1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
ПРИЙНЯТО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ
Наказ Держспоживстандарту
України
15.09.2008 N 328
( v0328609-08 )
( Документ фактично втратив чинність у зв'язку з втратою чинності з 31.12.2012 року Державного класифікатора продукції та послуг ДК 016-97 від 30.12.97, до якого вносились зміни )
Зміна N 4
до Державного класифікатора продукції та послуг ДК 016-97 ( v0822217-97 )
Чинна з дня опублікування
в Інформаційному покажчику
"Стандарти"
ЗМІНИТИ:
Директива Є/має
бути
Код Назва Код
СРС HS/CN
3 Є 15.83.12 Цукор
рафінований
Ця підкатегорія
включає:
- Очищений
тростинний чи
буряковий цукор
(сахарозу) білий
чи жовтий,
кристалізований,
кусковий та
цукор-пісок
Ця підкатегорія
включає також:
- Хімічно чисту
сахарозу
23520 1701.99
Має
бути
Цукор
рафінований
Ця підкатегорія
включає:
- Очищений
тростинний чи
буряковий цукор
(сахарозу) білий
чи жовтий,
кристалічний,
пресований
Ця підкатегорія
включає також:
Хімічно чисту
сахарозу
3 Є 15.83.12.300 Цукор
рафінований
тростинний чи
буряковий,
білий
1701.99.10
Має
бути
Цукор очищений
тростинний чи
буряковий,
білий
3 Є 15.83.12.301 Цукор-пісок
Має
бути
Цукор білий
кристалічний
3 Є 15.83.12.302 Цукор-рафінад
Має
бути
Цукор білий
пресований
3 Є 15.83.12.900 Цукор
рафінований
тростинний чи
буряковий,
інший
1701.99.90
Має
бути
Цукор очищений
тростинний чи
буряковий,
інший
ВНЕСТИ:
Директива Код Назва Код
СРС HS/CN
В 15.83.12.901 Цукор жовтий
кристалічний чи
пресований
В 15.83.12.909 Цукор очищений
тростинний чи
буряковий н.в.і.у.
ПОПРАВКИ, ВНЕСЕНІ
В НАЦІОНАЛЬНІ НОРМАТИВНІ ДОКУМЕНТИ
Код УКНД 67.160.10
ДСТУ 4804:2007 Виноматеріали для шампанського України та вин ігристих. Технічні умови
Місце поправки Надруковано Повинно бути
С. 4, Таблиця 2 Назва показника:
Масова концентрація
цукрів, г/куб.дм (для
сусла): 17-20
Назва показника:
Масова концентрація
цукрів, г/куб.дм (для
сусла): 170-200

................
Перейти до повного тексту