1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Розпорядження


ВИКОНАВЧИЙ ОРГАН КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
(КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ)
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
27.10.2008 № 1464 ЗАРЕЄСТРОВАНО
в Головному управлінні юстиції
у місті Києві
15 грудня 2008 року
за № 32/798
( Розпорядження втратило чинність на підставі Розпорядження КМДА № 15 від 10.01.2011 )
Про регулювання цін на основні продовольчі товари
Відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 25.12.96 № 1548 "Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)" (із змінами), від 17.10.2007 № 1222 "Про затвердження Порядку декларування зміни оптово-відпускних цін на продовольчі товари" (із змінами і доповненнями) та від 17.04.2008 № 373 "Про затвердження Порядку формування цін на продовольчі товари, щодо яких запроваджено державне регулювання" та з метою недопущення необгрунтованого зростання цін на основні продовольчі товари:
1. Встановити для всіх суб'єктів господарювання незалежно від форм власності:
1.1. Граничні рівні рентабельності виробництва борошна пшеничного вищого, першого і другого сортів, борошна житнього обдирного - 8 відсотків, хліба вагою більш як 500 грамів з борошна пшеничного вищого, першого і другого сортів та їх суміші, борошна житнього та суміші борошна пшеничного та житнього простої рецептури (борошно, дріжджі, сіль, вода) без додавання цукру, жиру, інших наповнювачів, а також хліба і хлібобулочних виробів для діабетиків - 12 відсотків.
1.2. Граничні торговельні (постачальницько-збутові) надбавки до оптової ціни виробника (митної вартості) на ковбасні вироби варені, крім вищого сорту, молоко коров'яче питне до 2,5 відсотків жиру, сир кисломолочний з масовою часткою жиру до 9 відсотків, сметану з масовою часткою жиру до 20 відсотків, масло вершкове з масовою часткою жиру до 72,5 відсотків, олію соняшникову, яйця курячі, м'ясо птиці - 10 відсотків, борошно, макаронні вироби (крім виробів швидкого приготування), крупи (крім виробів швидкого приготування), цукор-пісок - 12 відсотків, яловичину, свинину, хліб - 15 відсотків, без урахування витрат на їх транспортування у міжміському сполученні.

................
Перейти до повного тексту