1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
04.07.2006 N 191
Про затвердження національних стандартів, змін до національних стандартів та скасування нормативних документів
( Із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 19 від 07.02.2007 N 64 від 26.03.2007 N 105 від 18.05.2007 N 169 від 30.07.2007 N 176 від 02.08.2007 )
Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" від 17 травня 2001 р. N 2408-III та на виконання планів державної стандартизації на 2005 та 2006 роки
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити національні стандарти України з наданням чинності:
а) з 1 грудня 2006 р.:
ДСТУ 4122:2006 Метрологія. Державна повірочна схема для
засобів вимірювання електричної напруги від
0,1 В до 1000 В змінного струму в діапазоні
частот від 10 Гц до 1 МГц
- Вперше (зі скасуванням МИ 1935-88 у частині
засобів вимірювання електричної напруги
в діапазоні частот від 20 Гц до 1 МГц)
б) з 1 січня 2007 р.:
ДСТУ 4278:2006 Дорожній транспорт. Знаки номерні транспортних
засобів. Загальні вимоги. Правила застосування
- На заміну ДСТУ 4278:2004
( Термін надання чинності ДСТУ 4645:2005 встановлено з 1 липня 2007 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 64 від 26.03.2007 )
ДСТУ 4645:2006 Виноматеріали коньячні. Загальні технічні умови
- На заміну РСТ УРСР 1905-81
в) з 1 липня 2007 р.:
ДСТУ 2450:2006 Оцти з харчової сировини. Загальні технічні
умови
- На заміну ДСТУ 2450-94
ДСТУ 2717:2006 Концентрати харчові. Суміші пряноароматичні для
перших і других обідніх страв. Загальні
технічні умови
- На заміну ДСТУ 2717-94
ДСТУ 2900:2006 Концентрати харчові. Напівфабрикати виробів з
борошна. Загальні технічні умови
- На заміну ДСТУ 2900 -94
ДСТУ 4633:2006 Олії. Методи визначання густини
- Вперше
ДСТУ 4634:2006 Концентрати харчові. Сніданки сухі. Пластівці
круп'яні. Загальні технічні умови
- Вперше
ДСТУ 4635:2006 Сири плавлені. Загальні технічні умови
- На заміну ДСТУ 1434-92
ДСТУ 4636:2006 Консерви. Суміші овочеві зимові. Технічні умови
- На заміну РСТ УРСР 1636-80
( Термін надання чинності ДСТУ 4637:2006 встановлено з 1 січня 2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 176 від 02.08.2007 )
ДСТУ 4637:2006 Зелень консервована. Технічні умови
- На заміну РСТ УРСР 1528-84
( Термін надання чинності ДСТУ 4638:2006 встановлено з 1 січня 2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 105 від 18.05.2007 )
ДСТУ 4638:2006 Шрот соняшниковий. Технічні умови
- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 11246-96)
ДСТУ 4639:2006 Казеїн технічний. Технічні умови
- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 17626-81)
ДСТУ 4640:2006 Продукти перероблення субтропічних культур.
Листя мирта, зизифуса, маслини та фейхоа.
Технічні умови
- Вперше
ДСТУ 4641:2006 Консерви. Соуси фруктові з субтропічних
плодових культур. Загальні технічні умови
- Вперше
ДСТУ 4642:2006 Консерви. Варення з плодів зизифуса. Технічні
умови
- Вперше
ДСТУ 4643:2006 Декстрини. Технічні умови
- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 6034-74)
ДСТУ 4644:2006 Крохмаль. Правила приймання та методи
відбирання проб
- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 7698-93
(ИСО 1666-73, ИСО 3188-78, ИСО 3593-81,
ИСО 3946-82, ИСО 3947-77, ИСО 5378-78,
ИСО 5379-83, ИСО 5809-82, ИСО 5810-82)

................
Перейти до повного тексту