1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
23.02.2011 N 65
Про внесення змін до деяких наказів Держспоживстандарту України
Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" та за пропозицією державного підприємства "Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості" (лист від 08.02.2011 р. N 1-3/2.3-657)
НАКАЗУЮ:
1. Внести зміни до наказів Держспоживстандарту України:
1.1 У підпункті "б" пункту 1 наказу Держспоживстандарту України від 4 березня 2008 р. N 86 "Про затвердження національних стандартів України" (зі змінами, внесеними наказом Держспоживстандарту України від 27 березня 2009 р. N 124) назву національного стандарту ДСТУ ISO 7764:2008 викласти у такій редакції: "Руди залізні. Готування попередньо висушених випробних проб для хімічного аналізу";
1.2 У пункті 1 наказу Держспоживстандарту України від 22 червня 2009 р. N 227 "Про затвердження національних стандартів України" (зі змінами, внесеними наказом Держспоживстандарту України від 28 грудня 2009 р. N 477) назву національного стандарту ДСТУ EN 14112:2009 викласти у такій редакції: "Похідні жирів та олій. Метилові ефіри жирних кислот (МЕЖК). Метод визначення стійкості до окиснювання (прискорений метод)";
1.3 У пункті 2 наказу Держспоживстандарту України від 28 грудня 2010 р. N 620 "Про затвердження національних стандартів України та скасування чинності нормативних документів" позицію:
"ДСТУ IEC 60887:2010 Система позначення скляних колб
для ламп (IEC 60887:2010, IDT)
- Вперше"
викласти у такій редакції:
"ДСТУ IEC/TR 60887:2010 Система позначення скляних колб
для ламп (IEC/TR 60887:2010, IDT)
- Вперше";
1.4 У підпункті "б" пункту 2 наказу Держспоживстандарту України від 28 грудня 2010 р. N 633 "Про затвердження національних стандартів України та скасування чинності нормативних документів":
позицію:
"ДСТУ IEC 60917-1:2010 Конструкції механічні для електронного
устатковання. Модульний принцип

................
Перейти до повного тексту