1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
22.06.2009 N 226
Про затвердження національних стандартів, змін до національних стандартів, скасування нормативних документів та внесення змін до наказів Держспоживстандарту від 04.08.2008 N 269, від 22.05.2009 N 193
Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" та на виконання Плану національної стандартизації
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити національні стандарти України з наданням чинності з 1 січня 2010 р.:
ДСТУ 7033:2009 Буряк столовий свіжий. Технічні умови
- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 1722-85,
ГОСТ 26766-85)
ДСТУ 7034:2009 Буряк столовий молодий свіжий
з листками. Технічні умови
- На заміну РСТ УРСР 287-89
ДСТУ 7035:2009 Морква свіжа. Технічні умови
- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 1721-85,
ГОСТ 26767-85)
ДСТУ 7036:2009 Диня свіжа. Технічні умови
- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 7178-85)
ДСТУ 7037:2009 Капуста білоголова свіжа. Технічні умови
- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 1724-85,
ГОСТ 26768-85).
б) з 1 січня 2011 р.:
ДСТУ 7038:2009 Саджанці кущових ягідних культур.
Технологія вирощування. Загальні вимоги
- Вперше
ДСТУ 7039:2009 Саджанці зерняткових культур.
Технологія вирощування. Загальні вимоги
- Вперше
ДСТУ 7040:2009 Фрукти, овочі та продукти їх переробляння,
консерви м'ясні та м'ясо-рослинні.
Готування проб до лабораторних аналізів
- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 26671-85).
2. Затвердити зміни до національних стандартів України з надання чинності з 1 серпня 2009 р.:
Зміна N 1 Шампанське України. Технічні умови
ДСТУ 4800:2007
Зміна N 1 Виноматеріали для шампанського України
ДСТУ 4804:2007 та вин ігристих. Технічні умови
Зміна N 1 Виноматеріали оброблені. Загальні
ДСТУ 4805:2007 технічні умови
Зміна N 1 Вина. Загальні технічні умови
ДСТУ 4806:2007
Зміна N 1 Вина ігристі. Технічні умови.

................
Перейти до повного тексту