123,19 |
1.3.2.2 |
ідентифікація nos - термінатору |
-"- |
123,19 |
1.3.2.3 |
ідентифікація структурного гена сої |
проба посівного матеріалу |
123,19 |
1.3.2.4 |
ідентифікація структурного гена кукурудзи |
-"- |
123,19 |
1.3.2.5 |
ідентифікація структурного гена ріпаку |
-"- |
123,19 |
1.3.2.6 |
ідентифікація EPSPS - гена |
-"- |
123,19 |
1.3.2.7 |
ідентифікація RR сої 40-3-2 |
-"- |
122,51 |
1.3.2.8 |
ідентифікація pat - гена в ГМ кукурудзі |
-"- |
123,19 |
1.3.2.9 |
ідентифікація pat - гена в ГМ ріпаку |
-"- |
123,19 |
1.3.2.10 |
ідентифікація barnase - гена в ГМ ріпаку |
-"- |
123,19 |
1.3.2.11 |
ідентифікація oxy - гена в ГМ ріпаку |
-"- |
123,19 |
1.3.2.12 |
ідентифікація gox 247 - гена в ГМ ріпаку |
-"- |
123,19 |
1.3.2.13 |
ідентифікація bar - гена в ГМ кукурудзі |
-"- |
123,19 |
1.3.2.14 |
ідентифікація cry1Ab - гена в ГМ кукурудзі |
-"- |
123,19 |
1.3.2.15 |
ідентифікація nptII - гена в ГМ кукурудзі |
-"- |
123,19 |
1.3.3 |
виділення ДНК із проб рослинного матеріалу з використанням КІТа |
проба рослинного матеріалу |
74,93 |
1.4. Паспортизації сортів та ліній сільськогосподарських культур |
1.4.1 |
проведення паспортизації сортів та ліній за допомогою SSR-ПЛР |
проба посівного матеріалу |
156,62 |
1.4.2 |
проведення паспортизації сортів та ліній за допомогою ISSR-ПЛР |
-"- |
125,73 |
1.5. Науково-технічної експертизи сортів рослин |
1.5.1 |
забезпечення науково- технічної експертизи сортів рослин зразками посадкового матеріалу на замовлення заявника |
проба посівного матеріалу |
360,80 |
1.6. Польового обстеження посівів сільськогосподарських культур, сорти яких занесені до Державного реєстру сортів рослин, придатних для поширення в Україні, та до Державного реєстру прав власників сортів рослин з виїздом на місце |
1.6.1 |
для самозапильних культур |
грн. на 1 га посіву |
26,23 |
1.6.2 |
для перехреснозапильних культур |
-"- |
43,86 |
1.7. Навчання працівників у сфері охорони прав на сорти рослин |
1.7.1 |
проведення навчання працівників у сфері охорони прав на сорти рослин |
одна година |
за ринковими цінами |
1.8. Науково-практичних, зокрема міжнародних, симпозіумів, конференцій, семінарів |
1.8.1 |
проведення науково- практичних, зокрема міжнародних, симпозіумів, конференцій, семінарів |
один захід |
за ринковими цінами |
2. Визначення сортової чистоти сортів рослин |
2.1 |
визначення сортової чистоти сортів рослин методом SDS PAGE електрофорезу білків (пшениця) |
проба рослинного матеріалу |
377,96 |
2.2 |
визначення сортової частоти сортів рослин методом Acid PAGE електрофорезу білків (пшениця, тритикале) |
-"- |
413,44 |
2.3 |
проведення електрофорезу гордеїнів методом розділення в поліакрил-амідному гелі з буферною системою (мурашина кислота) для сортової ідентифікації та аналізу сортової чистоти ячменю |
-"- |
258,21 |
2.4 |
проведення електрофорезу гордеїнів методом розділення в поліакриламідному гелі з буферною системою (гліцин- оцтова кислота) для сортової ідентифікації та аналізу сортової чистоти ячменю |
-"- |
289,92 |
2.5 |
проведення електрофорезу зеїнів методом розділення в поліакриламідному гелі з буферною системою (гліцин- оцтова кислота) для лінійної ідентифікації та аналізу ступеня гібридності кукурудзи |
-"- |
299,32 |
2.6 |
визначення наявності генетичних модифікацій за допомогою імуноферментного аналізу (імунострипів) |
-"- |
|
2.6.1 |
визначення наявності генетичної модифікації стійкості до Раундапу в сої |
-"- |
173,34 |
2.6.2 |
визначення наявності генетичних модифікацій (стійкості до Раундапу, Cry 1Ab, Cry 1F, Cry 34Ab1, Cry 3A, Cry 3Bb, Cry 9C, Pat) в кукурудзі |
-"- |
173,34 |
2.6.3 |
визначення наявності генетичних модифікацій (стійкості до Раундапу Ліберті) в ріпаку |
-"- |
173,34 |
3. Надання консультацій стосовно нових сортів сільськогосподарських рослин |
3.1 |
надання консультацій стосовно нових сортів сільськогосподарських рослин |
одна консультація |
150,00 |
4. Здійснення ґрунтового та лабораторного сортового контролю |
4.1 |
здійснення ґрунтового та лабораторного сортового контролю |
один зразок |
1064,00 |
5. Післяреєстраційне вивчення сортів рослин та надання рекомендацій щодо їх подальшого застосування в сільському господарстві |
5.1 |
злакові озимі |
100 м.кв. |
1083,18 |
5.2 |
злакові ярі |
-"- |
1006,83 |
5.3 |
ріпак озимий та ярий |
-"- |
1019,44 |
5.4 |
бобові |
-"- |
697,28 |
5.5 |
картопля |
100 м.кв. |
1178,90 |
5.6 |
соняшник |
-"- |
890,21 |
5.7 |
кукурудза |
-"- |
643,16 |
5.8 |
буряк цукровий |
-"- |
706,71 |
5.9 |
буряк кормовий |
-"- |
673,87 |
5.10 |
овочеві |
-"- |
724,05 |
6. Підготовка, видання та реалізація довідників, збірників, каталогів, бюлетенів, брошур, буклетів з питань охорони прав на сорти рослин |
6.1 |
Підготовка та реалізація довідників, збірників, каталогів, бюлетенів, брошур, буклетів з питань охорони прав на сорти рослин |
одиниця продукції |
за ринковими цінами |