07.12.2005 N 11/4-29/15653-ЕП |
Товарна позиція (підкатегорія) | Перелік питань |
1701 |
1) визначення поляризації цукру, масової частки цукрози в перерахунку на суху речовину; 2) для цукру-сирцю - визначення масової частки інвертного цукру (або редукуючих речовин); 3) визначення природи сировини. |
1702 |
1) ідентифікація продукту та визначення вмісту компонентів, що впливають на класифікацію (наприклад, наявність фруктози у глюкозному сиропі; вміст редукуючих речовин у мальтодекстрині) 2) встановлення наявності барвників, ароматизаторів |
1703 |
Ідентифікація продукту та можливість віднесення до товарної позиції 1702 |
1806 10 |
Визначення масової частки цукрози, вмісту какао-порошку |
2106 90 20 - 2106 90 59 |
Визначення вмісту цукрози, глюкози, ізоглюкози; наявності крохмалю та молочного жиру |
Заступник Голови Служби | О.П.Шейко |