1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
04.12.2007 N 341
Про затвердження національних стандартів, національних нормативних документів, скасування нормативного документа та внесення зміни до наказу Держспоживстандарту
( Із змінами, внесеними згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 125 від 16.04.2008 )
Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" та на виконання Плану національної стандартизації на 2007 рік
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити національні стандарти України з наданням чинності:
а) з 1 липня 2008 р.:
ДСТУ 4879:2007 Крісла колісні. Загальні технічні умови
- Вперше
ДСТУ 4880:2007 Крісла колісні. Настанови щодо застосування серії
стандартів ДСТУ ISO 7176 на методи випробування
(ISO/TR 13570-1:2005, NEQ)
- Вперше
б) з 1 січня 2009 р.:
ДСТУ 4881:2007 Глютам. Технічні умови
- Вперше
ДСТУ 4882:2007 Шини пневматичні великогабаритні та
надвеликогабаритні для позадорожніх кар'єрних
автомобілів. Загальні вимоги до експлуатування
- Вперше
ДСТУ 4883:2007 Шини пневматичні для тракторів та
сільськогосподарських машин. Загальні вимоги
до експлуатування
- Вперше
ДСТУ 4884:2007 Добрива органічні та органо-мінеральні.
Термінита визначення понять
- Вперше
ДСТУ 4885:2007 Енергоощадність. Геліоенергетика. Методика
визначання ресурсів
- Вперше
ДСТУ 4886.1:2007 Сіль кухонна. Правила відбирання і готування
проб
- Вперше (зі скасуванням в Україні
ГОСТ 13685-84 в частині розділу 1)
ДСТУ 4886.2:2007 Сіль кухонна. Визначення органолептичних
показників
- Вперше (зі скасуванням в Україні
ГОСТ 13685-84 в частині пункту 2.1)
ДСТУ 4886.3:2007 Сіль кухонна. Визначення вологи
- Вперше (зі скасуванням в Україні
ГОСТ 13685-84 в частині пункту 2.2)
ДСТУ 4886.4:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту нерозчинного у
воді залишку
- Вперше (зі скасуванням в Україні
ГОСТ 13685-84 в частині пункту 2.3)
ДСТУ 4886.5:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту хлору
- Вперше (зі скасуванням в Україні
ГОСТ 13685-84 в частині пункту 2.4)
ДСТУ 4886.6:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту кальцію і
магнію
- Вперше (зі скасуванням в Україні
ГОСТ 13685-84 в частині пунктів 2.5 і 2.6)
ДСТУ 4886.7:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту сульфатів
- Вперше (зі скасуванням в Україні
ГОСТ 13685-84 в частині пункту 2.8)
ДСТУ 4886.8:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту калію
- Вперше (зі скасуванням в Україні
ГОСТ 13685-84 в частині пунктів 2.14 і 2.15)
ДСТУ 4886.9:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту йоду
- Вперше (зі скасуванням в Україні
ГОСТ 13685-84 в частині пункту 2.12)
ДСТУ 4886.10:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту брому
- Вперше (зі скасуванням в Україні
ГОСТ 13685-84 в частині пункту 2.13)
ДСТУ 4886.11:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту фтору
- Вперше
ДСТУ 4886.12:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту
залізистосиньородистого калію
- Вперше
ДСТУ 4886.13:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту оксиду заліза
- Вперше (зі скасуванням в Україні
ГОСТ 13685-84 в частині пунктів 2.9 і 2.10)
ДСТУ 4886.14:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту хлориду калію
- Вперше
ДСТУ 4886.15:2007 Сіль кухонна. Визначення розчинності солі
- Вперше
ДСТУ 4886.16:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту кобальту
- Вперше
ДСТУ 4886.17:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту марганцю
- Вперше
ДСТУ 4886.18:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту селену
- Вперше
ДСТУ 4886.19:2007 Сіль кухонна. Визначення маси нетто
- Вперше
ДСТУ 4886.20:2007 Сіль кухонна. Визначення крупності
- Вперше (зі скасуванням в Україні
ГОСТ 13685-84 в частині пункту 2.16)
ДСТУ 4886.21:2007 Розсіл хлориду натрію. Визначення загальної
лужності
- Вперше (зі скасуванням в Україні
ГОСТ 13685-84 в частині пункту 2.17.2)
ДСТУ 4886.22:2007 Розсіл хлориду натрію. Визначення густини
- Вперше (зі скасуванням в Україні
ГОСТ 13685-84 в частині пункту 2.17.1)
ДСТУ 4886.23:2007 Розсіл хлориду натрію. Визначення складу
- Вперше (зі скасуванням в Україні
ГОСТ 13685-84 в частині пункту 2.17.3)
ДСТУ 4886.24:2007 Розсіл хлориду натрію. Визначення pH
- Вперше (зі скасуванням в Україні
ГОСТ 13685-84 в частині пунктів 2.18 і 2.19)

................
Перейти до повного тексту