1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ УКРАЇНИ
Н А К А З
19.12.2011 N 361
Про утворення міжвідомчої робочої групи з розроблення балансів попиту і пропозиції м'яса та м'ясопродуктів
З метою забезпечення збалансованості між попитом і пропозицією на внутрішньому ринку м'яса та м'ясопродуктів
НАКАЗУЮ:
1. Утворити міжвідомчу робочу групу з розроблення балансів попиту і пропозиції м'яса та м'ясопродуктів у складі згідно з додатком.
2. Затвердити Положення про міжвідомчу робочу групу з розроблення балансів попиту і пропозиції м'яса та м'ясопродуктів, що додається.
3. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства економіки України від 30.03.2010 N 346 "Про утворення міжвідомчої робочої групи з розроблення балансів попиту і пропозиції м'яса та м'ясопродуктів".
4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на директора департаменту розвитку реального сектору економіки Пендзина О.В.
Перший віце-прем'єр-міністр України -
Міністр

А.П.Клюєв
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
економічного розвитку
і торгівлі України
19.12.2011 N 361
ПОЛОЖЕННЯ
про міжвідомчу робочу групу з розроблення балансів попиту і пропозиції м'яса та м'ясопродуктів
1. Міжвідомча робоча група з розроблення балансів попиту і пропозиції м'яса та м'ясопродуктів (далі - група) є постійно діючим органом при Мінекономрозвитку, який утворюється з метою складання фактичних та прогнозних балансів м'яса та м'ясопродуктів.
2. Група у своїй діяльності керується Конституцією і законами України, а також указами Президента України та постановами Верховної Ради України, прийнятими відповідно до Конституції і законів України, актами Кабінету Міністрів України та цим Положенням.
3. Основними завданнями групи є:
аналіз ресурсного наповнення і напрямів використання м'яса та м'ясопродуктів;
складання та уточнення балансу попиту і пропозиції м'яса та м'ясопродуктів;
підготовка пропозицій та проектів нормативно-правових актів, які спрямовані на забезпечення збалансованості попиту і пропозиції на внутрішньому ринку м'яса та м'ясопродуктів.
4. Група відповідно до покладених на неї завдань має право:
отримувати в установленому порядку від центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій інформацію, необхідну для виконання покладених на групу завдань;
залучати до роботи в групі працівників наукових та інших установ (за згодою їх керівників).
5. Група під час виконання покладених на неї завдань взаємодіє з державними органами, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями.
6. Персональний склад групи затверджується наказом Мінекономрозвитку.
7. Члени групи можуть бути відкликані за заявою організації, що запропонувала їх кандидатури, або за заявою самого члена групи. Замість члена групи, який відкликаний або вибув зі складу групи з інших причин, рекомендується заміна протягом десяти робочих днів з дати прийняття відповідного рішення про відкликання або з дати вибуття з інших причин.
8. Групу очолюють співголови.
9. Основною формою роботи групи є засідання, які проводяться за рішенням співголів групи (співголови) в разі потреби, але не рідше ніж один раз на місяць.

................
Перейти до повного тексту