08.04.2013 № 87 |
Голова | А.М. Пономаренко |
Інформація про суб'єкта надання адміністративної послуги | ||
1. | Місцезнаходження суб'єкта надання адміністративної послуги |
Державна санітарно-епідеміологічна служба України м. Київ, вул. Волоська, 19, |
2. | Інформація щодо режиму роботи суб'єкта надання адміністративної послуги |
Понеділок-четвер з 9-00 до 18-00 П'ятниця з 9-00 до 16-45 |
3. | Телефон/факс (довідки), адреса електронної пошти та веб-сайт суб'єкта надання адміністративної послуги |
425-46-11 425-47-24 |
Нормативні акти, якими регламентується надання адміністративної послуги | ||
4. | Закони України |
Закон України "Про захист населення від інфекційних хвороб" (ст. 33); |
5. | Акти Кабінету Міністрів України |
Постанова Кабінету Міністрів України 03.07.2006 року № 908 "Про затвердження Порядку державної реєстрації (перереєстрації) дезінфекційних засобів", розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.10.2011 № 1067-р "Про затвердження переліку платних адміністративних послуг, які надаються Державною санітарно-епідеміологічною службою та установами і закладами, що належать до сфери її управління" (щодо висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи); |
6. | Акти центральних органів виконавчої влади |
Наказ Державної санітарно-епідеміологічної служби України від 26.04.2012 № 38 "Про оплату за надання адміністративних послуг", наказ МОЗ від 06.11.2006 № 739 "Про організацію роботи з державної реєстрації (перереєстрації) дезінфекційних засобів, віднесення харчових продуктів до категорії харчових продуктів спеціального дієтичного споживання, функціональних харчових продуктів та дієтичних добавок і проведення їх державної реєстрації", зареєстрований в Мін'юсті 17.11.2006 за № 1213/13087 (із змінами). |
7. | Акти місцевих органів виконавчої влади/органів місцевого самоврядування | (назва, дата та номер, пункт) |
Умови отримання адміністративної послуги | ||
8. | Підстава для одержання адміністративної послуги | Виконання вимог Закону України "Про захист населення від інфекційних хвороб" |
9. | Вичерпний перелік документів, необхідних для отримання адміністративної послуги, а також вимоги до них |
1. Заява до головного державного санітарного лікаря України за формою, встановленою наказом головного державного санітарного лікаря України. 2. Опис наданих документів - відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 03.07.2006 № 908 "Про затвердження Порядку державної реєстрації (перереєстрації) дезінфекційних засобів". |
10. | Порядок та спосіб подання документів, необхідних для отримання адміністративної послуги | Особисто та поштою |
11. | Платність (безоплатність) надання адміністративної послуги | Безоплатно |
У разі платності: | ||
11.1 | Нормативно-правові акти, на підставі яких стягується плата | - |
11.2. | Розмір та порядок внесення плати (адміністративного збору) за платну адміністративну послугу | - |
11.3. | Розрахунковий рахунок для внесення плати | - |
12. | Строк надання адміністративної послуги | 30 днів |
13. | Перелік підстав для відмови у наданні адміністративної послуги |
1. Подання суб'єктом господарювання неповного пакета документів, необхідних для одержання документа дозвільного характеру, згідно із встановленим вичерпним переліком 2. Виявлення в документах, поданих суб'єктом господарювання, недостовірних відомостей. 3. Негативний висновок за результатами проведених експертиз та обстежень. 4. Інші підстави, які передбачені чинним законодавством. |
14. | Результат надання адміністративної послуги | Видача свідоцтва про державну реєстрацію дезінфекційного засобу |
15. | Способи отримання відповіді (результату) | Особисто або за дорученням |
16. | Примітка |
Інформація про суб'єкта надання адміністративної послуги | ||
1. | Місцезнаходження суб'єкта надання адміністративної послуги |
Державна санітарно-епідеміологічна служба України м. Київ, вул. Волоська, 19 |
2. | Інформація щодо режиму роботи суб'єкта надання адміністративної послуги |
Понеділок-четвер з 9-00 до 18-00 П'ятниця з 9-00 до 16-45 |
3. | Телефон/факс (довідки), адреса електронної пошти та веб-сайт суб'єкта надання адміністративної послуги |
425-46-11 425-47-24 |
Нормативні акти, якими регламентується надання адміністративної послуги | ||
4. | Закони України |
Закон України "Про безпечність та якість харчових продуктів" (ст. 18);Закон України "Про дитяче харчування" (ст. 9). |
5. | Акти Кабінету Міністрів України |
Постанова Кабінету Міністрів України від 26.07.2006 № 1023 "Про реалізацію статті 28 Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів", розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.10.2011 № 1067-р "Про затвердження переліку платних адміністративних послуг, які надаються Державною санітарно-епідеміологічною службою та установами і закладами, що належать до сфери її управління" (щодо висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи) |
6. | Акти центральних органів виконавчої влади |
Наказ МОЗ від 06.11.2006 № 739 "Про організацію роботи з державної реєстрації (перереєстрації) дезінфекційних засобів, віднесення харчових продуктів до категорії харчових продуктів спеціального дієтичного споживання, функціональних харчових продуктів та дієтичних добавок і проведення їх державної реєстрації", зареєстрований в Мін'юсті 17.11.2006 за № 1213/13087 (із змінами). |
7. | Акти місцевих органів виконавчої влади/ органів місцевого самоврядування | (назва, дата та номер, пункт) |
Умови отримання адміністративної послуги | ||
8. | Підстава для одержання адміністративної послуги |
Виконання вимог Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів" . |
9. | Вичерпний перелік документів, необхідних для отримання адміністративної послуги, а також вимоги до них |
1. Заява до головного державного санітарного лікаря України за формою, встановленою наказом головного державного санітарного лікаря України; 2. Опис наданих документів - відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 26.07.2006 № 1023 "Про реалізацію статті 28 Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів". |
10. | Порядок та спосіб подання документів, необхідних для отримання адміністративної послуги | Особисто або поштою |
11. | Платність (безоплатність) надання адміністративної послуги | Безоплатно |
У разі платності: | ||
11.1 | Нормативно-правові акти, на підставі яких стягується плата | - |
11.2. | Розмір та порядок внесення плати (адміністративного збору) за платну адміністративну послугу | - |
11.3. | Розрахунковий рахунок для внесення плати | - |
12. | Строк надання адміністративної послуги | 30 днів |
13. | Перелік підстав для відмови у наданні адміністративної послуги |
1. Подання суб'єктом господарювання неповного пакета документів, необхідних для одержання документа дозвільного характеру, згідно із встановленим вичерпним переліком. 2. Виявлення в документах, поданих суб'єктом господарювання, недостовірних відомостей. 3. Негативний висновок за результатами проведених експертиз та обстежень. 4. Інші підстави, які передбачені чинним законодавством. |
14. | Результат надання адміністративної послуги | Включення до реєстру харчових продуктів для спеціального дієтичного споживання, функціональних харчових продуктів та дієтичних добавок |
15. | Способи отримання відповіді (результату) | Розміщується на веб-сайті |
16. | Примітка |
Інформація про суб'єкта надання адміністративної послуги | ||
1. | Місцезнаходження суб'єкта надання адміністративної послуги |
ДП "Комітет з питань гігієнічного регламентування Державної санітарно-епідеміологічної служби України" м. Київ, вул. Саксаганського, 75 |
2. | Інформація щодо режиму роботи суб'єкта надання адміністративної послуги |
Понеділок-четвер з 9-00 до 18-00 П'ятниця з 9-00 до 16-45 |
3. | Телефон/факс (довідки), адреса електронної пошти та веб-сайт суб'єкта надання адміністративної послуги | 289-47-05 |
Нормативні акти, якими регламентується надання адміністративної послуги | ||
4. | Закони України |
Закон України "Про адміністративні послуги"Закон України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення" (ст. 9) |
5. | Акти Кабінету Міністрів України |
Постанова Кабінету Міністрів України від 13.06.95 № 420 "Про затвердження Положення про гігієнічну регламентацію та державну реєстрацію небезпечних факторів і Порядку оплати робіт із проведення гігієнічної регламентації та державної реєстрації небезпечних факторів". |
6. | Акти центральних органів виконавчої влади | |
7. | Акти місцевих органів виконавчої влади/ органів місцевого самоврядування | (назва, дата та номер, пункт) |
Умови отримання адміністративної послуги | ||
8. | Підстава для одержання адміністративної послуги | Виконання вимог Законів України |
9. | Вичерпний перелік документів, необхідних для отримання адміністративної послуги, а також вимоги до них |
1. Заява на ім'я голови Комітету. 2. Опис наданих документів - відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 13.06.95 № 420 "Про затвердження Положення про гігієнічну регламентацію та державну реєстрацію небезпечних факторів і Порядку оплати робіт із проведення гігієнічної регламентації та державної реєстрації небезпечних факторів". |
10. | Порядок та спосіб подання документів, необхідних для отримання адміністративної послуги | Особисто або поштою |
11. | Платність (безоплатність) надання адміністративної послуги | Платно |
У разі платності: | ||
11.1 | Нормативно-правові акти, на підставі яких стягується плата |
Закон України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення" (ст. 9);постанова Кабінету Міністрів України від 13.06.95 № 420 "Про затвердження Положення про гігієнічну регламентацію та державну реєстрацію небезпечних факторів і Порядку оплати робіт із проведення гігієнічної регламентації та державної реєстрації небезпечних факторів". |
11.2. | Розмір та порядок внесення плати (адміністративного збору) за платну адміністративну послугу | 500 доларів США без ПДВ |
11.3. | Розрахунковий рахунок для внесення плати | |
12. | Строк надання адміністративної послуги | 10 днів |
13. | Перелік підстав для відмови у наданні адміністративної послуги |
1. Подання суб'єктом господарювання неповного пакета документів, необхідних для одержання документа дозвільного характеру, згідно із встановленим вичерпним переліком. 2. Виявлення в документах, поданих суб'єктом господарювання, недостовірних відомостей. 3. Негативний висновок за результатами проведених експертиз та обстежень. 4. Інші підстави, які передбачені чинним законодавством. |
14. | Результат надання адміністративної послуги | Сертифікат (свідоцтво) державної реєстрації небезпечного фактора |
15. | Способи отримання відповіді (результату) | Особисто або за дорученням |
16. | Примітка |
Інформація про суб'єкта надання адміністративної послуги | ||
1. | Місцезнаходження суб'єкта надання адміністративної послуги | Територіальні органи Державної санітарно-епідеміологічної служби України. |
2. | Інформація щодо режиму роботи суб'єкта надання адміністративної послуги |
Понеділок-четвер з 9-00 до 18-00 П'ятниця з 9-00 до 16-45 |
3. | Телефон/факс (довідки), адреса електронної пошти та веб-сайт суб'єкта надання адміністративної послуги | |
Нормативні акти, якими регламентується надання адміністративної послуги | ||
4. | Закони України |
Закон України "Про безпечність та якість харчових продуктів" (ст. 22) |
5. | Акти Кабінету Міністрів України |
Постанова Кабінету Міністрів України від 12.05.2007 № 712 "Про затвердження Порядку видачі експлуатаційного дозволу для потужностей (об'єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів" (пункт 2). |
6. | Акти центральних органів виконавчої влади |
Наказ МОЗ України від 24.01.2008 № 25 "Про затвердження Порядку ведення реєстру потужностей (об'єктів) та їх операторів". |
7. | Акти місцевих органів виконавчої влади/ органів місцевого самоврядування | (назва, дата та номер, пункт) |
Умови отримання адміністративної послуги | ||
8. | Підстава для одержання адміністративної послуги |
Закон України "Про безпечність та якість харчових продуктів" (ст. 22). |
9. | Вичерпний перелік документів, необхідних для отримання адміністративної послуги, а також вимоги до них |
1. Заява до головного державного санітарного лікаря відповідної території за формою, встановленою наказом головного державного санітарного лікаря України. 2. Копія документа, який підтверджує прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об'єкта. 3. Перелік харчових продуктів, що виробляються, переробляються або реалізуються, за підписом заявника. 4. Протоколи досліджень харчових продуктів, проведених акредитованими лабораторіями. |
10. | Порядок та спосіб подання документів, необхідних для отримання адміністративної послуги | До територіального дозвільного центру. |
11. | Платність (безоплатність) надання адміністративної послуги | Платно |
У разі платності: | ||
11.1 | Нормативно-правові акти, на підставі яких стягується плата |
Постанова Кабінету Міністрів України від 12.05.2007 № 712 "Про затвердження Порядку видачі експлуатаційного дозволу для потужностей (об'єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів", розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.10.2011 № 1067-р "Про затвердження переліку платних адміністративних послуг, які надаються Державною санітарно-епідеміологічною службою та установами і закладами, що належать до сфери її управління", постанова Кабінету Міністрів України від 27.08.2003 № 1351 "Про затвердження тарифів (прейскурантів) на роботи і послуги, що виконуються і надаються за плату установами та закладами державної санітарно-епідеміологічної служби". |
11.2. | Розмір та порядок внесення плати (адміністративного збору) за платну адміністративну послугу | 200 грн. без ПДВ |
11.3. | Розрахунковий рахунок для внесення плати | 3111 |
12. | Строк надання адміністративної послуги | Протягом 30 робочих днів |
13. | Перелік підстав для відмови у наданні адміністративної послуги |
1. Подання суб'єктом господарювання неповного пакета документів, необхідних для одержання документа дозвільного характеру, згідно із встановленим вичерпним переліком. 2. Виявлення в документах, поданих суб'єктом господарювання, недостовірних відомостей. 3. Негативний висновок за результатами проведених експертиз та обстежень. 4. Інші підстави, які передбачені чинним законодавством. |
14. | Результат надання адміністративної послуги | Видача та поновлення експлуатаційного дозволу для потужностей (об'єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів |
15. | Способи отримання відповіді (результату) | Особисто або за дорученням |
16. | Примітка |