N п/п |
Назва розробки |
Відповідальний виконавець |
Строки викона- ння |
Кошторисна вартість розробки (проекту), тис.грн. |
Що буде отримано після завершення роботи |
всьо- го |
в т.ч. на 2007 р. |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
1. |
7с/25 ДСТУ Капуста брокколі свіжа. Технічні умови. |
Інститут овочівництва і баштанництва УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України (на заміну РСТ УРСР 1483-89) |
2. |
7с/25 ДСТУ Перець стручковий гострий свіжий. Технічні умови. |
Інститут овочівництва і баштанництва УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України (на заміну РСТ УРСР 345-89) |
3. |
7с/25 ДСТУ Капуста савойська свіжа. Технічні умови. |
Інститут овочівництва і баштанництва УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України (на заміну РСТ УРСР 1954-89) |
4. |
7с/25 ДСТУ Катран-корінь свіжий. Технічні умови. |
Інститут овочівництва і баштанництва УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України (на заміну РСТ УРСР 2003-90) |
5. |
7с/25 ДСТУ Топінамбур свіжий. Технічні умови. |
Інститут овочівництва і баштанництва УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України (на заміну РСТ УРСР 1995-89) |
6. |
10с/31 ДСТУ Саломаси нерафіновані та рафіновані. Технічні умови. |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
30 |
5 |
Державний стандарт України |
7. |
10с/31 ДСТУ "Ізоляти, концентрати, борошно, білкові рослинні. Макухи та шроти. Метод визначання вмісту водорозчинного протеїну" |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
40 |
5 |
Державний стандарт України |
8. |
10с/31 ДСТУ "Кислоти жирні, соапстоки концентровані. Метод якісного визначання наявності мінеральних кислот" |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
40 |
5 |
Державний стандарт України |
9. |
10с/31 ДСТУ "Харчова промисловість. Методики виконання вимірювань. Частина 2. Порядок розроблення" |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
30 |
5 |
Державний стандарт України |
10. |
10с/31 ДСТУ "Ізоляти, концентрати, борошно, білкові рослинні. Макухи та шроти. Метод визначання вмісту розчинного протеїну" |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
40 |
5 |
Державний стандарт України |
11. |
10с/31 ДСТУ "Ізоляти, концентрати, борошно, білкові рослинні. Макухи та шроти. Метод визначання вмісту білкового азоту" |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
40 |
5 |
Державний стандарт України |
12. |
10с/31 ДСТУ "Харчова промисловість. Методики виконання вимірювань. Частина 1. Загальні вимоги" |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
40 |
5 |
Державний стандарт України |
13. |
10с/31 ДСТУ "Методи визначання глюкозінолатів в насінні, макусі і шроті хрестоцтвітних культур". Частина 1. Методи фотоколориметричного визначання загального вмісту глюкозінолатів. |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
40 |
5 |
Державний стандарт України |
14. |
10с/31 ДСТУ "Ізоляти, концентрати, борошно, білкові рослинні. Макухи та шроти. Метод визначання вмісту сирого протеїну" |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
40 |
5 |
Державний стандарт України |
15. |
10с/31 ДСТУ "Соя. Ідентифікація генетично модифікованих продуктів" Частина 1. Метод відбору проб. |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
40 |
5 |
Державний стандарт України |
16. |
10с/31 ДСТУ "Соя. Ідентифікація генетично модифікованих продуктів" Частина 2. Метод визначання генетично модифікованих продуктів. |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
40 |
5 |
Державний стандарт України |
17. |
10с/32 ДСТУ Соапсток. Технічні умови |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
30 |
5 |
Державний стандарт України |
18. |
10с/32 ДСТУ Кислоти жирні соапстоків світлих олій та модифікованих жирів. Технічні умови |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
30 |
5 |
Державний стандарт України |
19. |
10с/33 ДСТУ ISO 5492 Сенсорний аналіз. Словник Викласти в наступній редакції: ДСТУ ISO 660 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення кислотного числа та кислотності |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
18 |
12 |
Державний стандарт України |
20. |
10с/33 ДСТУ ISO 5496 Сенсорний аналіз - Навчання випробовувачів з виявлення та розпізнаванню запахів Викласти в наступній редакції: ДСТУ ISO 934 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання вмісту води. Метод захоплення |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
18 |
12 |
Державний стандарт України |
21. |
10с/33 ДСТУ ISO 8586-1 Сенсорний аналіз - Загальне керівництво з відбору, навчанню та контролю випробовувань - Частина 1: Відібрані випробовувані Викласти в наступній редакції: ДСТУ ISO 935 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання титру |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
18 |
12 |
Державний стандарт України |
22. |
10с/33 ДСТУ ISO 8586-2 Сенсорний аналіз - Загальне керівництво з відбору, навчанню та контролю випробовувачів - Частина 2: Експерти Викласти в наступній редакції: ДСТУ ISO 7366 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання 1 - моногліцеридів та вільного гліцерину |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
18 |
12 |
Державний стандарт України |
23. |
10с/33 ДСТУ ISO 8588 Сенсорний аналіз - Методологія - Метод "А" не "А" Викласти в наступній редакції: ДСТУ ISO 10540-1 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання вмісту фосфору. Частина 1. Колориметричний метод. |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
18 |
12 |
Державний стандарт України |
24. |
10с/33 ДСТУ ISO 8589 Сенсорний аналіз - Загальне керівництво з проектування приміщень для випробовувань Викласти в наступній редакції: ДСТУ ISO 13884 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення ізольованих транс-ізомерів інфрачервоною спектрометрією |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
18 |
12 |
Державний стандарт України |
25. |
10с/33 ДСТУ ISO 10399 Сенсорний аналіз - Методологія - Метод "Дуо - тріо" Викласти в наступній редакції: ДСТУ ISO 10540-2 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання вмісту фосфору. Частина 2. Метод атомної абсорбції |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
18 |
12 |
Державний стандарт України |
26. |
10с/33 ДСТУ ISO 11035 Сенсорний аналіз - Ідентифікація та вибір дескрипторів для розробки сенсорного профілю з використанням багатостороннього підходу Викласти в наступній редакції: ДСТУ ISO 10540-3 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання вмісту фосфору. Частина 3. Метод застосування емісійної спектроскопії індуктивно зв'язаної плазми |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
18 |
12 |
Державний стандарт України |
27. |
10с/33 ДСТУ ISO 11036 Сенсорний аналіз - Методологія - Профіль текстури Викласти в наступній редакції: ДСТУ ISO 16657 Сенсорний аналіз. Апаратура. Стакан для дегустації оливкової олії |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
18 |
12 |
Державний стандарт України |
28. |
10с/33 ДСТУ ISO 11037 Сенсорний аналіз - Загальне керівництво та методи для оцінки кольору харчових продуктів |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
18 |
12 |
Державний стандарт України |
29. |
10с/33 ДСТУ ISO 11056 Сенсорний аналіз - Методологія - Метод оцінки величини |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
18 |
12 |
Державний стандарт України |
30. |
10с/33 ДСТУ ISO 13299 Сенсорний аналіз - Методологія - Загальне керівництво для розробки сенсорного профілю Викласти в наступній редакції: ДСТУ ISO 19219 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення видимого осаду в сирому жирі та рафінованій олії |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
18 |
12 |
Державний стандарт України |
31. |
10с/33 ДСТУ ISO 13301 Сенсорний аналіз - Методологія - Загальне керівництво для вимірювання порогів розпізнавання запаху, флейвора та смаку з використанням методики трьохальтернативного вимушеного вибору Викласти в наступній редакції: ДСТУ ISO 18395 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту моноацилгліцеринів, діацилгліцеринів, триацілгліцеринів та гліцерину шляхом високоефективної рідинної хроматографії виключення (HPSEC) |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
18 |
12 |
Державний стандарт України |
32. |
10с/33 ДСТУ ISO 15303 Жири тваринні і рослинні та олії. Виявлення та визначання летких органічних домішок з використанням газової хроматографії (мас-спектрометрії). |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
18 |
12 |
Державний стандарт України |
33. |
10с/33 ДСТУ ISO 15304 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання вмісту трансізомерів жирних кислот в рослинних жирах та оліях - Метод газової хроматографії. |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
18 |
12 |
Державний стандарт України |
34. |
10с/33 ДСТУ ISO 15788-1 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання стигмастадинів в оліях. - Частина 1 - Метод газової хроматографії на капілярних колонках (контрольний метод) |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
18 |
12 |
Державний стандарт України |
35. |
10с/33 ДСТУ ISO 15788-2 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання стигмадинів в оліях. - Частина 2 - Метод із використанням високороздільної рідинної хроматографії. |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
18 |
12 |
Державний стандарт України |
36. |
10с/33 ДСТУ ISO 16931 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання полімеризованих тригліцеридів із використанням хроматографії високої роздільної здатності за розміром молекул. |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
18 |
12 |
Державний стандарт України |
37. |
10с/33 ДСТУ ISO 6656 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання вмісту полімерів типу поліетилену. |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
18 |
12 |
Державний стандарт України |
38. |
10с/33 ДСТУ ISO 15774 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту кадмію мето- дом атомно-адсорбційної спектроскопії з використанням графітової печі |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
18 |
12 |
Державний стандарт України |
39. |
10с/33 ДСТУ ISO 9167-2 Насіння ріпакове. Визначання вмісту глюкозинолатів - Частина 2 - Метод із використанням рентгенівської флуоресцентної спектрометрії. |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
18 |
12 |
Державний стандарт України |
40. |
10с/33 ДСТУ ISO 10633-1 Макуха. Визначання вмісту глюкозиналатів. Частина 1 - Метод із використанням високороздільної рідинної хроматографії |
УкрНДІОЖ |
2006- 2007 рр. |
18 |
12 |
Державний стандарт України |
41. |
13с/15 ДСТУ Свині. Спермосан-3. Технічні умови |
Інститут свинарства УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України на заміну ГОСТ 24061-80 |
42. |
13с/16 ДСТУ Свині . Метод забору зразків крові для проведення генетичних експертиз. |
Інститут свинарства УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України |
43. |
15с/58 ДСТУ Велика рогата худоба молочного і комбінованого напряму продуктивності. Племінний молодняк для реалізації. Технічні умови |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 |
5 |
Державний стандарт України |
44. |
15с/59 ДСТУ Волосся великої рогатої худоби. Технічні умови |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 |
5 |
Державний стандарт України |
45. |
15с/70 ДСТУ Свині. Племінний молодняк для реалізації. Технічні умови |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
25 |
5 |
Державний стандарт України |
46. |
15с/71 ДСТУ Велика рогата худоба м'ясного напряму продуктивності. Племінний молодняк для реалізації. Технічні умови |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 |
5 |
Державний стандарт України |
47. |
15с/72 ДСТУ Концентрати харчові. Методи визначення вологи |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 |
5 |
Державний стандарт України |
48. |
15сс/82 ДСТУ Козлятник східний. Технологія вирощування. Загальні вимоги |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 |
5 |
Державний стандарт України |
49. |
15с/82 ДСТУ Сафлор. Технологія вирощування. Загальні вимоги |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 |
5 |
Державний стандарт України |
50. |
15с/82 ДСТУ Еспарцет посівний. Технологія вирощування. Загальні вимоги |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 |
5 |
Державний стандарт України |
51. |
15с/82 ДСТУ Фенхель. Технологія вирощування. Загальні вимоги |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 |
5 |
Державний стандарт України |
52. |
15сс/82 ДСТУ Суданська трава. Технологія вирощування. Загальні вимоги |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 |
5 |
Державний стандарт України |
53. |
15с/82 ДСТУ Буркун кормовий. Технологія вирощування. Загальні вимоги |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 |
5 |
Державний стандарт України |
54. |
15с/83 ДСТУ Мак олійний. Технологія вирощування. Загальні вимоги |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 |
5 |
Державний стандарт України |
55. |
15с/83 ДСТУ Льон-кучерявець. Технологія вирощування. Загальні вимоги |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 |
5 |
Державний стандарт України |
56. |
15с/83 ДСТУ Гірчиця. Технологія вирощування. Загальні вимоги |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 |
5 |
Державний стандарт України |
57. |
15с/85 ДСТУ Квіти зрізані. Лілії. Технічні умови |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 |
5 |
Державний стандарт України |
58. |
15с/86 ДСТУ Квіти зрізані. Хризантеми. Технічні умови |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 |
5 |
Державний стандарт України |
59. |
15с/87 ДСТУ Квіти зрізані. Тюльпани. Технічні умови |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 |
5 |
Державний стандарт України |
60. |
15с/99 ДСТУ Волосся коней. Технічні умови |
Національний аграрний університет |
2006- 2007 рр. |
30 |
5 |
Державний стандарт України |
61. |
16с/25 ДСТУ Вина ароматизовані та напої ароматизовані на основі вина. Загальні технічні умови. |
ТК - 23 НІВіВ "Магарач" |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України |
62. |
24с/17 ДСТУ Консерви із солодкого перцю. |
Центральна лабораторія продуктів переробки плодоовочів, картоплі і винограду |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України на заміну РСТ УРСР 961-84, РСТ УРСР 261-91 |
63. |
24с/17 ДСТУ Консерви. Компоти асорті Українські. |
Центральна лабораторія продуктів переробки плодоовочів, картоплі і винограду |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України на заміну РСТ УРСР 1251-89 |
64. |
35с/4 ДСТУ Тютюн. листя сигарне. Вимоги до вирощування та переробки. |
Закарпатський інститут агропромислового виробництва УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України на заміну ГОСТ 3713-79 |
65. |
35с/5 ДСТУ Тютюн. Сировина сигарного типу. Вимоги до пакування та промислової переробки. |
Закарпатський інститут агропромислового виробництва УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України (на заміну ГОСТ 3714-79) |
66. |
38с/26 ДСТУ Крупи. Пшоно шліфоване. Технічні умови |
Київський Інститут хлібопродуктів |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України (на заміну ГОСТ 572-60) |
67. |
47с/72 ДСТУ Консерви м'ясо-рослинні. Каші з м'ясом та субпродуктами птиці. Загальні технічні умови. |
Технологічний інститут молока та м'яса УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України (на заміну РТУ-РСФСР 2-57, РТУ-РСФСР 3-57) |
68. |
51с/22 ДСТУ Сепаратори відцентрові рідинні. Загальні технічні умови. |
Вінницький Облагростандарт |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України (на заміну ГОСТ 24885-91) |
69. |
52с/3 ДСТУ Біоконцентрат із відходів переробки лаванди. Технічні умови |
ПФ КАТУ НАУ |
2006- 2007 рр. |
25 |
5 |
Державний стандарт України |
70. |
52с/4 ДСТУ Олія ефірна з лепехи. Технічні умови |
ПФ КАТУ НАУ |
2006- 2007 рр. |
25 |
5 |
Державний стандарт України |
71. |
52с/5 ДСТУ Олія рослинна коріандрова. Технічні умови |
ПФ КАТУ НАУ |
2006- 2007 рр. |
25 |
5 |
Державний стандарт України |
72. |
52с/6 ДСТУ Насіння лікарських культур. Сортові та посівні якості. Ехінацея пурпурова, розторопша плямиста |
ПФ КАТУ НАУ |
2006- 2007 рр. |
30 |
5 |
Державний стандарт України |
73. |
52с/7 ДСТУ Насіння квіткових рослин. Сортові та посівні якості. Гібіскус, пасіфлора |
ПФ КАТУ НАУ |
2006- 2007 рр. |
30 |
5 |
Державний стандарт України |
74. |
64с/2 ДСТУ Пшениця озима. Методи визначення вмісту розчинних вуглеводів у вузлах кущення. |
Інститут рослинництва ім. В.Я.Юр'єва |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України |
75. |
64с/2 ДСТУ Культури зернові. Сорти-еталони для оцінки відмінності. Технічні умови. |
Інститут рослинництва ім. В.Я.Юр'єва |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України, |
76. |
65с/14 ДСТУ Зернові культури. Оцінювання якості збирання. |
Інститут землеробства УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України, |
77. |
65с/14 ДСТУ Кормові культури. Оцінювання якості збирання. |
Інститут землеробства УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України, |
78. |
65с/14 ДСТУ Технічні культури. Оцінювання якості збирання. |
Інститут землеробства УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України, |
79. |
65с/16 ДСТУ Пестициди. Оцінювання якості внесення на посівах сільськогосподарських культур. |
Інститут землеробства УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України, |
80. |
65с/16 ДСТУ Редька олійна. Технологія вирощування. |
Інститут землеробства УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України, |
81. |
65с/22 ДСТУ Якість ґрунту. Способи захисту силових ґрунтів від водної ерозії. |
Інститут землеробства УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України |
82. |
65с/22 ДСТУ Якість ґрунту. Методи визначення змиву ґрунту в результаті ерозії. |
Інститут землеробства УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України, |
83. |
65с/22 ДСТУ Охорона ґрунтів. Система моніторингу еродованих земель. Основні положення. |
Інститут землеробства УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України, |
84. |
65с/23 ДСТУ Цеолітове борошно. Меліорант комплексної дії для легких ґрунтів. Загальні технічні вимоги. |
Інститут землеробства УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України, |
85. |
65с/23 ДСТУ Сапонітове борошно. Меліорант комплексної дії - магнієвмісне добриво. Загальні технічні вимоги. |
Інститут землеробства УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України, |
86. |
66с/3 ДСТУ Мікробіологія ґрунту. Відбір ґрунтових проб і підготовка до мікробіологічних аналізів. |
Інститут сільськогосподарсь- кої мікробіології УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України |
87. |
66с/3 ДСТУ Мікробіологія ґрунту. Метод визначення нітрифікаційної активності. |
Інститут сільськогосподарсь- кої мікробіології УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України |
88. |
66с/3 ДСТУ Мікробіологія ґрунту. Газохроматографічний метод визначення денітрифікаційної активності. |
Інститут сільськогосподарсь- кої мікробіології УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України |
89. |
66с/3 ДСТУ Мікробіологія ґрунту. Ацетиленовий метод визначення азотофіксівної активності. |
Інститут сільськогосподарсь- кої мікробіології УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України |
90. |
66с/3 ДСТУ Мікробіологія ґрунту. Метод визначення амілазної активності. |
Інститут сільськогосподарсь- кої мікробіології УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України |
91. |
66с/3 ДСТУ Мікробіологія ґрунту. Метод визначення чисельності мікроміцетів. |
Інститут сільськогосподарсь- кої мікробіології УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України |
92. |
68с/74 ДСТУ Вовна. Методи випробувань. |
Інститут тваринництва УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України (на заміну ГОСТ 18080-72) |
93. |
68с/74 ДСТУ Вовна не мита. Пакування, маркування та транспортування. випробувань. |
Інститут тваринництва УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України (на заміну ГОСТ 6070-67) |
94. |
68с/74 ДСТУ Тварини племінні сільськогосподарські. Методи визначення параметрів продуктивності овець |
Інститут тваринництва УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України (на заміну ГОСТ 25955-83) |
95. |
71с/7 ДСТУ Вулики. Технічні умови. |
Інститут бджільництва УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України на заміну ГОСТ 20740-75 |
96. |
71с/8 ДСТУ Паста для підгодівлі бджіл. Технічні умови. |
Інститут бджільництва УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України |
97. |
75с/7 ДСТУ ISO 6322-1 Збереження зернових та зернобобових. Частина 1: Загальні рекомендації для збереження зернових |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
10 |
Державний стандарт України |
98. |
75с/7 ДСТУ ISO 6322-2 Зернові та зернобобові. Збереження. Частина 2. Практичні рекомендації |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
10 |
Державний стандарт України |
99. |
75с/7 ДСТУ ISO 6322-3 Збереження зернових та зернобобових. Частина 3. Боротьба з комахами шкідниками. |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
10 |
Державний стандарт України |
100. |
75с/7 ДСТУ ISO 16002 Зерно хлібних злаків та зернобобові на збереженні у зерносховищах. Керівництво стосовно визначення зараження зерна живими безхребетними за допомогою пасток. |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
10 |
Державний стандарт України |
101. |
75с/7 ДСТУ ISO 5529 Пшениця. Визначення показника осадження. Метод Зелені |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
10 |
Державний стандарт України |
102. |
75с/7 ДСТУ ISO 8981 Пшениця. Визначення сортів методом електрофорезу |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
10 |
Державний стандарт України |
103. |
75с/7 ДСТУ ISO 7970 Пшениця (Triticum aestivum L.). Технічні умови |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
10 |
Державний стандарт України |
104. |
75с/7 ДСТУ ISO 6645 Борошно пшеничне. Визначення вмісту сухої клейковини |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
10 |
Державний стандарт України |
105. |
75с/7 ДСТУ ISO 7495 Борошно пшеничне. Визначення вмісту сухої клейковини за допомогою механічних засобів |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
10 |
Державний стандарт України |
106. |
75с/7 ДСТУ ISO 5531 Борошно пшеничне. Визначення вологої клейковини |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
10 |
Державний стандарт України |
107. |
75с/7 ДСТУ ISO 11050 Борошно пшеничне і крупка твердої пшениці. Визначення забруднень тваринного походження |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
10 |
Державний стандарт України |
108. |
75с/7 ДСТУ ISO 6820 Борошно пшеничне та житнє. Загальне керівництво з розробки випробовувань для визначення хлібопекарних властивостей. |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
10 |
Державний стандарт України |
109. |
75с/7 ДСТУ ISO 11520-1 Сушарки для зерна - Визначення експлуатаційних властивостей сушарок. |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
10 |
Державний стандарт України |
110. |
75с/7 ДСТУ ISO 5223 Сита лабораторні для зерна. Технічна поправка 1 |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
10 |
Державний стандарт України |
111. |
75с/7 ДСТУ ISO 7971-1 Зернові. Визначення насипної щільності так званої "маси на гектолітр". (контрольний метод) |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
10 |
Державний стандарт України |
112. |
75с/7 ДСТУ ISO 7971-2 Зернові. Визначення насипної щільності так званої "маси на гектолітр". Частина 2. Звичайний метод |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
10 |
Державний стандарт України |
113. |
75с/7 ДСТУ ISO 711 Зернові і продукти з них. Визначення вмісту вологи. (Основний контрольний метод) |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
10 |
Державний стандарт України |
114. |
75с/7 ДСТУ ISO 712 Зернові і продукти з них. Визначення вмісту вологи. Звичайний контрольний метод. |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
10 |
Державний стандарт України |
115. |
75с/7 ДСТУ ISO 2171 Зернові та продукти помелу. Визначення вмісту загального золи |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
10 |
Державний стандарт України |
116. |
75с/7 ДСТУ ISO 6639-2 Зернові та зернобобові. Визначення прихованого зараження комахами. Частина 2. Відбір проб. |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
10 |
Державний стандарт України |
117. |
75с/7 ДСТУ ISO 6639-3 Зернові та зернобобові. Визначення прихованого зараження комахами. Частина 3. Контрольний метод |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
10 |
Державний стандарт України |
118. |
75с/7 ДСТУ ISO 6639-1 Зернові та зернобобові. Визначення прихованого зараження комахами. Частина 1. Загальні принципи. |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
10 |
Державний стандарт України |
119. |
75с/7 ДСТУ ISO 6639-4 Зернові та зернобобові. Визначення прихованого зараження комахами. Частина 4. Прискорені методи |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
10 |
Державний стандарт України |
120. |
75с/7 ДСТУ ISO 520 Зернові та зернобобові. Визначення маси 1000 зерен |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
10 |
Державний стандарт України |
121. |
75с/7 ДСТУ ISO 4112 Зернові та зернобобові. Вимірювання температури зерна, що зберігається навалом. |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
10 |
Державний стандарт України |
122. |
75с/7 ДСТУ ISO 4174 Зернові та зернобобові, олійні. Вимірювання втрати питомого тиску в результаті проходження повітряного потоку одного напрямку через партію зерна насипом. |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
10 |
Державний стандарт України |
123. |
75с/7 ДСТУ ISO 7698 Зернові, зернобобові та продукти переробки. Підрахунок бактерій, дріжджових та цвілевих грибків. |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
12 |
Державний стандарт України |
124. |
75с/7 ДСТУ ISO 13690 Зернові, зернобобові та продукти переробки. Відбір проб із статичних партій. |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
12 |
Державний стандарт України |
125. |
75с/7 ДСТУ ISO 5526 Зернові, зернобобові та інші продовольчі зернові культури. Номенклатура |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
12 |
Державний стандарт України |
126. |
75с/7 ДСТУ ISO 7302 Зерно та зернові продукти. Визначення загального вмісту жиру |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
12 |
Державний стандарт України |
127. |
75с/7 ДСТУ ISO 7973 Зернові та мелені зернові продукти. Визначення в'язкості борошна. Метод із застосуванням амілографа |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
12 |
Державний стандарт України |
128. |
75с/7 ДСТУ ISO 6644 Зернові та мелені зернові продукти. Автоматичний відбір проб механічними методами |
Інститут розвитку аграрних ринків |
2006- 2007 рр. |
18 |
11,2 |
Державний стандарт України |
129. |
76с/10 Корми для тварин. Макуха і шрот з гірчиці та суріпиці |
Інститут кормів УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
15,5 |
Державний стандарт України |
130. |
76с/10 Корми Методи визначення аміачного азоту і активної кислотності |
Інститут кормів УААН |
2006- 2007 рр. |
25 |
14 |
Державний стандарт України |
131. |
76с/10 Препарати ферментні. Метод визначення протеолітичної активності |
Інститут кормів УААН |
2006- 2007 рр. |
25 |
14 |
Державний стандарт України |
132. |
76с/10 Препарати ферментні. Метод визначення пектолітичної активності |
Інститут кормів УААН |
2006- 2007 рр. |
25 |
14 |
Державний стандарт України |
133. |
76с/10 Препарати ферментні. Метод визначення амілолітичної активності |
Інститут кормів УААН |
2006- 2007 рр. |
25 |
14 |
Державний стандарт України |
134. |
76с/11 ISO 15914 Корми для тварин. Ферментативне визначення вмісту загального крохмалю |
Інститут кормів УААН |
2006- 2007 рр. |
18 |
7 |
Державний стандарт України |
135. |
76с/11 ISO 2164 Бобові культури визначення глікозидів гідроцианистої кислоти |
Інститут кормів УААН |
2006- 2007 рр. |
18 |
7 |
Державний стандарт України |
136. |
76с/11 ISO 13903 Сировина для виготовлення повнораціонних та балансуючих сумішей для тварин, птиці, риб та їх виділення. Визначення вмісту триптофану |
Інститут кормів УААН |
2006- 2007 рр. |
18 |
7 |
Державний стандарт України |
137. |
76с/11 ISO 14939 Корми для тварин. Визначення вмісту карбадоксу. Метод з використанням рідинної хроматографії високороздільної здатності |
Інститут кормів УААН |
2006- 2007 рр. |
18 |
6 |
Державний стандарт України |
138. |
77с/5 ДСТУ Хміль. Правила відбору проб та методи випробовувань |
Інститут сільського господарства Полісся УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України |
139. |
77с/5 ДСТУ Хміль. Технічні умови. |
Інститут сільського господарства Полісся УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України |
140. |
77с/5 ДСТУ Хміль. Технологія вирощування. Загальні вимоги. |
Інститут сільського господарства Полісся УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України |
141. |
79с/21 ДСТУ Препарати імунобіологічні. Вакцина жива суха проти бешихи свиней. Технічні умови |
Інститут ветеринарної медицини УААН |
2006- 2007 рр. |
20 |
12 |
Державний стандарт України |
142. |
111с/1 ДСТУ Екстракт водяний, спиртовий з виноградної вичавки. Технічні умови. |
ДП НВП "Плодвинконсерв" |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України(на заміну ГОСТ 7342) |
143. |
111с/1 ДСТУ Вичавки плодові. Технічні умови. |
ДП НВП "Плодвинконсерв" |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України(на заміну ГОСТ 5743) |
144. |
111с/1 ДСТУ Порошок з плодових вичавок. Технічні умови |
ДП НВП "Плодвинконсерв" |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України(на заміну ГОСТ 4825) |
145. |
115с/2 ДСТУ Машини для внесення рідких органічних добрив. Загальні технічні умови. |
Київський Облагростандарт |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України(на заміну ГОСТ 23983-80) |
146. |
118с/5 ДСТУ Перевивні та первинні культури клітин риб. Загальні технічні умови |
Інститут рибного господарства УААН |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України |
147. |
119с/16 ДСТУ ISO 6532 Пилки ланцюгові переносні. Технічні дані |
ВАТ "НДІферммаш" |
2006- 2007 рр. |
18 |
6 |
Державний стандарт України |
148. |
119с/16 ДСТУ ISO 9193 Газонні і садові трактори з місцем для водія. Механізм відбору потужності Викласти в наступній редакції: ДСТУ ISO 4183 Передачі пасові. Клинові паси класичні та вузькі. Шківи канав часті (система базових ширин) |
ВАТ "НДІферммаш" |
2006- 2007 рр. |
18 |
6 |
Державний стандарт України |
149. |
119с/16 ДСТУ ISO 11682 Кущорізи і газонокосарки. Технічні дані |
ВАТ "НДІферммаш" |
2006- 2007 рр. |
18 |
6 |
Державний стандарт України |
150. |
119с/16 ДСТУ ISO/TR 15155 Оцінка можливостей сільськогосподарського зрошувального устаткування. |
ВАТ "НДІферммаш" |
2006- 2007 рр. |
18 |
6 |
Державний стандарт України |
151. |
119с/16 ДСТУ ISO 23206 Сільськогосподарські колісні трактори і устаткування. Фронтальні навантажувачі. Шасі для устаткування. |
ВАТ "НДІферммаш" |
2006- 2007 рр. |
18 |
6 |
Державний стандарт України |
152. |
119с/16 ДСТУ ISO 24347 Сільськогосподарські транспортні засоби. Механічні з'єднання між тягачами та причепами. Розміри з'єднувального пристрою (80 мм) кульового типу |
ВАТ "НДІферммаш" |
2006- 2007 рр. |
18 |
6 |
Державний стандарт України |
153. |
119с/16 ДСТУ ISO 15078 Машини для лісового господарства. Лісонавантажувачі. Розташування і спосіб приведення в дію двоважільних органів керування |
ВАТ "НДІферммаш" |
2006- 2007 рр. |
18 |
6 |
Державний стандарт України |
154. |
119с/17 ДСТУ ISO 1401 Гумові шланги до сільськогосподарських обприскувачів |
ВАТ "НДІферммаш" |
2006- 2007 рр. |
18 |
6 |
Державний стандарт України |
155. |
119с/17 ДСТУ ISO 6531 Машини для лісового господарства. Пилки ручні ланцюгові бензиномоторні. Словник |
ВАТ "НДІферммаш" |
2006- 2007 рр. |
18 |
6 |
Державний стандарт України |
156. |
119с/17 ДСТУ ISO 7112 Машини для лісового господарства. Переносні ручні кущорізи і газонокосарки. Словник |
ВАТ "НДІферммаш" |
2006- 2007 рр. |
18 |
6 |
Державний стандарт України |
157. |
119с/17 ДСТУ ISO 10625 Устаткування для захисту рослин. Насадки обприскувачів. Кольори кодування для ідентифікації Викласти в наступній редакції: ДСТУ ISO 11784 Ідентифікація тварин по радіочастотному коду. Структура коду |
ВАТ "НДІферммаш" |
2006- 2007 рр. |
18 |
6 |
Державний стандарт України |
158. |
119с/17 ДСТУ ISO 13860 Лісогосподарські машини. Трактори самонавантажувальні для трелювання лісоматеріалів. Терміни, визначення та технічні умови |
ВАТ "НДІферммаш" |
2006- 2007 рр. |
18 |
6 |
Державний стандарт України |
159. |
119с/17 ДСТУ ISO 13861 Лісогосподарські машини. Трелювальники колісні. Терміни, визначення і технічні умови |
ВАТ "НДІферммаш" |
2006- 2007 рр. |
18 |
6 |
Державний стандарт України |
160. |
119с/17 ДСТУ ISO 13862 Лісогосподарські машини. Машини валильно-пакетувальні. Терміни, визначення і технічні умови |
ВАТ "НДІферммаш" |
2006- 2007 рр. |
18 |
6 |
Державний стандарт України |
161. |
119с/17 ДСТУ ISO 14131 Обприскувачі сільськогосподарські. Урівноваженість штанги. Методи випробування. Викласти в наступній редакції: ДСТУ ISO 11094 Акустика. Правила випробовування для вимірювання шуму, що передається через повітря, створеного приводними газонокосарками, газонними тракторами, газонними та садовими тракторами, косарками для професійного використання, газонними та садовими тракторами з косарковими пристроями |
ВАТ "НДІферммаш" |
2006- 2007 рр. |
18 |
6 |
Державний стандарт України |
162. |
119с/17 ДСТУ ISO 22368-1 Обладнання для захисту рослин. Метод випробування для оцінки системи очищення. Частина 1: Внутрішня система очищення обприскувачів. Викласти в наступній редакції: ДСТУ ISO 9467 Лісогосподарські машини. Пилки ланцюгові та кущорізи портативні. Небезпека виникнення пожежі від системи випуску двигуна |
ВАТ "НДІферммаш" |
2006- 2007 рр. |
18 |
6 |
Державний стандарт України |
163. |
119с/17 ДСТУ ISO 22368-2 Обладнання для захисту рослин. Метод випробування для оцінки системи очищення. Частина 2: Зовнішня система очищення обприскувачів. Викласти в наступній редакції: ДСТУ ISO 11169 Лісогосподарські машини. Спеціальні гусеничні машини. Критерії оцінки робочих характеристик гальмівних систем |
ВАТ "НДІферммаш" |
2006- 2007 рр. |
18 |
6 |
Державний стандарт України |
164. |
119с/17 ДСТУ ISO 22368-3 Обладнання для захисту рослин. Метод випробування для оцінки системи очищення. Частина 3: Внутрішня система очищення баків. Викласти в наступній редакції: ДСТУ ISO 15081 Сільськогосподарське іригаційне устатковання. Графічні символи для іригаційних систем працюючих під тиском |
ВАТ "НДІферммаш" |
2006- 2007 рр. |
18 |
6 |
Державний стандарт України |
165. |
119с/17 ДСТУ ISO/TS 22763 Обладнання для захисту рослин. Обприскувачі. Визначення колії обприскувачів рослин |
ВАТ "НДІферммаш" |
2006- 2007 рр. |
18 |
6 |
Державний стандарт України |
166. |
119с/17 ДСТУ ISO 22866 Обладнання для захисту рослин. Методи польових вимірювань зносу рідини при обприскуванні Викласти в наступній редакції: ДСТУ ISO 11785 Ідентифікація тварин по радіочастотному коду. Технічний принцип |
ВАТ "НДІферммаш" |
2006- 2007 рр. |
18 |
6 |
Державний стандарт України |
167. |
119с/19 ДСТУ Машини та обладнання для тваринництва і кормовиробництва. Монтажопридатність. Загальні вимоги |
ВАТ "НДІферммаш" |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України на заміну ГОСТ 22903-78 |
168. |
119с/19 ДСТУ Культиватори пласкорізи. Загальні технічні умови. (на заміну ГОСТ 26738-91) |
ВАТ "НДІферммаш" |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України на заміну ГОСТ 7751-79 |
169. |
119с/19 ДСТУ Трактори сільськогосподарські та лісогосподарські. Терміни та визначення видів. |
ВАТ "НДІферммаш" |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України на заміну ГОСТ 27155-86 |
170. |
119с/19 ДСТУ Культиватори пропашні. Типи та основні параметри |
ВАТ "НДІферммаш" |
2006- 2007 рр. |
30 |
10 |
Державний стандарт України на заміну ГОСТ 1114-84 |