- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Лист
ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
Л И С Т
22.10.2012 N 11.1/2-16.2/11807-ЕП |
Начальнику регіональної
митниці
Начальникам митниць
Начальнику Центрального
митного управління
лабораторних досліджень
та експертної роботи
Про внесення змін до листа Держмитслужби від 16.05.2011 N 11.1/2-16/7598-ЕП
Доповнити Додаток 5 Методичних рекомендацій щодо класифікації окремих товарів згідно з вимогами УКТЗЕД, надісланий листом Держмитслужби від 16.05.2011
N 11.1/2-16/7598-ЕП (із змінами та доповненнями, внесеними листами Державної митної служби України) пунктом 10 у редакції, що додається в додатку 1 до листа.
Перший заступник Голови Служби | О.М.Дороховський |
Додаток 1
ТЕКСТОВИЙ ОПИС
пункту 10 до додатку 5 Методичних рекомендацій щодо класифікації окремих товарів згідно з вимогами УКТЗЕД, що надісланий листом Держмитслужби від 16.05.2011 N 11.1/2-16/7598-ЕП ( v7598342-11 ) (із змінами та доповненнями)
--------------------------------------------------------------------------------------------
| N | Назва товару | Код товару | Методологія класифікації |
|---+-----------------------+---------------+----------------------------------------------|
|10 |Холодильне обладнання | 8418 10 |Холодильне та морозильне обладнання за |
| |та визначення терміну | 8418 21 |принципом розморожування поділяються на |
| |"місткість" | 8418 30 |обладнання із краплинним розморожуванням, |
| |холодильного обладнання| 8418 40 |розморожуванням у ручному режимі та із |
| | | 8418 50 |системою "No Frost", яка відрізняється від |
| | | |інших систем примусовою циркуляцією повітря та|
| | | |наявністю необхідних для здійснення процесу |
| | | |видалення льоду додаткових пристосувань. |
| | | |Виробники холодильно-морозильної техніки, |
| | | |зазвичай, використовують кілька позначок |
| | | |місткості холодильних агрегатів, наприклад: |
| | | |1. Об'єм загальний (брутто) - це внутрішній |
| | | |об'єм холодильного агрегату в літрах, який |
| | | |вимірюється без віднімання всіх зазорів та |
| | | |заглиблень на внутрішній поверхні шафи і на |
| | | |внутрішній панелі дверей, що не придатні для |
| | | |зберігання продуктів та вираховується за |
| | | |об'ємом рідини, залитої у камеру холодильного |
| | | |агрегату, за умови, що двері зачинені, а всі |
| | | |приналежності, що знімаються (полки, |
| | | |пристосування), вийняті. |
| | | |2. Об'єм корисний (нетто) - це внутрішній |
| | | |об'єм холодильного агрегату в літрах, який |
| | | |вимірюється з відніманням всіх зазорів та |
| | | |заглиблень на внутрішній поверхні шафи і на |
| | | |внутрішній панелі дверей, що не придатні для |
| | | |зберігання продуктів, фактично об'єм, |
| | | |доступний для користування. |
| | | |В холодильному та морозильному обладнанні з |
| | | |однаковими габаритними розмірами та різною |
| | | |системою розморожування корисний об'єм (нетто)|
................Перейти до повного тексту