ДСТУ ISO 927:2007 |
Прянощі та приправи. Метод визначення домішок (ISO 927:1982, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 948:2007 |
Прянощі та приправи. Відбирання проб (ISO 948:1980, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 2291:2007 |
Какао-боби. Визначення вмісту вологи. Стандартний метод (ISO 2291:1980, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 2292:2007 |
Какао-боби. Відбирання проб (ISO 2292:1973, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 3103:2007 |
Чай. Готування настою для сенсорних випробувань (ISO 3103:1980, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 3595:2007 |
Жир молочний. Виявлення рослинного жиру з використанням фітостерилацетату (ISO 3595:1976, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 3720:2007 |
Чай чорний. Терміни та визначення основних понять і основні вимоги (ISO 3720:1986, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 5565-2:2007 |
Ваніль [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames]. Частина 2. Методи випробування (ISO 5565-2:1999, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 6092:2007 |
Молоко сухе. Визначення титровної кислотності (рутинний метод) (ISO 6092:1980, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 6611/ IDF 94:2007 |
Молоко та молочні продукти. Визначення колонієутворювальних одиниць дріжджів та/чи плісені. Метод підраховування колоній, що виросли за температури 25 град.С (ISO 6611/IDF 94:2004, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 7170:2007 |
Меблі для зберігання. Визначення міцності та довговічності (ISO 7170:2005, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 7513:2007 |
Чай швидкорозчинний гранульований. Визначення вмісту вологи (втрата маси за температури 103 град.С) (ISO 7513:1990, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 8455:2007 |
Кава зелена у мішках. Настанови щодо зберігання та транспортування (ISO 8455:1986, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 8851-1/ IDF 191-1:2007 |
Масло вершкове. Визначення вмісту вологи, сухого знежиреного залишку та жиру (рутинні методи). Частина 1. Визначення масової частки вологи (ISO 8851-1/IDF 191-1:2004, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 8851-2/ IDF 191-2:2007 |
Масло вершкове. Визначення вмісту вологи, сухого знежиреного залишку та жиру (рутинні методи). Частина 2. Визначення масової частки сухого знежиреного залишку (ISO 8851-2/IDF 191-2:2004, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 8851-3/ IDF 191-3:2007 |
Масло вершкове. Визначення вмісту вологи, сухого знежиреного залишку та жиру (рутинні методи). Частина 3. Обчислення масової частки жиру (ISO 8851-3/IDF 191-3:2004, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 11292:2007 |
Кава розчинна. Визначення вмісту вільних і загальних вуглеводів методом високоефективної аніонно-обмінної хроматографії (ISO 11292:1995, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 11869:2007 |
Йогурт. Визначення титровної кислотності потенціометричним методом (ISO 11869:1997, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 13559/ IDF 153:2007 |
Масло вершкове, кисломолочні продукти та свіжий сир. Визначення кількості сторонніх мікроорганізмів методом підраховування колоній, що виросли за температури 30 град.С (ISO 13559/IDF 153:2002, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 13681:2007 |
М'ясо та м'ясні продукти. Метод визначення кількості колоній дріжджів і пліснявих грибів (ISO 13681:1995, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 13965:2007 |
М'ясо та м'ясні продукти. Визначення масової частки крохмалю та глюкози ферментативним методом (ISO 13965:1998, IDT) - Вперше |
ДСТУ ISO 14378:2007 |
Молоко та молоко сухе. Визначення масової частки йоду методом високоефективної рідинної хроматографії (ISO 14378:2000, IDT) - Вперше |
ДСТУ EN 527-2:2007 |
Меблі для адміністративних приміщень. Робочі столи. Частина 2. Вимоги механічної безпеки (EN 527-2:2002, IDT) - Вперше |
ДСТУ EN 1023-1:2007 |
Меблі для адміністративних приміщень. Перегородки. Частина 1. Розміри (EN 1023-1:1996, IDT) - Вперше |
ДСТУ EN 1728:2007 |
Меблі побутові для сидіння. Методи випробування для визначення міцності та довговічності (EN 1728:2000, IDT) - Вперше |
ДСТУ EN 13453-1:2007 |
Меблі. Ліжка двох'ярусні та високі непобутові. Частина 1. Вимоги безпеки, міцності та довговічності (EN 13453-1:2004, IDT) - Вперше |
ДСТУ ENV 14443:2007 |
Меблі побутові для сидіння. Методи випробування для визначення довговічності оббивного матеріалу (ENV 14443:2004, IDT) - Вперше |
ДСТУ EN 50360:2007 |
Обладнання систем радіозв'язку абонентське. Підтвердження відповідності базовим граничним рівням, пов'язаним з дією електромагнітних полів від 300 МГц до 3 ГГц на людину (EN 50360:2001, IDT) - Вперше |
ДСТУ EN 50385:2007 |
Радіостанції систем з радіодоступом базові та стаціонарні кінцеві. Підтвердження відповідності базовим граничним чи контрольним рівням, пов'язаним з дією радіочастотних електромагнітних полів від 110 МГц до 40 ГГц на широкий загал (EN 50385:2002, IDT) - Вперше |
ДСТУ EN 61204-3:2007 |
Джерела електроживлення низьконапружні з вихідною напругою постійного струму. Частина 3. Електромагнітна сумісність (EN 61204-3:2000, IDT) - Вперше |
ДСТУ ETSI EG 201793:2007 |
Мережі електрозв'язку цифрові. Передавання та мультиплексування. Настанови щодо системного проектування мереж синхронізації (ETSI EG 201 793:2000, IDT) - Вперше |
ДСТУ 4754:2007 |
Системи кабельних лотоків і драбин. Загальні вимоги та методи випробування (ІЕС 61537:2001, MOD) - Вперше |
ДСТУ 4755:2007 |
Обладнання радіопередавальне. Вимоги щодо безпеки (EN 60215:1989, MOD) - Вперше |