24.11.2006 N 703 |
Міністр | Ю.Ф.Мельник |
N |
N позиції у додатку до наказу N 348 |
Назва розробки |
Відповідальний виконавець |
Строки вико- нання |
Кошторисна вартість розробки (проекту), тис.грн |
Змінена назва розробки |
Відповідальний виконавець |
Строки вико- нання |
Кошторисна вартість розробки (проекту), тис.грн |
||
всьо- го |
в т.ч. на 2006 р. |
всьо- го |
в т.ч. на 2006 р. |
||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
Державні стандарти України | |||||||||||
1. | 32 |
8c ДСТУ "Вироби кондитерські. Метод визначення кислотності" |
Інститут харчової хімії і технології ЗАТ Укркондитер |
2006 р. | 40 | 40 |
8c ДСТУ "Вироби кондитерські. Метод визначення кислотності та лужності" |
Інститут харчової хімії і технології ЗАТ Укркондитер |
2006 р. | 40 | 40 |
2. | 34 |
8c ДСТУ "Вироби кондитерські. борошняні. Метод визначення намокаємості" |
Інститут харчової хімії і технології ЗАТ Укркондитер |
2006 р. | 40 | 40 |
8c ДСТУ "Вироби кондитерські борошняні. Метод визначення здатності до намокання" |
Інститут харчової хімії і технології ЗАТ Укркондитер |
2006 р. | 40 | 40 |
3. | 57 |
10c ДСТУ "Олія соняшникова, що експортується. Технічні умови" |
УкрНДІОЖ | 2006 р. | 30 | 30 |
10c ДСТУ "Саломаси нерафіновані та рафіновані. Технічні умови" |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
30 | 25 |
4. | 61 |
10c ДСТУ "Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання трансізомерів жирних кислот методом інфрачервоної спектроскопії" |
УкрНДІОЖ | 2006 р. | 40 | 40 |
10c ДСТУ "Ізоляти, концентрати, борошно, білкові рослинні. Макухи та шроти. Метод визначання вмісту водорозчинного протеїну" |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
40 | 35 |
5. | 62 |
10c ДСТУ "Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання цис-транс ізомерів ненасичених жирних кислот методом газорідинної хроматографії" |
УкрНДІОЖ | 2006 р. | 40 | 40 |
10c ДСТУ "Кислоти жирні, соапстоки концентровані. Метод якісного визначання наявності мінеральних кислот" |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
40 | 35 |
6. | 63 |
10c ДСТУ "Харчова промисловість. Суміші та розчини атестовані. Загальні вимоги до розробки та атестації" |
УкрНДІОЖ | 2006 р. | 30 | 30 |
10c ДСТУ "Харчова промисловість. Методики виконання вимірювань. Частина 2. Порядок розроблення" |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
30 | 25 |
7. | 64 |
10c ДСТУ "Харчова промисловість. Методики кількісного хімічного аналізу. Контроль якості та характеристики оцінки похибки результатів кількісного хімічного аналізу" |
УкрНДІОЖ | 2006 р. | 40 | 40 |
10c ДСТУ "Ізоляти, концентрати, борошно, білкові рослинні. Макухи та шроти. Метод визначання вмісту розчинного протеїну" |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
40 | 35 |
8. | 65 |
10c ДСТУ "Виконання вимірювань. Загальні вимоги, порядок розробки та атестації" |
УкрНДІОЖ | 2006 р. | 40 | 40 |
10c ДСТУ "Ізоляти, концентрати, борошно, білкові рослинні. Макухи та шроти. Метод визначання вмісту білкового азоту" |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
40 | 35 |
9. | 66 |
10c ДСТУ "Харчова промисловість. Методики виконання вимірювань. Порядок та методи оцінки характеристик похибок і невизначеності" |
УкрНДІОЖ | 2006 р. | 40 | 40 |
10c ДСТУ "Харчова промисловість. Методики виконання вимірювань. Частина 1. Загальні вимоги" |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
40 | 35 |
10. | 67 |
10c ДСТУ "Насіння, макухи та шроти хрестоцтвітих культур. Методи визначання глюкозінолатів та тіоционатів" |
УкрНДІОЖ | 2006 р. | 40 | 40 |
10c ДСТУ "Методи визначання глюкозінолатів в насінні, макусі і шроті хрестоцвітних культур". Частина 1. Методи фотоколориметричного визначання загального вмісту глюкозінолатів" |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
40 | 35 |
11. | 68 |
10c ДСТУ "Насіння хрестоцвітих культур. Методи визначання ерукової кислоти" |
УкрНДІОЖ | 2006 р. | 40 | 40 |
10c ДСТУ "Ізоляти, концентрати, борошно, білкові рослинні. Макухи та шроти. Метод визначання вмісту сирого протеїну" |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
40 | 35 |
12. | 69 |
10c ДСТУ "Соя. Метод ідентифікації генетично модифікованих організмів" |
УкрНДІОЖ | 2006 р. | 40 | 40 |
10c ДСТУ "Соя. Ідентифікація генетично модифікованих продуктів" Частина 1. Метод відбору проб" |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
40 | 35 |
13. | 70 |
10c ДСТУ "Соя. Метод визначання показників генетично модифікованих організмів" |
УкрНДІОЖ | 2006 р. | 40 | 40 |
10c ДСТУ "Соя. Ідентифікація генетично модифікованих продуктів" Частина 2. Метод визначання генетично модифікованих продуктів" |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
40 | 35 |
14. | 89 |
11c ДСТУ "Риба та рибні продукти. Маркування" |
ВАТ "Південриб- техцентр" |
2006 р. | 25 | 25 |
11c ДСТУ "Оселедці гарячого копчення. Технічні умови" |
ВАТ "Південрибтехцентр" |
2006 р. | 25 | 25 |
15. | 119 |
15c ДСТУ "Корми сухі для собак. Технічні умови" |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 25 | 25 |
15c ДСТУ "Свині. Племінний молодняк для реалізації. Технічні умови" |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
25 | 20 |
16. | 133 |
15c ДСТУ "Люпин кормовий на насіння. Типовий технологічний процес" |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 30 | 30 |
15c ДСТУ "Козлятник східний. Технологія вирощування. Загальні вимоги" |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 | 25 |
17. | 134 |
15c ДСТУ "Суданська трава. Типовий технологічний процес" |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 30 | 30 |
15c ДСТУ "Суданська трава. Технологія вирощування. Загальні вимоги" |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 | 25 |
18. | 135 |
15c ДСТУ "Мак олійний. Вирощування на товарне насіння. Типовий технологічний процес" |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 30 | 30 |
15c ДСТУ "Мак олійний. Технологія вирощування. Загальні вимоги" |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 | 25 |
19. | 136 |
15c ДСТУ "Льон-кудряш. Вирощування на товарне насіння. Типовий технологічний процес" |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 30 | 30 |
15c ДСТУ "Льон- кучерявець. Технологія вирощування. Загальні вимоги" |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 | 25 |
20. | 137 |
15c ДСТУ "Ячмінь пивоварний. Типовий технологічний процес" |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 30 | 30 |
15c ДСТУ "Сафлор. Технологія вирощування. Загальні вимоги" |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 | 25 |
21. | 138 |
15c ДСТУ "Гірчиця. Вирощування на товарне насіння. Типовий технологічний процес |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 30 | 30 |
15c ДСТУ "Гірчиця. Технологія вирощування. Загальні вимоги" |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 | 25 |
22. | 139 |
15c ДСТУ "Еспарцет посівний. Типовий технологічний процес вирощування на насіння" |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 30 | 30 |
15c ДСТУ "Еспарцет посівний. Технологія вирощування. Загальні вимоги" |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 | 25 |
23. | 140 |
15c ДСТУ "Фенхель. Типовий технологічний процес" |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 30 | 30 |
15c ДСТУ "Фенхель. Технологія вирощування. Загальні вимоги" |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 | 25 |
24. | 157 |
15c ДСТУ "Зерно, крупа, мука, толокно для продуктів дитячого харчування. Методи мікробіологічного аналізу" |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 30 | 30 |
15c ДСТУ "Велика рогата худоба молочного і комбінованого напряму продуктивності. Племінний молодняк для реалізації. Технічні умови" |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 | 25 |
25. | 158 |
15c ДСТУ "Продукти харчові. Методи виявлення і визначення кількості сульфітредикуючих хлостридій" |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 30 | 30 |
15c ДСТУ "Велика рогата худоба м'ясного напряму продуктивності. Племінний молодняк для реалізації. Технічні умови" |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 | 25 |
26. | 163 |
15c ДСТУ "Волосся-линька великої рогатої худоби та коней. Технічні умови" |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 30 | 30 |
15c ДСТУ "Волосся великої рогатої худоби. Технічні умови" |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 | 25 |
27. | 164 |
15c ДСТУ "Волосся (сировина) кінське та великої рогатої худоби. Технічні умови" |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 30 | 30 |
15c ДСТУ "Волосся коней. Технічні умови" |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 | 25 |
28. | 152 |
15c ДСТУ "Квіти зрізані. Троянди. Технічні умови" |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 30 | 30 |
15c ДСТУ "Квіти зрізані. Хризантеми. Технічні умови" |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 | 25 |
29. | 153 |
15c ДСТУ "Квіти зрізані. Гвоздика ремонтантна. Технічні умови" |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 30 | 30 |
15c ДСТУ "Квіти зрізані. Лілії. Технічні умови" |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 | 25 |
30. | 154 |
15c ДСТУ "Квіти зрізані. Гвоздика Шабо. Технічні умови" |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 30 | 30 |
15c ДСТУ "Квіти зрізані. Тюльпани. Технічні умови" |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 | 25 |
31. | 155 |
15c ДСТУ "Продукти харчові. Методи виявлення ботуліничних токсинів і Clostridium botulinum" |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 30 | 30 |
15c ДСТУ "Концентрати харчові. Методи визначення вологи" |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 | 25 |
32. | 143 |
15c ДСТУ "Кукурудза. Технологія вирощування. Основні положення" |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 30 | 30 |
15c ДСТУ "Буркун кормовий. Технологія вирощування. Загальні вимоги" |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 | 25 |
33. | 122 |
15c ДСТУ "Біоконцентрат із відходів переробки лаванди. Технічні умови" |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 25 | 25 |
52c ДСТУ "Біоконцентрат із відходів переробки лаванди. Технічні умови" |
ПФ КАТУ НАУ |
2006- 2007 рр. |
25 | 20 |
34. | 123 |
15c ДСТУ "Олія ефірна з лепехи. Технічні умови" |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 25 | 25 |
52c ДСТУ "Олія ефірна з лепехи. Технічні умови" |
ПФ КАТУ НАУ |
2006- 2007 рр. |
25 | 20 |
35. | 124 |
15c ДСТУ "Олія рослинна коріандрова. Технічні умови" |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 25 | 25 |
52c ДСТУ "Олія рослинна коріандрова. Технічні умови" |
ПФ КАТУ НАУ |
2006- 2007 рр. |
25 | 20 |
36. | 146 |
15c ДСТУ "Насіння лікарських культур. Сортові та посівні якості. Ехінацея пурпурова, розторопша плямиста" |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 30 | 30 |
52c ДСТУ "Насіння лікарських культур. Сортові та посівні якості. Ехінацея пурпурова, розторопша плямиста" |
ПФ КАТУ НАУ |
2006- 2007 рр. |
30 | 25 |
37. | 147 |
15c ДСТУ "Насіння квіткових рослин. Сортові та посівні якості. Гібіскус, пасіфлора" |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 30 | 30 |
52c ДСТУ "Насіння квіткових рослин. Сортові та посівні якості. Гібіскус, пасіфлора" |
ПФ КАТУ НАУ |
2006- 2007 рр. |
30 | 25 |
38. | 196 |
18c ДСТУ "Буряки кормові. Посівні якості елітного і базисного насіння. Методи визначення" |
Інститут цукрових буряків УААН |
2006 р. | 40 | 40 |
18c ДСТУ "Буряки кормові. Посівні якості елітного і базисного насіння. Технічні умови" |
Інститут цукрових буряків УААН |
2006 р. | 40 | 40 |
39. | 232 |
21c ДСТУ "Трактори сільськогосподарські та лісогосподарські, їх причепи та змінні причіпні машини. Експлуатаційні вимоги безпеки до технічного стану та методи контролю" |
УкрНДІПВТ ім. Л.Погорілого |
2006 р. | 40 | 40 |
21c ДСТУ "Трактори та машини самохідні сільськогосподарські і лісогосподарські. Причепи і напівпричепи тракторні. Методи контролю експлуата- ційних вимог та технічного стану" |
УкрНДІПВТ ім. Л.Погорілого |
2006 р. | 40 | 40 |
40. | 322 |
22c ДСТУ ISO 6635 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення вмісту нітритів та нітратів. Спектрометричний метод молекулярної абсорбції |
ДНДПКІ Консервпром- комплекс |
2006 р. | 18 | 18 |
22c ДСТУ ISO 8381 Продукти дитячого харчування на основі молока. Визначення вмісту жиру. Гравіметричний метод (Контрольний метод) |
ДНДПКІ Консервпром- комплекс |
2006 р. | 18 | 18 |
41. | 326 |
22c ДСТУ ISO 8129-1 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення вмісту твердих речовин, не розчинних у спирті. Частина 1. Метод визначання для свіжої або швидкозамороженої кукурудзи |
ДНДПКІ Консервпром- комплекс |
2006 р. | 18 | 18 |
22c ДСТУ EN 1138 Соки фруктові та овочеві. Ферментативне визначення вмісту L-яблучної кислоти (L-малату). Метод NADH-спектрометрії |
ДНДПКІ Консервпром- комплекс |
2006 р. | 18 | 18 |
42. | 327 |
22c ДСТУ ISO 8129-2 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення вмісту твердих речовин, не розчинних у спирті. Частина 2. Метод визначання для свіжого або швидкозамороженого гороху |
ДНДПКІ Консервпром- комплекс |
2006 р. | 18 | 18 |
22c ДСТУ EN 1139 Соки фруктові та овочеві. Ферментативне визначення вмісту D-ізолимонної кислоти. Метод NADH-спектрометрії |
ДНДПКІ Консервпром- комплекс |
2006 р. | 18 | 18 |
43. | 328 |
22c ДСТУ ISO 11214 Крохмаль модифікований. Визначення вмісту карбоксильної групи у крохмалі, що окислився |
ДНДПКІ Консервпром- комплекс |
2006 р. | 18 | 18 |
22c ДСТУ EN 1140 Соки фруктові та овочеві. Ферментативне визначення вмісту D-глюкози і D-фруктози. Метод NADH-спектрометрії |
ДНДПКІ Консервпром- комплекс |
2006 р. | 18 | 18 |
44. | 349 |
26c ДСТУ "Саджанці троянди. Технічні умови" |
Інститут садівництва УААН |
2006 р. | 30 | 30 |
26c ДСТУ "Горіхи та ядра ліщини. Технічні умови" |
Інститут садівництва УААН |
2006 р. | 30 | 30 |
45. | 350 |
26c ДСТУ "Саджанці шовковиці. Технічні умови" |
Інститут садівництва УААН |
2006 р. | 30 | 30 |
26c ДСТУ "Матеріал садивний шовковиці. Технічні умови" |
Інститут садівництва УААН |
2006 р. | 30 | 30 |
46. | 351 |
26c ДСТУ "Саджанці шипшини. Технічні умови" |
Інститут садівництва УААН |
2006 р. | 30 | 30 |
26c ДСТУ "Матеріал садивний шипшини. Технічні умови" |
Інститут садівництва УААН |
2006 р. | 30 | 30 |
47. | 370 |
38c ДСТУ "Квасоля. Технічні умови" |
ДП Київський інститут хлібопродуктів |
2006 р. | 30 | 30 |
38c ДСТУ "Квасоля. Загальні технічні умови" |
ДП Київський інститут хлібопродуктів |
2006 р. | 30 | 30 |
48. | 371 |
38c ДСТУ "Насіння льону олійного. Технічні умови" |
ДП Київський інститут хлібопродуктів |
2006 р. | 30 | 30 |
38c ДСТУ "Насіння льону олійного. Загальні технічні умови" |
ДП Київський інститут хлібопродуктів |
2006 р. | 30 | 30 |
49. | 374 |
38c ДСТУ "Комбікорми гранульовані. Технічні умови" |
ДП Київський інститут хлібопродуктів |
2006 р. | 30 | 30 |
38c ДСТУ "Комбікорми гранульовані. Загальні технічні умови" |
ДП Київський інститут хлібопродуктів |
2006 р. | 30 | 30 |
50. | 376 |
38c ДСТУ "Крупка комбікормова. Технічні умови" |
ДП Київський інститут хлібопродуктів |
2006 р. | 30 | 30 |
38c ДСТУ "Крупка комбікормова. Загальні технічні умови" |
ДП Київський інститут хлібопродуктів |
2006 р. | 30 | 30 |
51. | 375 |
38c ДСТУ "Мак олійний. Технічні умови" |
ДП Київський інститут хлібопродуктів |
2006 р. | 30 | 30 |
38c ДСТУ "Мак олійний. Загальні технічні умови" |
ДП Київський інститут хлібопродуктів |
2006 р. | 30 | 30 |
52. | 385 |
43c ДСТУ "Ветеринарна медицина. Диференційна діагностика. Методи приготування цитологічних препаратів, їх фіксації та фарбування" |
Державний науково- контрольний інститут біотехнології і штамів мікроорганізмів |
2006 р. | 30 | 30 |
43c ДСТУ "Ветеринарна медицина. Диференційна діагностика. Методи приготування гемоцитологічних препаратів, їх фіксації та фарбування" |
Державний науково- контрольний інститут біотехнології і штамів мікроорганізмів |
2006 р. | 30 | 30 |
53. | 490 |
65c ДСТУ "Гірчиця. Технологія вирощування. Загальні вимоги" |
Інститут землеробства УААН |
2006 р. | 30 | 30 |
65c ДСТУ "Рижій. Технологія вирощування. Загальні вимоги" |
Інститут землеробства УААН |
2006 р. | 30 | 30 |
54. | 496 |
65c ДСТУ "Зернові колосові культури. Методи визначання потенційної і біологічної врожайності" |
Інститут землеробства |
2006 р. | 40 | 40 |
65c ДСТУ "Зернові круп'яні і хрестоцвіті олійні культури. Методи визначання потенційної і біологічної урожайності" |
Інститут землеробства |
2006 р. | 40 | 40 |
55. | 500 |
65c ДСТУ "Зернові колосові культури. Визначання фаз розвитку" |
Інститут землеробства |
2006 р. | 30 | 30 |
65c ДСТУ "Зернові круп'яні і хрестоцвіті олійні культури. Визначання фаз розвитку" |
Інститут землеробства |
2006 р. | 30 | 30 |
56. | 624 |
75c ДСТУ ISO/IEC 10646 Інформаційні технології. Універсальний багатооктетний набір кодованих знаків |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
75c ДСТУ ISO 11783-10 Трактори і машини для сільського і лісового господарства. Серійний контроль і система зв'язків даних. Ч. 10: Диспетчер задачі та управління обміном даних інформаційної системи |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
57. | 627 |
75c ДСТУ ISO/IEC 10646-1 Інформаційні технології. Універсальний багатооктетний набір кодованих знаків. Частина 1. Архітектура і основна багатомовна матриця |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
75c ДСТУ ISO 11783-11 Трактори і машини для сільського і лісового господарства. Серійний контроль і система зв'язків даних. Ч. 11: Словник елементів даних мобільних засобів |
Інститут розвитку аграрного ринку Дніпропетровський ДАУ |
2006 р. | 18 | 18 |
58. | 630 |
75c ДСТУ/ISO/IEC 11179-3 Інформаційні технології. Специфікація і стандартизація елементів даних. Частина 3. Базові атрибути елементів даних |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
75c ДСТУ ISO 11786 Сільськогосподарські трактори та машини. Інтерфейс для датчиків, встановлених на тракторі |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
59. | 621 |
75c ДСТУ/ISO 2382-4 Словник - Частина 4. Організація даних |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
75c ДСТУ ISO 15003 Аграрна інженерія. Електричне та електронне обладнання. Випробування стійкості до умов навколишнього середовища |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
60. | 584 |
75c ДСТУ/ISO 6322-3 Збереження зернових та зернобобових. Частина 3. Боротьба з комахами шкідниками |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
75c ДСТУ ISO 13302 Сенсорний аналіз. Методи оцінки змін смаку продуктів харчування, викликаних реакцією продуктів з упакуванням |
Інститут розвитку аграрного ринку Дніпропетровський ДАУ |
2006 р. | 18 | 18 |
61. | 589 |
75c ДСТУ/ISO 6645 Борошно пшеничне. Визначення вмісту сухої клейковини |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
75c ДСТУ ISO 11783-2 Трактори і машини для сільського і лісового господарства. Послідовна мережа керування і передача даних. Частина 2. Фізичний рівень |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
62. | 591 |
75c ДСТУ/ISO 5531: Борошно пшеничне. Визначення вологої клейковини |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
75c ДСТУ ISO 11783-4 Трактори і машини для сільського і лісового господарства. Мережа керування і передачі послідовних даних. Частина 4. Мережевий рівень |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
63. | 593 |
75c ДСТУ/ISO 6820: Борошно пшеничне та житнє. Загальне керівництво з розробки випробовувань для визначення хлібопекарних властивостей |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
75c ДСТУ ISO 11783-5 Трактори і машини для сільського і лісового господарства. Мережа керування і передачі послідовних даних. Частина 5. Керування Метью. Технічне виправлення |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
64. | 611 |
75c ДСТУ/ISO 7302:1982 Зерно та зернові продукти. Визначення загального вмісту жиру |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
75c ДСТУ ISO 11783-6 Трактори і машини для сільського і лісового господарств. Мережа послідовного керування й обміну даними. Частина 6: Віртуальний термінал |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
65. | 590 |
75c ДСТУ/ISO 7495:1990 Борошно пшеничне. Визначення вмісту сухої клейковини за допомогою механічних засобів |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
75c ДСТУ ISO 11783-9 Трактори і машини для сільського і лісового господарства. Мережа керування і передачі послідовних даних. Частина 9. Блок електронного керування трактором ECU |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
66. | 592 |
75c ДСТУ/ISO 11050 Борошно пшеничне і крупка твердої пшениці. Визначення забруднень тваринного походження |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
75c ДСТУ ISO 11783-3 Трактори і машини для сільського і лісового господарства. Мережа керування і передачі послідовних даних. Частина 3. Рівень каналу передачі даних |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
67. | 596 |
75c ДСТУ/ISO 7971-1 Зернові. Визначення насипної щільності так званої "маси на гектолітр" (контрольний метод) |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
75c ДСТУ ISO 11783-7 Трактори і машини для сільського і лісового господарства. Мережа керування і передачі послідовних даних. Частина 7: Прикладний рівень для передачі повідомлень щодо сільськогосподарських знарядь |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
68. | 597 |
75c ДСТУ/ISO 7971-2 Зернові. Визначення насипної щільності так званої "маси на гектолітр". Частина 2. Звичайний метод |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
75c ДСТУ ISO 11783-8 Трактори і машини для сільського і лісового господарства. Мережа керування і передачі послідовних даних. Частина 8: Повідомлення щодо випробувань при навантаженнях |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
69. | 586 |
75c ДСТУ ISO 5529 Пшениця. Визначення показника осадження. Метод Зелені |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
75c ДСТУ ISO 4121 Органолептичний аналіз. Методологія. Оцінка харчових продуктів методами з застосуванням шкал |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
70. | 594 |
75c ДСТУ ISO 520 Зернові та зернобобові. Визначення маси 1000 зерен |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
75c ДСТУ ISO 16820 Сенсорний аналіз. Методологія. Послідовний аналіз |
Інститут розвитку аграрного ринку Дніпропетровський ДАУ |
2006 р. | 18 | 18 |
71. | 582 |
75c ДСТУ ISO 6322-1 Збереження зернових та зернобобових. Частина 1. Загальні рекомендації для збереження зернових |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
75c ДСТУ ISO 11783-12 Трактори і машини для сільського і лісового господарства. Серійний контроль і система зв'язків даних. Ч. 12: Діагностичне обслуговування |
Інститут розвитку аграрного ринку Дніпропетровський ДАУ |
2006 р. | 18 | 18 |
72. | 583 |
75c ДСТУ/ISO 6322-2 Зернові та зернобобові. Збереження. Частина 2. Практичні рекомендації |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
75c ДСТУ ISO 11783-13 Трактори і машини для сільського і лісового господарства. Серійний контроль і система зв'язків даних. Ч. 13: Файловий процесор |
Інститут розвитку аграрного ринку Дніпропетровський ДАУ |
2006 р. | 18 | 18 |
73. | 600 |
75c ДСТУ ISO 2171 Зернові та продукти помелу. Визначення вмісту загального золи |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
75c ДСТУ ISO 11783-14 Трактори і машини для сільського і лісового господарства. Серійний контроль і система зв'язків даних. Ч. 14: Автоматизовані функції |
Інститут розвитку аграрного ринку Дніпропетровський ДАУ |
2006 р. | 18 | 18 |
74. | 615 |
75c ДСТУ/ISO/ASTM 51431 Практика дозиметрії в електронних приладах та x-випромінювання в харчових процесах |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
75c ДСТУ ISO 22005 Ефективне відстеження в кормовому і харчовому ланцюзі. Загальні принципи і основні вимоги для системного проектування і виконання |
Інститут розвитку аграрного ринку Дніпропетровський ДАУ |
2006 р. | 18 | 18 |
75. | 616 |
75c ДСТУ ISO/ASTM 51900 Практика дозиметрії в радіаційних дослідженнях харчових та сільськогосподарських продуктів |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
75c ДСТУ ISO 20966 Установка автоматичного доїльного обладнання. Вимоги та випробування |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
76. | 617 |
75c ДСТУ ISO 7002 Сільськогосподарські харчові продукти. Викладення для стандартного відбору зразків випадковим методом |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
75c ДСТУ ISO 17532 Стаціонарне обладнання для сільського та лісового господарства. Мережі обміну даними для тваринницьких ферм |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006 р. | 18 | 18 |
77. | 687 |
85c ДСТУ "Машини для тваринництва. Кліткові батареї для утримання птиці. Загальні технічні вимоги" |
ННЦ "ІМЕСГ" | 2006 р. | 30 | 30 |
85c ДСТУ "Кліткові батареї для утримання птиці. Загальні технічні вимоги" |
ННЦ "ІМЕСГ" | 2006 р. | 30 | 30 |
78. | 688 |
85c ДСТУ "Сільськогосподарські машини. Робочі органи ґрунтообробних машин та агрегатів. Загальні технічні вимоги" |
ННЦ "ІМЕСГ" | 2006 р. | 30 | 30 |
85c ДСТУ "Сільськогосподарські машини. Робочі органи ґрунтообробних машин та агрегатів. Лапи Загальні технічні вимоги" |
ННЦ "ІМЕСГ" | 2006 р. | 30 | 30 |
79. | 764 |
109c ДСТУ ISO 6869 Корми для тварин. Визначення вмісту кальцію, міді, заліза, магнію, марганцю, калію, натрію і цинку. Метод з використанням атомно абсорбційної спектроскопії |
БДАУ | 2006 р. | 18 | 18 |
109c ДСТУ ISO 5983-1 Корми для тварин. Визначення вмісту азоту та розраховування вмісту сирого протеїну. Метод К'єльдаля. |
БДАУ | 2006 р. | 18 | 18 |
80. | 765 |
109c ДСТУ ISO 15914 Корми для тварин. Ферментативне визначення вмісту загального крохмалю |
БДАУ | 2006 р. | 18 | 18 |
109c ДСТУ 5983-2 Корми для тварин. Визначення вмісту азоту та розраховування вмісту сирого протеїну. Метод пакету зброджування та перегонки з водяним паром |
БДАУ | 2006 р. | 18 | 18 |
81. | 779 |
109c ДСТУ ISO 5498 Продукти сільськогосподарські харчові. Визначення вмісту сирої клітковини. Загальний метод |
БДАУ | 2006 р. | 18 | 18 |
109c ДСТУ ISO 1738 Масло вершкове. Визначення масової частки солі |
БДАУ | 2006 р. | 18 | 18 |
82. | 780 |
109c ДСТУ ISO 6541 Продукти сільськогосподарські харчові. Визначення вмісту сирої клітковини. Модифікований метод Шеррера |
БДАУ | 2006 р. | 18 | 18 |
109c ДСТУ ISO 15648 Масло вершкове. Потенціометричний метод визначення масової частки солі |
БДАУ | 2006 р. | 18 | 18 |
83. | 793 |
109c ДСТУ ISO 3090 Вироби канатні та мотузкові. Нитки для рибальських сіток. Визначення зміни довжини після занурення у воду |
БДАУ | 2006 р. | 18 | 18 |
109c ДСТУ ISO 1806 Сітки рибальські. Визначення руйнівного зусилля комірок сіткового полотна |
БДАУ | 2006 р. | 18 | 18 |
84. | 803 |
117c ДСТУ "Шовковиця. Технологія вирощування сортових кореневласних саджанців" |
Інститут шовківництва УААН |
2006 р. | 30 | 30 |
117c ДСТУ "Саджанці шовковиці. Технологія вирощування. Загальні вимоги" |
Інститут шовківництва УААН |
2006 р. | 30 | 30 |
85. | 819 |
119c ДСТУ ISO 11374 Сільськогосподарські трактори і обладнання. Чотириточкова жорстка зчіпка. Характеристики |
ВАТ "НДІферммаш" | 2006 р. | 18 | 18 |
119c ДСТУ ISO 15078 Машини для лісового господарства. Лісонавантажувачі. Розташування і спосіб приведення в дію двоважільних органів керування |
ВАТ "НДІферммаш" | 2006 р. | 18 | 18 |
86. | 832 |
119c ДСТУ "Сільськогосподарські трактори. Державний технічний нагляд. Експлуатаційні вимоги до технічного стану і методи контролю" |
ВАТ "НДІферммаш" ТК 69 |
2006 р. | 40 | 40 |
119c ДСТУ "Трактори сільськогосподарські, причепи і напівпричепи тракторні. Експлуатаційні вимоги до технічного стану" |
ВАТ "НДІферммаш" ТК 69 |
2006 р. | 40 | 40 |
87. | 833 |
119c ДСТУ "Сільськогосподарські самохідні машини. Державний технічний нагляд. Експлуатаційні вимоги до технічного стану і методи контролю" |
ВАТ "НДІферммаш" ТК 69 |
2006 р. | 40 | 40 |
119c ДСТУ "Машини самохідні сільськогосподарські. Експлуатаційні вимоги до технічного стану" |
ВАТ "НДІферммаш" ТК 69 |
2006 р. | 40 | 40 |
88. | 837 |
120c ДСТУ EN 707 Безпека сільськогосподарського обладнання. Танкери з рідким розчином |
Державний екологічний інститут |
2006 р. | 18 | 18 |
120c ДСТУ EN 13732 Устаткування для виробництва харчових продуктів. Холодильні резервуари. Для молока. Вимоги до спорудження, робочих характеристик, придатність до експлуатування, безпека та гігієна |
Державний екологічний інститут |
2006 р. | 18 | 18 |
89. | 840 |
120c ДСТУ EN 12761-1 Охорона навколишнього природного середовища. Сільськогосподарське та лісопереробне обладнання. Пульверизатори та розподілювачі рідких добрив. Частина 1. Загальні положення |
Державний екологічний інститут |
2006 р. | 18 | 18 |
120c ДСТУ EN 13535 Добрива та вапняні матеріали. Класифікація |
Державний екологічний інститут |
2006 р. | 18 | 18 |
90. | 841 |
120c ДСТУ EN 12761-2 Охорона навколишнього природного середовища. Сільськогосподарське та лісопереробне обладнання. Пульверизатори та розподілювачі рідких добрив. Частина 2. Пульверизатори засівів для полів |
Державний екологічний інститут |
2006 р. | 18 | 18 |
120c ДСТУ EN 14069 Вапнувальні матеріали. Опис і мінімальні вимоги |
Державний екологічний інститут |
2006 р. | 18 | 18 |
91. | 842 |
120c ДСТУ EN 12761-3 Охорона навколишнього природного середовища. Сільськогосподарське та лісопереробне обладнання. Пульверизатори та розподілювачі рідких добрив. Частина 3. Повітряні допоміжні пульверизатори для кущів та дерев |
Державний екологічний інститут |
2006 р. | 18 | 18 |
120c ДСТУ EN 13248 Пакування. Окремі вимоги щодо виготовлення та складу. Запобігання утворенню відходів через скорочення їх об'єму |
Державний екологічний інститут |
2006 р. | 18 | 18 |
92. | 845 |
120c ДСТУ EN 13739-1 Охорона навколишнього природного середовища. Сільськогосподарське обладнання. Передавачі твердих добрив та розподілювачі по повній ширині. Частина 1. Загальні вимоги |
Державний екологічний інститут |
2006 р. | 18 | 18 |
120c ДСТУ EN 13432 Пакування. Вимоги до пакування відновлюваного внаслідок компостування та біорозкладу. Схема випробування та критерії оцінювання для кінцевого приймального випробування пакування |
Державний екологічний інститут |
2006 р. | 18 | 18 |
93. | 846 |
120c ДСТУ EN 13739-2 Охорона навколишнього природного середовища. Сільськогосподарське обладнання. Передавачі твердих добрив та розподілювачі по повній ширині. Частина 2. Методи тестування |
Державний екологічний інститут |
2006 р. | 18 | 18 |
120c ДСТУ EN 14045 Пакування. Оцінювання розкладання пакування матеріалів на практично зорієнтоване випробування за визначених умов складання |
Державний екологічний інститут |
2006 р. | 18 | 18 |
94. | 847 |
120c ДСТУ EN 13740-1 Охорона навколишнього природного середовища. Сільськогосподарське обладнання. Лінійні розподілювачі твердих добрив. Частина 1. Загальні вимоги |
Державний екологічний інститут |
2006 р. | 18 | 18 |
120c ДСТУ EN 14046 Пакування. Оцінювання розкладання пакування матеріалів до біологічного аеробного розкладання за визначених умов складання. Метод з використовуванням аналізування вивільненого діоксиду вуглецю |
Державний екологічний інститут |
2006 р. | 18 | 18 |
95. | 848 |
120c ДСТУ EN 13740-2 Охорона навколишнього природного середовища Сільськогосподарське обладнання. Лінійні розподілювачі твердих добрив. Частина 2. Методи тестування |
Державний екологічний інститут |
2006 р. | 18 | 18 |
120c ДСТУ EN 12832 Характеристика шламів. Використання й утилізація. Словник |
Державний екологічний інститут |
2006 р. | 18 | 18 |
96. | 849 |
120c ДСТУ EN 14017 Безпека сільськогосподарського обладнання та лісогосподарського обладнання. Розподілювачі твердих добрив |
Державний екологічний інститут |
2006 р. | 18 | 18 |
120c ДСТУ EN 12879 Характеристика шламів. Визначення втрати під час прожарювання сухої маси |
Державний екологічний інститут |
2006 р. | 18 | 18 |
97. | 850 |
120c ДСТУ EN 690 Безпека сільськогосподарського обладнання. Пульверизатори для добрив |
Державний екологічний інститут |
2006 р. | 18 | 18 |
120c ДСТУ EN 12280 Характеристика шламів. Визначення сухого залишку та вмісту води |
Державний екологічний інститут |
2006 р. | 18 | 18 |
98. | 858 |
126c ДСТУ "Сорт рослин. Методи морфологічного опису |
Інститут експертизи сортів рослин |
2006 р. | 40 | 40 |
126c ДСТУ "Сорт рослин Методи морфологічного опису. Візуальний ч. 1" |
Інститут експертизи сортів рослин |
2006 р. | 40 | 40 |
99. | 860 |
126c ДСТУ "Плодові культури. Методи апробації маточних насаджень і садивного матеріалу яблуні" |
Інститут експертизи сортів рослин |
2006 р. | 40 | 40 |
126c ДСТУ "Плодові культури. Методи апробації маточних насаджень яблуні" |
Інститут експертизи сортів рослин |
2006 р. | 40 | 40 |
100. | 906 |
148c ДСТУ ISO 2395 Сита лабораторні і ситовий аналіз. Терміни і визначення |
Харківський НТУСГ | 2006 р. | 18 | 18 |
148c ДСТУ ISO 3310-1 Сита лабораторні Технічні вимоги. Частина 1. Сита лабораторні |
Харківський НТУСГ | 2006 р. | 18 | 18 |
101. | 907 |
148c ДСТУ ISO 2591 Контрольний ситовий аналіз. Частина 1. Способи просіювання з використанням контрольних сит з металевих перфорованих листів |
Харківський НТУСГ | 2006 р. | 18 | 18 |
148c ДСТУ ISO 3310-2 Сита лабораторні Технічні вимоги. Частина 2. Решета лабораторні |
Харківський НТУСГ | 2006 р. | 18 | 18 |
102. | 909 |
148c ДСТУ "Паливо біодизельне. Правила з експлуатації біодизеля в дизельних двигунах сільськогосподарської техніки" |
Харківський НТУСГ НПО МАСМА |
2006 р. | 45 | 45 |
148c ДСТУ "Паливо біодизельне. Загальні технічні умови. Частина 1. Технічні вимоги" |
Харківський НТУСГ НПО МАСМА |
2006- 2007 рр. |
45 | 40 |
103. | 910 |
148c ДСТУ "Паливо біодизельне. Технічні умови |
Харківський НТУСГ НПО МАСМА |
2006 р. | 45 | 45 |
148c ДСТУ "Паливо біодизельне. Загальні технічні умови. Частина 2. Методи випробувань |
Харківський НТУСГ НПО МАСМА |
2006- 2007 рр. |
45 | 40 |
N |
N позиції у додатку до наказу N 348 |
Назва розробки |
Відповідальний виконавець |
Строки вико- нання |
Кошторисна вартість розробки (проекту), тис.грн |
Змінена назва розробки |
Відповідаль- ний виконавець |
Строки вико- нання |
Кошторисна вартість розробки (проекту), тис.грн |
||
всьо- го |
в т.ч. на 2006 р. |
всьо- го |
в т.ч. на 2006 р. |
||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
Стандарти організацій України | |||||||||||
1. | 28 |
15c СОУ Квасоля. Типовий технологічний процес |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 20 | 20 |
15c СОУ Насіння квасолі. Вимоги до вирощування і зберігання |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
20 | 15 |
2. | 11 |
15c СОУ Симентальська порода великої рогатої худоби. Розведення та утримання. Технологічний процес |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 20 | 20 |
15c СОУ Пирій сизий. Технологія вирощування. Загальні вимоги |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
20 | 15 |
3. | 12 |
15c СОУ Відтворення великої рогатої худоби. Технологічний процес |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 20 | 20 |
15c СОУ Відтворення великої рогатої худоби. Штучне осіменіння корів і телиць. Технологічний процес. Основні параметри |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
20 | 15 |
4. | 13 |
15c СОУ Відтворення свиней. Технологічний процес |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 20 | 20 |
15c СОУ Відтворення свиней. Штучне осіме- ніння. Технологічний процес. Основні параметри |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
20 | 15 |
5. | 14 |
15c СОУ Відтворення овець. Технологічний процес |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 20 | 20 |
15c СОУ Відтворення овець. Штучне осіме- ніння. Технологічний процес. Основні параметри |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
20 | 15 |
6. | 15 |
15c СОУ Відтворення коней. Технологічний процес |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 20 | 20 |
15c СОУ Відтворення коней. Штучне осіме- ніння. Технологічний процес. Основні параметри |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
20 | 15 |
7. | 29 |
15c СОУ Льон- довгунець. Типовий технологічний процес |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 20 | 20 |
15c СОУ Сильфій пронизанолистий. Технологія вирощування. Загальні вимоги |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
20 | 15 |
8. | 30 |
15c СОУ Нут. Типовий технологічний процес |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 20 | 20 |
15c СОУ Мальви одно- річні. Технологія вирощування. Загальні вимоги |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
20 | 15 |
9. | 57 |
15c СОУ Аронія. Технологія вирощування садивного матеріалу |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 20 | 20 |
15c СОУ Щеплення живцем. Техніка проведення |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
20 | 15 |
10. | 59 |
15c СОУ Калина. Технологія вирощування садивного матеріалу |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 20 | 20 |
15c СОУ Окулірування. Техніка проведення |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
20 | 15 |
11. | 40 |
15c СОУ Біорізноманіття мікробне в агроландшафтах. Загальні положення |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 20 | 20 |
15c СОУ Мікробні угруповання ґрунту. Загальні положення |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
20 | 15 |
12. | 31 |
15c СОУ Вовна овеча мериносова. Оцінка якісних показників |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 20 | 20 |
15c СОУ Фітоіндикація якості ґрунтів. Загальні |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
20 | 15 |
13. | 54 |
15c СОУ Методи мікрокло- нального розмноження оздоровленого хмелю по технології in vitro |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 20 | 20 |
15c СОУ Кормові бобові трави. Видова та сортова ідентифікація |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
20 | 15 |
14. | 32 |
15c СОУ Методи визначення глюкозинолатів в насінні хрестоцвітих культур |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 20 | 20 |
15c СОУ Ідентифікація сортів та гібридів ріпака згідно з їх сортовими ознаками |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
20 | 15 |
15. | 33 |
15c СОУ Сорго зернове. Типовий технологічний процес вирощування на зерно |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 20 | 20 |
52c СОУ Сорго зернове. Типовий технологічний процес вирощування на зерно |
ПФ КАТУ НАУ |
2006- 2007 рр. |
20 | 15 |
16. | 34 |
15c СОУ Цукрове сорго. Типовий технологічний процес вирощування на зелений корм і силос |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 20 | 20 |
52c СОУ Цукрове сорго. Типовий технологічний процес вирощування на зелений корм і силос |
ПФ КАТУ НАУ |
2006- 2007 рр. |
20 | 15 |
17. | 35 |
15c СОУ Суданська трава. Типовий технологічний процес вирощування насіння |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 20 | 20 |
52c СОУ Кизил. Технологія вирощування. Основні положення |
ПФ КАТУ НАУ |
2006- 2007 рр. |
20 | 15 |
18. | 36 |
15c СОУ Сорго- суданські гібриди. Типовий технологічний процес вирощування гібридного насіння |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 20 | 20 |
52c СОУ Сорго- суданські гібриди. Типовий технологічний процес вирощування гібридного насіння |
ПФ КАТУ НАУ |
2006- 2007 рр. |
20 | 15 |
19. | 37 |
15c СОУ Сорго - суданські гібриди. Типовий технологічний процес вирощування на зелений корм |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 20 | 20 |
52c СОУ Сорго- суданські гібриди. Типовий технологічний процес вирощування на зелений корм |
ПФ КАТУ НАУ |
2006- 2007 рр. |
20 | 15 |
20. | 38 |
15c СОУ Сорго. Типовий технологічний процес вирощування сортового та гібридного насіння |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 20 | 20 |
52c СОУ Сорго. Типовий технологічний процес вирощування сортового та гібридного насіння |
ПФ КАТУ НАУ |
2006- 2007 рр. |
20 | 15 |
21. | 39 |
15c СОУ Машини для захисту садів і виноградників (оприскувачі). Технічні умови |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 20 | 20 |
52c СОУ Машини для захисту садів і виноградників (оприскувачі). Технічні умови |
ПФ КАТУ НАУ |
2006- 2007 рр. |
20 | 15 |
22. | 61 |
15c СОУ Малозатратна еколого- адаптивна технологія вирощування товарного зерна риса. Технічні умови |
Національний аграрний університет |
2006 р. | 20 | 20 |
52c СОУ Малозатратна еколого-адаптивна технологія вирощування товарного зерна риса. Технічні умови |
ПФ КАТУ НАУ |
2006- 2007 рр. |
20 | 15 |
23. | 101 |
65c СОУ Послід пташиний. Технологія компостування і приготування добрив. Терміни та визначення |
Інститут землеробства |
2006 р. | 20 | 20 |
65c СОУ Послід пташиний. Технологія компостування і приготування добрив |
Інститут землеробства |
2006 р. | 20 | 20 |
24. | 102 |
65c СОУ Лігнін на основі відходів паперового виробництва. Технологія компостування і перспективи використання |
Інститут землеробства |
2006 р. | 20 | 20 |
65c СОУ Лігнін на основі відходів паперового виробництва. Технологія компостування і використання |
Інститут землеробства |
2006 р. | 20 | 20 |
25. | 103 |
65c СОУ Вермикуліт спучений. Технологія використання у польовому землеробстві і закритому ґрунті. Терміни та визначення |
Інститут землеробства |
2006 р. | 20 | 20 |
65c СОУ Вермикуліт спучений. Технологія використання у польовому землеробстві і закритому ґрунті |
Інститут землеробства |
2006 р. | 20 | 20 |
26. | 104 |
65c СОУ Агроперліт. Технологія використання у польовому землеробстві і закритому ґрунті. Терміни та визначення. |
Інститут землеробства |
2006 р. | 20 | 20 |
65c СОУ Агроперліт. Технологія використання у польовому землеробстві і закритому ґрунті |
Інститут землеробства |
2006 р. | 20 | 20 |
27. | 106 |
65c СОУ Осади стічних вод міських очисних споруд. Технологія компостування для удобрення. Терміни та визначення |
Інститут землеробства |
2006 р. | 20 | 20 |
65c СОУ Осади стічних вод міських очисних споруд. Технологія компостування для удобрення |
Інститут землеробства |
2006 р. | 20 | 20 |
28. | 168 |
81c СОУ Яйця птиці. Підготовка проб до визначення кадмію |
Інститут біології тварин УААН |
2006 р. | 20 | 20 |
81c СОУ Яйця сільськогосподарської птиці. Відбір та підготовка проб. Визначення вмісту нікелю |
Інститут біології тварин УААН |
2006 р. | 20 | 20 |
29. | 169 |
81c СОУ Яйця птиці. Підготовка проб до визначення цинку |
Інститут біології тварин УААН |
2006 р. | 20 | 20 |
81c СОУ Яйця сільськогосподарської птиці. Відбір та підготовка проб. Визначення вмісту хрому |
Інститут біології тварин УААН |
2006 р. | 20 | 20 |
30. | 170 |
81c СОУ Білок яєчний сухий. Жовток яєчний сухий. Технічні умови |
Інститут біології тварин УААН |
2006 р. | 20 | 20 |
81c СОУ Яєчний порошок сухий. Оцінка якості за вмістом каротиноїдів |
Інститут біології тварин УААН |
2006 р. | 20 | 20 |
31. | 262 |
109c СОУ Ембріони великої рогатої худоби. Технічні умови |
БДАУ | 2006 р. | 20 | 20 |
109c СОУ Діагностика тільності методом сонографії |
БДАУ | 2006 р. | 20 | 20 |
32. | 310 |
СОУ Правила охорони праці під час виробництва та використання біодизельного палива |
Науково- виробничий інженерний центр Укрсільгосп- охоронпраці |
2006 р. | 20 | 20 |
СОУ Правила охорони праці під час виробництва та використання біодизельного палива |
Науково- виробничий інженерний центр Укрсільгосп- охоронпраці |
2006 р. | 20 | 15 |