- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Наказ
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ І НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРОБЛЕМ СТАНДАРТИЗАЦІЇ, СЕРТИФІКАЦІЇ ТА ЯКОСТІ"
НАКАЗ
Про внесення змін до наказів № 61 від 22 червня 2015 р. та № 194 від 18 грудня 2015 р.
Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" від 05.06.2014
№ 1315-VII та Розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.11.2014
№ 1163-р НАКАЗУЮ:
1. Внести зміни до наказу ДП "УкрНДНЦ" від 22 червня 2015 р.
№ 61 "Про прийняття нормативних документів України, гармонізованих з міжнародними та європейськими нормативними документами, національних стандартів України, скасування нормативних документів України та міждержавних стандартів в Україні" (далі - наказу), а саме:
у пункті 3 наказу в назві ДСТУ EN 15309:2015 "Характеризування відходів та ґрунту. Визначення елементного складу методом рентген-флуоресценції" слово "рентген-флуоресценції" замінити на "рентгенофлуоресценції";
у пункті 11 наказу
рядок
ДСТУ 7966:2015 |
Капуста савойська свіжа. Технічні умови - Вперше |
замінити на
ДСТУ 7966:2015 |
Капуста савойська свіжа. Технічні умови - На заміну РСТ УССР 1954-89 |
рядок
ДСТУ 7981:2015 |
Перець стручковий гострий свіжий. Технічні умови - Вперше |
замінити на
ДСТУ 7981:2015 |
Перець стручковий гострий свіжий. Технічні умови - На заміну РСТ УССР 345-89 |
рядок
ДСТУ 8083:2015 |
Консерви із солодкого перцю. Технічні умови - Вперше |
замінити на
ДСТУ 8083:2015 |
Консерви із солодкого перцю. Технічні умови - На заміну РСТ УССР 961-84 |
рядок
ДСТУ 8077:2015 |
Консерви із кавунів. Технічні умови - Вперше |
замінити на
ДСТУ 8077:2015 |
Консерви із кавунів. Технічні умови - На заміну РСТ УССР 1989-88 |
рядок
ДСТУ 8144:2015 |
Насіння олійне. Визначання вмісту олії рефрактометричним методом - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 10857-64) |
замінити на
ДСТУ 8144:2015 |
Насіння олійне. Визначання вмісту олії рефрактометричним методом - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 10857-64 в частині визначення вмісту олії рефрактометричним методом) |
................Перейти до повного тексту