1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Розпорядження


ВИКОНАВЧИЙ ОРГАН КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
(КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ)
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
08.05.2012 № 741 ЗАРЕЄСТРОВАНО
в Головному управлінні юстиції
у місті Києві
31 травня 2012 р. за № 39/956
Про регулювання цін на продовольчі товари
( Із змінами, внесеними згідно з Розпорядженням КМДА № 1797 від 08.10.2013 )
Відповідно до пункту 12 додатка до постанови Кабінету Міністрів України від 25.12.96 № 1548 "Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)" (із змінами і доповненнями), постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.2007 № 1222 "Про затвердження Порядку декларування зміни оптово-відпускних цін на продовольчі товари" (із змінами і доповненнями), з метою недопущення необґрунтованого зростання цін на основні продовольчі товари, в межах функцій органу виконавчої влади:
1. Встановити для всіх суб'єктів господарювання:
1.1. Граничні рівні рентабельності виробництва борошна пшеничного вищого, першого і другого сорту, борошна житнього обдирного - 8 відсотків, хліба вагою більш як 500 грамів з борошна пшеничного вищого, першого і другого сорту та їх суміші, борошна житнього та суміші борошна пшеничного та житнього простої рецептури (борошно, дріжджі, сіль, вода) без додавання цукру, жиру, інших наповнювачів, а також хліба і хлібобулочних виробів для діабетиків - 12 відсотків.
1.2. Граничні рівні рентабельності пакування (фасування) продовольчих товарів, щодо яких запроваджено державне регулювання цін, без урахування вартості сировини не вище ніж 10 відсотків.
1.3. Граничні торговельні (постачальницько-збутові) надбавки:
1.3.1. до оптової ціни виробника (митної вартості) на м'ясо птиці (тушка), молоко коров'яче питне (пастеризоване, фасоване у плівку), олію соняшникову, яйця курячі - в розмірі 10 відсотків, борошно, цукор білий кристалічний - 12 відсотків, яловичину, свинину, хліб - 15 відсотків, без урахування витрат з їх транспортування у міжміському сполученні.
1.3.2. до оптової ціни виробника на ковбасні вироби варені, масло вершкове, сметану, сир кисломолочний та твердий у розмірі 10 відсотків, крупи (крім виробів швидкого приготування), макаронні вироби (крім виробів швидкого приготування та виробів з начинкою) у розмірі 12 відсотків, без урахування витрат з їх транспортування у міжміському сполученні.

................
Перейти до повного тексту