1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
27.04.2006 N 130
Про затвердження національних стандартів, зміни до національного стандарту та скасування нормативних документів
( Із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 76 від 04.04.2007 N 104 від 18.05.2007 N 105 від 18.05.2007 N 169 від 30.07.2007 N 176 від 02.08.2007 )
Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" від 17 травня 2001 р. N 2408-III і на виконання плану державної стандартизації на 2005 рік
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити національні стандарти України з наданням чинності:
а) з 1 січня 2007 р.:
( Термін надання чинності ДСТУ 4551:2006 встановлено з 1 липня 2007 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 76від 04.04.2007 )
|ДСТУ 4551:2006 |Пломби індикаторні. Стійкість до |
| |маніпулювання, фальсифікації та підробки. |
| |Вимоги та методи випробувань |
| |- Вперше |
|---------------------+------------------------------------------|
|ДСТУ 4552:2006 |Сироватка молочна суха. Технічні умови |
| |- Вперше |
|---------------------+------------------------------------------|
|ДСТУ 4553:2006 |Сироватка молочна згущена. Технічні |
| |умови |
| |- Вперше |
|---------------------+------------------------------------------|
( Термін надання чинності ДСТУ 4554:2006 встановлено з 1 липня 2007 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 76від 04.04.2007 )
|ДСТУ 4554:2006 |Сир кисломолочний. Технічні умови |
| |- Вперше (зі скасуванням РСТ УССР 248-90) |
|---------------------+------------------------------------------|
( Термін надання чинності ДСТУ 4555:2006 встановлено з 1 липня 2007 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 76від 04.04.2007 )
|ДСТУ 4555:2006 |Маслянка суха. Технічні умови |
| |- Вперше суха. Технічні умови |
|---------------------+------------------------------------------|
( Термін надання чинності ДСТУ 4556:2006 встановлено з 1 липня 2007 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 76від 04.04.2007 )
|ДСТУ 4556:2006 |Молоко сухе швидкорозчинне. Технічні |
| |умови |
| |- Вперше |
------------------------------------------------------------------
б) з 1 квітня 2007 р.:
( Термін надання чинності ДСТУ 4557:2006 встановлено з 1 січня 2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 176від 02.08.2007 )
|ДСТУ 4557:2006 |Продукти жирові для дитячого та дієтичного|
| |харчування. Спреди дитячі. Технічні |
| |умови |
| |- Вперше |
|---------------------+------------------------------------------|
( Термін надання чинності ДСТУ 4558:2006 встановлено з 1 липня 2007 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 76від 04.04.2007 )
|ДСТУ 4558:2006 |Сир пошехонський. Технічні умови |
| |- Вперше (зі скасуванням РСТ УССР 1899-85)|
|---------------------+------------------------------------------|
( Термін надання чинності ДСТУ 4559:2006 встановлено з 1 січня 2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 176від 02.08.2007 )
|ДСТУ 4559:2006 |Водень технічний для гідрування жирів. |
| |Технічні умови |
| |- Вперше |
|---------------------+------------------------------------------|
( Термін надання чинності ДСТУ 4560:2006 встановлено з 1 січня 2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 105від 18.05.2007 )
|ДСТУ 4560:2006 |Майонези. Правила приймання та методи |
| |випробування |
| |- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 30004.2-93) |
|---------------------+------------------------------------------|
( Термін надання чинності ДСТУ 4561:2006 встановлено з 1 січня 2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 176від 02.08.2007 )
|ДСТУ 4561:2006 |Соуси салатні. Технічні умови |
| |- Вперше |
|---------------------+------------------------------------------|
( Термін надання чинності ДСТУ 4562:2006 встановлено з 1 січня 2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 176від 02.08.2007 )
|ДСТУ 4562:2006 |Олія кокосова. Технічні умови постачання |
| |- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 10766-64) |
|---------------------+------------------------------------------|
( Термін надання чинності ДСТУ 4563:2006 встановлено з 1 січня 2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 176від 02.08.2007 )
|ДСТУ 4563:2006 |Олія пальмоядрова. Технічні умови |
| |постачання |
| |- Вперше |
|---------------------+------------------------------------------|
|ДСТУ 4564:2006 |Мінарини. Загальні технічні умови |
| |- Вперше |
|---------------------+------------------------------------------|
( Термін надання чинності ДСТУ 4565:2006 встановлено з 1 жовтня 2007 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 104від 18.05.2007 )
|ДСТУ 4565:2006 |Ряжанка та варенець. Технічні умови |
| |- Вперше |
------------------------------------------------------------------

................
Перейти до повного тексту