- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Наказ
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
ПРИЙНЯТО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ
Наказ Держспоживстандарту
України
15.09.2008 N 328
( v0328609-08 )
( Документ фактично втратив чинність у зв'язку з
втратою чинності з 31.12.2012 року Державного
класифікатора продукції та послуг
ДК 016-97 від 30.12.97, до якого вносились зміни )
Зміна N 4
до Державного класифікатора продукції та послуг ДК 016-97 ( v0822217-97 )
Чинна з дня опублікування
в Інформаційному покажчику
"Стандарти"
ЗМІНИТИ:
Директива |
Є/має бути |
Код |
Назва |
Код |
СРС |
HS/CN |
3 |
Є |
15.83.12 |
Цукор рафінований Ця підкатегорія включає: - Очищений тростинний чи буряковий цукор (сахарозу) білий чи жовтий, кристалізований, кусковий та цукор-пісок Ця підкатегорія включає також: - Хімічно чисту сахарозу |
23520 |
1701.99 |
Має бути |
Цукор рафінований Ця підкатегорія включає: - Очищений тростинний чи буряковий цукор (сахарозу) білий чи жовтий, кристалічний, пресований Ця підкатегорія включає також: Хімічно чисту сахарозу |
3 |
Є |
15.83.12.300 |
Цукор рафінований тростинний чи буряковий, білий |
|
1701.99.10 |
Має бути |
Цукор очищений тростинний чи буряковий, білий |
3 |
Є |
15.83.12.301 |
Цукор-пісок |
|
|
Має бути |
Цукор білий кристалічний |
3 |
Є |
15.83.12.302 |
Цукор-рафінад |
|
|
Має бути |
Цукор білий пресований |
3 |
Є |
15.83.12.900 |
Цукор рафінований тростинний чи буряковий, інший |
|
1701.99.90 |
Має бути |
Цукор очищений тростинний чи буряковий, інший |
ВНЕСТИ:
Директива |
Код |
Назва |
Код |
СРС |
HS/CN |
В |
15.83.12.901 |
Цукор жовтий кристалічний чи пресований |
|
|
В |
15.83.12.909 |
Цукор очищений тростинний чи буряковий н.в.і.у. |
|
|
ПОПРАВКИ, ВНЕСЕНІ
В НАЦІОНАЛЬНІ НОРМАТИВНІ ДОКУМЕНТИ
Код УКНД 67.160.10
ДСТУ 4804:2007 Виноматеріали для шампанського України та вин ігристих. Технічні умови
Місце поправки |
Надруковано |
Повинно бути |
С. 4, Таблиця 2 |
Назва показника: Масова концентрація цукрів, г/куб.дм (для сусла): 17-20 |
Назва показника: Масова концентрація цукрів, г/куб.дм (для сусла): 170-200 |
................Перейти до повного тексту