1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Постанова


ПРЕЗИДІЯ ЦЕНТРАЛЬНОГО КОМІТЕТУ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ
СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
18.03.2003 N П-9/6
Про огляд-конкурс первинних профспілкових організацій профспілки працівників споживчої кооперації України
Президія Центрального комітету профспілки працівників споживчої кооперації України, надаючи важливого значення підвищенню активізації роботи первинних профспілкових організацій та їх ролі у трудових колективах,
ПОСТАНОВЛЯЄ:
1. Затвердити умови проведення огляду-конкурсу на кращу організацію роботи первинних профспілкових організацій (додаток 1).
2. Затвердити оргкомітет з проведення огляду-конкурсу.
3. Огляд-конкурс провести у три етапи:
на територіальному рівні (районні, об'єднані комітети профспілки);
на регіональному (області, Республіка Крим, м. Київ);
на рівні ЦК профспілки.
4. Підсумки огляду-конкурсу на кращу організацію роботи первинної профспілкової організації за 2003 рік підбити:
на територіальному рівні до 1 лютого 2004 року; на регіональному рівні до 25 лютого 2004 року; на рівні ЦК профспілки до 20 березня 2004 року.
5. Кримському рескому, обласним, Київському територіальному комітетам профспілки спрямувати зусилля на підвищення ролі огляду-конкурсу для ефективнішого вирішення виробничих завдань трудового колективу з метою поліпшення соціального захисту членів профспілки.
6. Редакції газети "Вісті..." надрукувати матеріали про проведення огляду-конкурсу первинних профспілкових організацій профспілки працівників споживчої кооперації України.
7. Контроль за виконанням постанови покласти на голів Кримського рескому, обласних, Київського територіального комітетів профспілки і завідуючого відділом організаційної роботи ЦК профспілки А.Г.Чирву.
Голова ЦК профспілки В.П.Левицький
Додаток 1
до постанови президії
ЦК профспілки працівників
споживчої кооперації України
18.03.2003 N П-9/6
ПОЛОЖЕННЯ
про проведення огляду-конкурсу на кращу первинну профспілкову організацію профспілки працівників споживчої кооперації України
Центральний комітет профспілки працівників споживчої кооперації України оголошує огляд-конкурс на кращу роботу первинної профспілкової організації.
1. Мета огляду-конкурсу:
- підвищення рівня і активності роботи первинних профспілкових організацій щодо стабілізації роботи підприємств, збільшення обсягів діяльності та профспілкового членства, зміцнення профспілкової демократії і дисципліни;
- удосконалення і розвиток форм і методів роботи, створення ділового і конструктивного мікроклімату в трудових колективах та популяризація їх передового досвіду;
- підвищення рівня соціально-економічного захисту працюючих, культурного дозвілля та оптимальних умов праці.
2. Порядок проведення огляду-конкурсу та підбиття підсумків
Огляд-конкурс проводиться за підсумками роботи за рік у три етапи:
I етап - підсумки підбиваються в районних (об'єднаних) комітетах профспілки;
II етап - у Кримському республіканському, обласних, Київському територіальному комітетах профспілки;
III етап - у Центральному комітеті профспілки.
На всіх рівнях створюються оргкомітети для організації проведення огляду-конкурсу, підбиття підсумків та інформування про хід його проведення.
Оргкомітети районних (об'єднаних) комітетів профспілки на підставі матеріалів, поданих первинними організаціями, а також ознайомленням з їх роботою безпосередньо на місцях визначають переможців у своєму регіоні.
Кримський реском, обласні, Київський територіальний комітети і ЦК профспілки визначають переможців на основі представлених своїми членськими організаціями даних. Кожна членська організація обласного (республіканського) рівнів та районні організації, які безпосередньо підпорядковані ЦК профспілки, направляють матеріали в Центральний комітет профспілки лише на одну первинну профспілкову організацію.

................
Перейти до повного тексту