1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
12.06.2008 N 192
Про затвердження національних стандартів, змін до національних стандартів, скасування нормативних документів та внесення змін до наказів Держспоживстандарту від 03.08.2006 р. N 230, від 10.11.2006 р. N 322, від 25.12.2006 р. N 364, від 27.12.2006 р. N 374, від 27.12.2006 р. N 375, від 05.05.2008 р. N 140 та від 16.05.2008 р. N 154
( Із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 270 від 04.08.2008 N 424 від 26.11.2008 N 478 від 28.12.2009 N 496 від 30.12.2009 N 47 від 18.02.2010 N 107 від 24.03.2010 )
Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" та на виконання Плану національної стандартизації
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити зміну до національного стандарту України з наданням чинності з 1 вересня 2008 р.:
зміна N 1 ДСТУ 4282:2004 Солод пивоварний ячмінний. Загальні
технічні умови
2. Затвердити національні стандарти України з наданням чинності
а) з 1 січня 2009 р.:
ДСТУ 5004:2008 Какао-масло. Загальні технічні умови
- Вперше
ДСТУ 5005:2008 Замінники какао-масла. Загальні технічні умови
- Вперше (зі скасуванням в Україні
ГОСТ 28931-91)
ДСТУ 5006:2008 Какао терте. Загальні технічні умови
- Вперше
ДСТУ 5007:2008 Замінники какао-масла. Метод визначання масової
частки твердих тригліцеридів
- Вперше (зі скасуванням в Україні
ГОСТ 28929-91)
ДСТУ 5008:2008 Рідини парфумерно-косметичні. Методи визначання
об'ємної частки етилового спирту
- Вперше
ДСТУ 5009:2008 Вироби парфумерно-косметичні. Правила
приймання, відбирання проб, методи
органолептичних випробувань
- Вперше (зі скасуванням в Україні
ГОСТ 29188.0-91)
ДСТУ 5010:2008 Продукція парфумерно-косметична. Пакування,
маркування, транспортування і зберігання
- Вперше (зі скасуванням в Україні
ГОСТ 27429-87, ГОСТ 28303-89)
ДСТУ 5011:2008 Кокони шовковичного шовкопряда племінні.
Технічні умови
- Вперше
ДСТУ 5012:2008 Шовківництво. Терміни та визначення понять
- Вперше
ДСТУ 5013:2008 Водорості та трави морські. Номенклатура
біологічна і товарна
- Вперше
ДСТУ 5014:2008 Ентомофаги та акарифаги шкідників
сільськогосподарських культур.
Номенклатура зоологічна і товарна
- Вперше
ДСТУ 5015:2008 Волокно лляне коротке. Технічні умови
- Вперше (зі скасуванням в Україні
ГОСТ 9394-76)
ДСТУ 5016:2008 Ентомологічні препарати трихограми.
Загальні технічні умови
- Вперше
ДСТУ 5017:2008 Метрологія. Державна повірочна схема для
засобів вимірювання параметрів шорсткості
R , R і R в діапазоні
a max z
від 0,025 мкм до 1600 мкм
- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 8.296-78)
ДСТУ-Н 5018:2008 Метрологія. Системи для вимірювання витрати,
об'єму та маси води автоматизовані. Типова
програма державної метрологічної атестації
методики виконання вимірювання
- Вперше
ДСТУ 5019:2008 Торф. Терміни та визначення понять
- Вперше
( Підпункт "а" пункту 2 із змінами, внесеними згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 270 від 04.08.2008 )
б) з 1 липня 2009 р.:
ДСТУ 5020:2008 Концентрати харчові. Методи визначання домішок
і зараженості шкідниками зерна
- Вперше (зі скасуванням в Україні
ГОСТ 15113.2-77)
в) з 1 липня 2010 р.:
( Позицію підпункту "в" пункту 2 вилучено на підставі Наказу Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 496 від 30.12.2009 ) ( Позицію підпункту "в" пункту 2 вилучено на підставі Наказу Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 496 від 30.12.2009 ) ( Підпункт "в" пункту 2 із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 270 від 04.08.2008, N 107 від 24.03.2010 )
г) з 1 січня 2010 р.:
ДСТУ 5023:2008 Вироби кондитерські борошняні. Метод визначання
здатності до намокання
- Вперше (зі скасуванням в Україні
ГОСТ 10114-80)
ДСТУ 5024:2008 Вироби кондитерські. Методи визначання
кислотності та лужності
- Вперше (зі скасуванням в Україні
ГОСТ 5898-87)
ДСТУ 5025:2008 Вироби кондитерські. Метод визначання масової
частки загальної сірчистої кислоти
- Вперше (зі скасуванням в Україні
ГОСТ 26811-86)
( Позицію підпункту "г" пункту 2 вилучено на підставі Наказу Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 47 від 18.02.2010 )
ДСТУ 5027:2008 Протипожежна техніка. Установки водяного
пожежогасіння автоматичні. Зрошувачі для
водяних завіс. Загальні технічні вимоги та
методи випробовування
- Вперше
( Позицію підпункту "г" пункту 2 вилучено на підставі Наказу Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 478 від 28.12.2009 ) ( Підпункт "г" пункту 2 із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 424 від 26.11.2008, N 47 від 18.02.2010 )
д) з 1 липня 2010 р.:
ДСТУ Соя. Ідентифікація генетично модифікованих
5021.1:2008 організмів. Частина 1. Методи відбирання та
правила готування проб
- Вперше
ДСТУ Соя. Ідентифікація генетично модифікованих
5021.2:2008 організмів. Частина 2. Метод визначання

................
Перейти до повного тексту